Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דברתי עם מוסך היבואן של יונדאי באשקלון, שבו הרכב עבר את כל הטיפולים שלו, בבקשה להתקנת זרוע משולש ימני.

הם אמרו שאין להם את החלק במלאי הארצי, ושיקח בין שבועיים לחודש (:x ) עד שהחלק יגיע.

דיבתי עם חנות "יונדאי שופ" והזמנתי את החלק שהוא מקורי עם אחריות.

כאשר צלצלתי ליונדאי אשקלון, הם טענו שאין חפיפה בין המק"ט של החלקים של יונדאי שופ, לאלה שלהם, ולכן הם לא מוכנים בכלל לגעת באוטו. מעבר לכך, כשהסברתי להם שביונדאי שופ בדקו לפי מספר שילדה שאכן החלק מתאים, הם טענו שכיוון שיש לי יונדאי גטס 2008 GLS, יש חלקים שהם "יחודיים" רק לדגם הזה, ולכן הם לא מוכנים לעבוד על האוטו.

שאלה- האם אכן נכון שלדגם שלי יש "זרוע משולש יחודי" לתת הדגם GLS, או שמה הם סתם רוצים שאקנה מהם את החלק.

מעבר לכך במסוך יבואן של יונדאי בב"ש, כן היו מוכנים לעבוד על האוטו, אבל בלי לתת אחריות על העבודה והחלק כמובן.

תודה לעונים!

פורסם

בבעלותי יונדאי אקסנט, ובכללי יצאה לי להתתעסק הרבה אם מותג יונדאי בשנים האחרונות.

לפי דעתי אין צורך להתקרב למוסך יבואן בשביל תקלה זאות, ולפי דעתי המחירים של חלקים ופשטות העבודה לא מצדקים את המחיר של מוסך יבואן.

מכיון שהפרשי מחירים בין חלקים מקוריים לחלקים לא מקוריים(סינים וכו) הוא זניח יחסית אני ממליץ ללכת על מקוריי, בכל אופן יש לי ניסיון טוב אם "יונדאי שופ"

נותנים שרות מעולה במחירים הוגנים, אם ביצעו בדיקה בין מספר שילדה למק''ט של החלק אני לא חושב שיש פה בעיה כלשהי ואני לא מכיר שיש חלקים "יחודיים" במיוחד ביונדאי וזה נשמע לי מגוכח.

בכל מיקרה כל מכון פרונט מחליף משולשים ויצאה לך הרבה יותר משתלם לעשות את העבודה שמה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...