Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב לכולם !

חשקה נפשי בסופר מיני חדשה קראתי אינספור ביקורות ברשת לגבי השניים ואני עדיין מתלבט.

הביקורות ברשת מהללים את הפיאסטה על התנהגות כביש נהדרת ומנגד את האיביזה על שילוב מנוע וגיר שגורמים לאיביזה לזוז מהר.

אולם,ראיתי לא מספר דיונים בפורום על מנועי ה TSI מה שהעלה בי קצת חששות.

אשמח אם תאירו את עיניי.(:

פורסם (נערך)

לא נהגתי בחיים על פיאסטה . אז אין לי מה להגיד עליה.

הייתי ממליץ על האיביזה כאחד שנוסע על שתיים כאלה, איביזה 12 1.4 ידנית ואיביזה 11 1.2 TSI DSG.

חוץ מהמחלות הידועות (מותחן) במנוע, שכבר תוקן מזמן ואין לזה זכר במנועים החדשים, ומוח גיר , שהיבואן/יצרן יזמו והחליפו את זה ללא כל בעיה נראית או מורגשת לנו כנהגים (אני ואבא שלי). הכל עובד טוב ויפה.

כמו ששמת לב הידנית מפגינה אמינות מוחלטת לעומת הרובוטית, אבל ללא ספק הייתי ממליץ על הTSI בעיניים עצומות.

אני אישית קצת סובל מהנוקשות של הרכב, אבל זה כבר עניין של כיול והרגשה סובייקטיבית, ולאו דווקא ישפיע עליך כמוני.

בהצלחה.

עריכה: חשוב לציין שהאנטיריור באיביזה גם חלש לעומת המתחרות עם עצוב פנים וחומרים יותר מעודכנים/מודרניים.

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מה התקציב שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נהגתי באיביזה אבל נהגתי כהוגן בפיאסטה וגם יש לי היכרות עם המנוע ותיבת ההילוכים של האיביזה.

על סמך כל אלה אני יכול להמליץ לך לא לגעת בפיאסטה אפילו עם מצביע לייזר.

יחידת ההנעה של פולקסווגן עדיפה בעשרות מונים מזאת של פורד, ואני מרשה לעצמי להניח שגם איכות הגימור באיביזה מכה את זאת שבפיאסטה שוק על ירך (וגם אם לא, יחידת ההנעה מפצה על זה בענק).

מבחינתי אין בכלל התלבטות בין שתי האפשרויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא נהגתי באיביזה אבל נהגתי כהוגן בפיאסטה וגם יש לי היכרות עם המנוע ותיבת ההילוכים של האיביזה.

על סמך כל אלה אני יכול להמליץ לך לא לגעת בפיאסטה אפילו עם מצביע לייזר.

יחידת ההנעה של פולקסווגן עדיפה בעשרות מונים מזאת של פורד, ואני מרשה לעצמי להניח שגם איכות הגימור באיביזה מכה את זאת שבפיאסטה שוק על ירך (וגם אם לא, יחידת ההנעה מפצה על זה בענק).

מבחינתי אין בכלל התלבטות בין שתי האפשרויות.

אתה נסחף, איכות החומרים בפיאסטה הרבה יותר טובה, פנים האיביזה משעממם ואפרורי.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אולי הוא משעמם ואפרורי, אבל לפחות בידוד הרעשים מהמנוע באמת קיים, בניגוד לפיאסטה שבה הבידוד הוא פשוט מביך.

אני חושב שרק הקבינה של טרקטור רועשת יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ראית דיונים על הTSI אבל לא קראת כלום על הבעיות בפיאסטה? תעשה שוב חיפוש כי ממה שאני ראיתי הבעיות שם בגיר בעיצומן ולא נפתרו לעומת הTSI והDSG שכבר התגברו אצלם על הבעיות שאיפיינו שנתונים ישנים מלפני שלוש וארבע שנים.

פורסם

תבדוק רנו קליאו החדשה, היא יותר מודרנית מהאיביזה, ובנתיים הגיר והמנוע שלה לא עושים בעיות.

אם אתה רוצה להשאר במסגרת קונצרן VAG, אז הייתי בוחר בפאביה החדשה (ברמת גימור אמבישן ומעלה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראיתי ביקורת וידאו באתר icar וגם באתר אוטו. הפיאסטה החדשה 2015 מקבלת ביקורות מהללות(יחסית), זה כאילו בחרו להתעלם מבעיות הגיר DSG, האם בגרסאות 2015 הבעיות נפתרו?

• תוכן חדש...