Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו חלפים לרכב,

המחירים בארה"ב מאוד זולים, אבל הבעיה היא שהמשלוח נורא יקר.

סתם לדוגמה- פילטר שמן מקורי לסובארו עולה שם משהו כמו 6$ ופה 80 ש"ח..

כנ"ל לגבי רצועות למניהן, מיסבים, פלסטיקים וכו'

מאיפה אפשר להזמין במחירים זולים ומשלוח זול? הכוונה לחלפים איכותיים/מקוריים/OEM ולא זבל סיני

שלומי

פורסם

עם אתרים מחו"ל לפעמים קשה לדעת אם החלק באמת מקורי או שפשוט נראה מקורי.

המשלוח הכי זול שאני מצאתי היה 5$ לאיזה חלק קטן בטרקטורון שלי, מה שכבר לא יוצא הבדל משמעותי לעומת המחירים של דברים בסדר גודל קטן/בינוני בארץ.

לחלפים לרכב ממליץ לך לנסות את האתר הזה. המחירים שם לרוב טובים וגם זו חברה אמינה שאני מכיר כבר תקופה.

פורסם

עם אתרים מחול אתה צריך לדעת שאתה לא יכול לדעת כמה החלק מקורי או תקין ואין לך למי לפנות אני יכול להמליץ לך על מוסך תן גז, בכל פעם שאני צריך חלקים אני מגיע לשם וכמה פעמים קניתי דרך האתר שלהם , כשאני שם אני פונה לברוך מקבל עצה ועזרה ששווה הרבה כסף.

פורסם

אם אתה קונה מאתר מסודר ולא מעליבאבא ושות' אין סיבה שיהיה כתוב שהחלק מקורי ותקבל משהו אחר.

במיוחד בארה"ב שם לא קיים סיכוי שירמו אותך, אני בניתי את הטרקטורון שלי מאפס כאשר הזמנתי הכל מארה"ב בחמישית מחיר ממה שיעלה לי בארץ.

אני אישית יותר אוהב לעבוד עם עסקים בארה"ב מאשר בארץ, הכל גלוי ופתוח ועוד לא נתקלתי באף תקלה.

אתה יכול להשתמש בשירות של buy2usa כדי לשלוח לשם והם ישלחו לך לארץ או אם יש לך אפשרות לשלוח למישהו בארה"ב ושהוא ישלח לך לארץ זה הכי עדיף וזול.

• תוכן חדש...