Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... נכתבו ביידי וכחנים שלא חילצו בורג כזה מימיהם ובוודאי לא אחד כזה שמברז חילוץ תקוע בו...

אני ממליץ לך בחום לפנות אך ורק לחרט כיוון שזה בעל המקצוע היחיד שיכול לחלץ לך את העסק מבלי לגרום עוד נזק או נזק בלתי הפיך...

רק כדי לשים דברים על דיוקם- כאשר תקוע מברז במרכז החור אין שום סיכוי לקדוח אותו בשום צורה למעט edm...

תוכל לשתף אותנו לאיזה הודעות אתה מתכוון על-מנת שמי שיקרא את האשכול יוכל לסנן את ההודעות הלא רלוונטיות.

עפ"י הציטוטים הנ"ל שלו, עושה רושם שהוא לא ממחנה ה"אחי, ב 20 דקות הייתי שולף לך אותו עם הפינצטה לגבות של אישתי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לבן אדם מיומן עם ציוד בסיסי לוקח בדיוק 25 דקות לחלוץ את הבורג הזה, ולשתול שם אינסרט וזה עם הפסקת קפה באמצע.

אלוהים ישמור.

הקצבת 25 דקות שבהן צריך לחלוץ בורג (תקוע יחד עם מברז), לקדוח ולשתול אינסרט וכמובן שלא שכחת את הקפה.

אני חייב לדעת איך חילקת את הזמנים.

נ.ב

גם אני מכיר מכונאי ממש מהיר. קוראים לו מקגייוור, הוא בטוח היה מסיים בדקה וחצי,

אבל אני לא חושב שהוא רלוונטי בשירשור הזה.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מצטער על ההיעלמות.

הרכב חזר לאחר כמשהו כמו יומיים במוסך, והוציאו את הבורג הסורר, טענו שם שהיה להם עבודה על זה.

על הדרך סתמו לי גם את הנזילה שגרמה בעצם לכל העניין, והרכב נוסע כמו חדש (קצת נסחפתי... ;) )

בסך הכל עלה לי המוסך כ800 ש"ח - ובעיקר כאב ראש.

אבל הכי חשוב זה הלקח.

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי Shlomi062
פורסם
אחרי כל הבילבולי מוח שרצו כאן בשרשור על מקדחים מיוחדים, HRC,HSS מברזים מטיטניום שהביאו מהירח וכו' שטויות - אפשר להבין למה בעלי מקצוע מחייבים 1000 ש"ח על שטות כזאת.

כאילו שקודחים פה אסטרואיד בשביל למצוא נפט.

לבן אדם מיומן עם ציוד בסיסי לוקח בדיוק 25 דקות לחלוץ את הבורג הזה, ולשתול שם אינסרט וזה עם הפסקת קפה באמצע.

אלוהים ישמור.

אתה דיי צודק...חילוץ בורג תקוע לוקח חצי שעה עד שעה בממוצע.

מצטער על ההיעלמות.

הרכב חזר לאחר כמשהו כמו יומיים במוסך, והוציאו את הבורג הסורר, טענו שם שהיה להם עבודה על זה.

על הדרך סתמו לי גם את הנזילה שגרמה בעצם לכל העניין, והרכב נוסע כמו חדש (קצת נסחפתי... ;) )

בסך הכל עלה לי המוסך כ800 ש"ח - ובעיקר כאב ראש.

אבל הכי חשוב זה הלקח.

תודה לכולם!

אני שמח עבורך שמחיר התיקון יצא יחסית לא גבוה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני רואה שאף אחד לא שואל אז אני אשאל.

מה בדיוק עשו שם?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בגדול, היה נזילה, כל מה שהיה צריך לעשות זה להחליף גומיה. הבעיה שהבורג נשבר ומפה הכל הסתבך. המוסך הוציא את הבורג (שנשבר בהברזה) , החליף גומיה ושם גם סיליקון לכל מקרה.

פורסם

איך הוא הוציא את הבורג?

אנשים פה דיברו על שיטות ממש מסובכות ובסוף מה הוא המוסך עשה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...