Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי שני דוחו"ת תנועה על עבירות מהירות.

הרכב צולם פעמיים, יום אחרי יום , כארבעה ימים לפני שרכשתי אותו.

יש בידי את טופס העברת הבעלות, ואת רישיון הרכב בו מופיע שמו של הבעלים הקודם.

האם פניה למרכז השירות של המשטרה (כתובתו מצוינת על הדו"ח) תזכה במענה ? או שהבירוקרטיה הישראלית

לא פסחה גם על מוסד זה?

תודה

ניר

פורסם

לדעתי, פנייה במכתב רשום עם אישור קבלה למרכז פניות נהגים של משטרת ישראל אשר כולל בתוכו צילומים של הרישיון עם תאריך העברת בעלות והטופס העברת בעלות שקיבלת בדואר, אמורה לטפל בבעיה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

העבירות בוצעו ב 9 וב 10 לאפריל , הרכב עבר לבעלותי ב 14.

גם לי לא היה ברור איך הגיעו אלי הדוחות ,ואז נזכרתי שאני חי במדינת חלם.

פורסם

ובכול זאת זה נראה די מוזר אפילו עבור מדינת חלם. זה נראה כאילו ״מי שהוא״ דאג לשים אותם בתיבת הדואר שלך.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
לדעתי, פנייה במכתב רשום עם אישור קבלה למרכז פניות נהגים של משטרת ישראל אשר כולל בתוכו צילומים של הרישיון עם תאריך העברת בעלות והטופס העברת בעלות שקיבלת בדואר, אמורה לטפל בבעיה.

מה שהוא אמר. דואר רשום, אישור קבלה, וצילומים של כל המסמכים. כמובן שיש לצרף מכתב עם חתימה שלך שכותרתו בקשה לביטול דוחות תנועה מספר 1234 ו- 5678...

ואגב נושא כזה לדעתי מתאים יותר לפורום המשפטי.

פורסם

ובדרך כלל שעושים זכרון דברים לפני קניית רכב שמים סעיף שכל דו"ח או קנס שלפני העברת הבעלות מחוייב למוכר ולא לקונה

קובי

:-)

פורסם

מחשבי המשטרה ומשרד התחבורה וגם הפנים ובתי משפט לא מסונכרנים ביניהם און לין ובגלל זה חוסר אחידות והעדכונים. בשלב הראשון תפנה למוכר (בעלים קודמים) ותיידע אותו. תבקש ממנו שייתן לך הצהרה בכתב שהוא מקבל על עצמו את האשמה ועם ההצהרה והפרטים שלו פלוס המסמכים שלך תיגש למש"ל (מרכז שרות לאזרח) במשטרת התנועה. אם הוא יסרב או יתחמק (אל תשאיר לו את האופציה של "אין בעיה, תשאיר לי את זה ואני אסדר את זה") תגיד לו שממילא אתה הולך לתחנת משטרה עם טופס העברת הבעלות. למשטרה אין שום דבר אישי נגדך, וברגע שיהיה להם מישהו שלוקח אחריות על העבירה הם ישנו את הדו"ח

פורסם

לחילופין, תגיש בקשה להישפט בשני הדו״חות.

לפעמים הגורם שמקבל את הבקשה להישפט מבטל את הדו״ח באופן עצמאי עוד לפני שהתיק יועבר לבית משפט

• תוכן חדש...