Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי סיאט מיי ובדיוק נגמרה לי האחריות,

מכיוון שאני לא אוהב את היחס, המחירים, וצורת הטיפול של מוסך הסוכנות שקניתי בה, אני מחפש מקום מומלץ אחר, מקום כזה שהמוסכניק יהיה אדם מנוסה ואמין, לא ילד בן 18 שלא ברור מה הוא יודע או לא, מקום שלא ישים לי שמן מנוע של פז אבל יגבה עליו כאילו הוא אחד השמנים היקרים שיש.

כמו כן שאלה, אני צריך לטפל במוסך מורשה יבואן או מורשה משרד התחבורה? או שבכלל לא משנה? אני לא מבין את ההבדלים ובמה זה ישפיע.

תודה לכולם.

פורסם

בתור תושב עמק יזראעל גם כן הטיפולים בסיאט שלי מתחלקים ל-2 חלקים:

טיפול קטן (שמן, מסנן שמן ומסנן אוויר) - אני קונה את החלקים במוסך היבואן ומבקש ממוסכניק שאני מכיר בנצרת עילית שיעשה את הטיפול.

כל דבר מעבר לטיפול קטן - נוסע למוסך רון בתל אביב. אמנם זה שעת נסיעה ודלק, אבל זה שווה את זה.

פורסם

מוסך מזרע מומלץ מאוד. המחירים סבירים ואלעד - מנהל המוסך בחור מקצועי ואמין מאוד.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

קיבלתי המלצות בפורום ואגית על מוסך אנרג'י בקריית חיים, מישהו שמע עליהם? לא מצאתי כמעט מידע או המלצות ברשת

• תוכן חדש...