Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת i30 inspire מסוויטש ב-45K שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. סוויטש היא עוד שיטה לרכישת רכב משומש, טובה במיוחד למי שמפחד לרכוש רכב מפרטי ללא אחריות.

2. קח בחשבון שאתה משלם על התענוג פרמיה של כמה אלפי שקלים - תחליט אם שווה לך.

3. i30 הוא מומלץ בהחלט, אמין ולא יקר לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש ניסיון מאוד מוצלח איתם כמוכר ולא כקונה. עשו רושם מקצועי ועמדו במדויק בכל מה שהבטיחו.

הקונה לא משלם עמלת קנייה אלא רק המוכר (2.5 %)

פורסם

היי תודה על התגובה

מה עם הרכב עצמו? מה אתה חושב? האם שווה את המחיר? לי זה נשמע לי כמו מחיר טוב לרכב עצמו אבל לא בטוח.

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

לך על זה בלב שקט.

ק"מ נמוך יחסית.

מחיר משמעותית מתחת למחירון.

רכב פרטי, לא ליסינג השכרה וכד'.

בדקו לך את האוטו והוא נקי מתאונות משמעותיות.

אתה מקבל אחריות על גיר ומנוע, כשאל תשכח שסוויצ' זה מהבית של כלמוביל, יבואן יונדאי.

מה עוד אתה רוצה לקבל בעסקה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
היי תודה על התגובה

מה עם הרכב עצמו? מה אתה חושב? האם שווה את המחיר? לי זה נשמע לי כמו מחיר טוב לרכב עצמו אבל לא בטוח.

המחיר של סוויטצ' לא זול, הוא די ממוצע. וזה בסדר, הם אמורים לפרסם את מחיר השוק הממוצע ולא מחיר של שוק (אם אתה מבין למה אני מתכוון). הרכב עצמו הוא רכב טוב, זול לאחזקה ודי אמין. רק בדוק היטב את תקינות הגיר, יש שמועות על גירים ב-i30 דור ראשון ששובקים חיים מוקדם מהצפוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול נראית עסקה טובה, ק"מ סביר בהחלט.

אולי תצליח להוריד כמה שקלים על מצב המושבים שנראים מלוכלכים מאוד...

פורסם

היי,

האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתמקח על המחיר, או שזה סופי?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...