Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום האוטו ביקר במוסך בתור טיפול שנתי והכנה וטסט. אני מעלה את העלויות כדי לדעת האם המחירים שלו סבירים או לא. מדובר על מזדה 6 2006, מנוע 2000

המחירים לפני מעמ:

טיפול:450

4 ברקסים + רפידות 1500

תושבת גיר (משקפיים) 230

זרוע מייצב להגה 230*2

עבודה על התושבת וזרועות 450.

מה אתם אומרים על המחירים? נשמע סביר?

תודה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

סביר בהחלט. מוסך מורשה או כללי?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מוסך כללי, לא מורשה. לגבי הברקסים, הם לא הוחלפו הוא אמר לי שזה עובר טסט (ובאמת עבר) רק שזה לקראת הסוף. קיבלתי הצעה ב1100 ולכן לא החלפתי.

השאלה היא מתי באמת אני צריך לחליף בלמים?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

הכל תלוי באופן השימוש שלך. המושג "ברקסים גמורים" הוא כללי מידי צריך לבדוק מה עובי הרפידות והדיסקים ורק אז נוכל לתת לך הערכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ללכת למוסך אחר שיבדוק או להשאיר ככה? האוטו היום עבר טסט חלק (בלי קומבינות). הצפי לנסיעה בשנה הקרובה היא בערך 6-8K

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בטסט לא בודקים מה עובי הרפידות שנשאר לך, כך שזה לא מדד לכלום.

בנוסף הצעת מחיר כזו לא אומרת כלום-

טיפול- מה כולל? (פילטר שמן/אוויר/דלק? פלאגים?) בנוסף- באילו חלפים מדובר? מקורי? אם תחליפי אז איזו חברה?

• תוכן חדש...