Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב שלי, יונדאי גטס 2008 GLS, עם צמיגים 15", עבר תאונה קטנה (זוגתי שתחיה עלתה על המדרכה:loco:)

תמונת צמיג לאחר &#.jpgתומנת גלגל GETZ.jpg

התייעצות:

1) האם כדאי להפעיל על זה את הביטוח המקיף?

2) האם זה משהו שיכול להוריד את ערך הרכב?

3) האם כדאי כבר להחליף את כל ארבעת הצמיגים ביחד אם הם כבר יחסית שחוקים (יכולים למשוך עוד זמן)

4) האם רצוי לבצע כיוון פרונט?

5) (בונוס) - אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא מגנזיום כזה :) ?

תודה רבה לעונים!!

פורסם

תבדוק מה גובה ההשתתפות העצמית ביחס לגובה הנזק. כנראה שהג'נט הזה הלך לבית עולמו, אז תצטרך לרכוש 4 ג'נטים אחרים. כדאי לך להתייעץ ולא להתפתות לקנות ג'נטים ממותג סיני עלום שם.

מתי החלפת צמיגים לאחרונה? צמיגים זה אביזר בטיחותי מהמעלה הראשונה ואולי כדאי לך בהזדמנות זו להחליף את כל 4 הצמיגים. אם אתה מפעיל את פוליסת הביטוח המקיף - הם יכסו רק את הנזק הישיר, קרי הנזק לג'נט והנזק לצמיג ותיקון פרונט ככל שצריך.

אגב, מדוע אתה חושב שצריך במקרה זה תיקון פרונט? אתה מרגיש שכאשר אתה נוסע ישר הרכב נוטה ימינה או שמאלה?

פורסם

לאחר זעזוע כזה הייתי מבצע כיוון פרונט.

בנוסף ממליץ להסתכל ולבדוק שהמשולשים לא נפגעו, אולי גם הבולם, מערכת ההגה, צירייה.

את הצמיגים החלף בלי קשר אם עבר זמנם.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תודה על התגובה המהירה!

אני לא מרגיש שום בעיה במהלך הנסיעה. חשבתי אולי שכתוצאה מהמכה צריך לעשות כיוון פרונט.

לגבי החלפת כל ארבעת הג'נטים. הם ניתן להחליף רק את ג'נט הפגום ולהשאיר את שלושת התקינים?

תודה!

פורסם

הסיכויי שביטוח מקיף יחליף לך 4 ג׳אנטים + 4 צמיגים הוא אפסי, במקרה הטוב יחליף את הג׳אנט הפגוע. לכן אני לא רואה יתרון כלכלי להפעיל אותו

יום טוב גם לך

פורסם

אוקי,

אם לא אפעיל ביטוח, האם זה אפשרי (מומלץ) להחליף רק את הג'נט הפגום, או שחייבים להחליף את כל הארבעה ביחד?

אגב, מה ההשערה שלך לגבי טווח המחירים של כל הטיפולים הללו?

פורסם

אם אתה לא מצליח למצוא תחליף זהה לחישוק הפגוע, ואין בכוונתך להחליף סט מלא, המינימום לדעתי הוא להחליף זוג על אותו הסרן.

הייתי בהחלט ממליץ להחליף את כלל הצמיגים, בלי קשר למקרה, בעיקר לאור הסדקים בהיקף הדופן ואיכות הצמיג ככלל.

לאחר ביצוע הדברים יש לגשת לכיוון פרונט ובדיקה כללית של מצב המתלים כפי שכבר הומלץ.

פורסם

קשה לי להאמין שהפעלת ביטוח תעזור לך כיוון שהביטוח לא מכסה ג'אנטים שהם לא מקוריים של הרכב.

כמו כן הסיכוי שתצליח לקנות ג'אנט אחד בודד הוא גם קלוש אך שווה סיכוי, אולי אצל ג.מ פורטל תמצא אחד כזה משומש.

פורסם

עידכון:

בזמן שהייתי בפנצ'ריה התברר שגם המשולש הקידמי ימני התעקם.

להחליף במוסך של היבואן (630 ש"ח כולל התקנה ומע"מ)+ 230 ש"ח על כיוון פרונט. (הבעיה- צריך להזמין את החלק כי אין במלאי הארצי. צפ"י הגעה-שבועיים :-(.

אופציה ב'- מוסך לא מורשה ב- 700 שקל כולל כיוון פרונט (ומע"מ)

האם לאור הנתונים ניתן לעשות את הטיפול במוסך לא מורשה, או שעדיף להמתין לחלק אצל המוסך של היבואן?

תודה מראש!

פורסם

בהמשך ליגאל, בנושא משולשים (תקף גם לתושבות וחלקי גומי) עדיף תמיד מקורי או מקור איכותי, זה משתלם בסוף.

אורך החיים של חלקי הגומי הסיניים קצר משמעותי וגם כחדש לא מתפקד אותו הדבר.

תבדוק ביונדאי שופ עלות משולש מקורי.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...