Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 307 מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום בדרך הביתה שמתי לב שחום מנוע עבר את החצי המשכתי ליסוע תוך כדי מעקב עד שפתאום התחיל לעלות עוד מיד עצרתי וכיביתי את האוטו

בדקתי מים והיה חסר הוספתי המשכתי ליסוע והוא היה עדיין קצת מעל החצי

בקיצור אחרי כעשר קמ התחמם שוב ועצרתי בצד

פתחתי מכסה וראיתי שיש מים בכל מיני מקומות וגם באיזור הבלוק

אחרי כרבע שעה מילאתי שוב מים התחלתי ליסוע והפלא ופלא החום מנוע חזר למצב תקין לגמרי למשך כשעשר קמ ואז שוב התחיל לעלות קצת מעל החצי ואחרי כמה דקות המשיך לעלות

יש לציין שהיה ידוע לי כבר מזה מס חודשים שהתרמוסטט תפוס על מצב פתוח (זה בא לידי ביטוי בימים קרים שהאוטו בנסיעה היה צונח לטמפרטורה נמוכה ובעמידה עולה חזרה וחוזר חלילה)

השאלה

מה יכול להיות הכיוון

האם טרמוסטט תקול לגמרי?

האם משהו עם המנוע לא תקין?

הרדיאטור הוחלף לפני כשנתיים

האוטו עבר 370k עם אוטו מנוע והרכב אצלי מאז שהוא חדש וטופל אך ורק בשמן שהיבואן מספק (כל 30k(

תודה לעונים

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

ההמלצה האישית שלי,

סע למוסך לאתר את מקור הנזילה.

בגלל שהמנוע התחמם החלף שמן באותה הזדמנות.

פורסם

מן הסתם אני אסע מחר למוסך אבל יש לציין שאחרי שמילאתי מים הסתכלתי מתחת לאוטו ולא ראיתי שום נזילה

לכן אני בספק לקראת מה אני הולך

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

לילה טוב

הייתי מתחיל בדיקת מערכת הקירור בלחץ, ע״מ לאתר מהיכן יש בריחה של מים. כפי שאתה מתאר הבריחה קיימת רק כשהרכב חם.

החשד הראשוני בעיני הוא פקק מיכל עיבוי - אבל זה ניחוש בלבד.

ההמלצה ה״חמה״ (תרתי משמע) ביותר שיש לי אליך - גרור את הרכב למוסך - תמנע מלנסוע איתו ככה כי התחממות יתר תוביל אותך לנזקים רציניים ויקרים.

במידה ותרצה, אתה מוזמן להגיע אלינו, למרכז שירות ליטל, מחר - נעשה כל שביכולתינו לאתר את התקלה במהרה ולספק פתרון קל, מהיר וזול.

פורסם

ImageUploadedByTapatalk1431929564.153639.jpg

בוקר טוב

היום בבוקר ראיתי שוב שחסר מים פתחתי את המכסה והיה שם מן לכלוך (צירפתי תמונה)

אחכ הנעתי את האוטו וראיתי שיוצאים שפיריצים של מים מאיזור הטרמוסטט לא הצלחתי לראות בדיוק מאיפה יוצא

יכול להיות שכל הבעיה היא תרמוסטט נוזל ותקול?

פורסם

יכול מאוד להיות שהטרמוסס סדוק או שאחד הצינורות שסביב נפרץ...

חוזר על ההמלצה שלי - גרור את האוטו, אל תניע שלא יגרם נזק כבר יותר.

פורסם

החלפת טרמוסטט פתרה את הבעיה

הוא נפרץ

תודה לכולם

• תוכן חדש...