Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני שבוע וחצי לערך בשעה שהיו רוחות חזקות עפו מחזית הבניין לידו חניתי אריחי קרמיקה וגרמו נזק(מצורפות תמונות).

הנזק הוערך ע"י שתי פחחים באזור 1200-1300 ש"ח רק לעבודת פחחות וצבע ללא הפנס שנשרט כאשר ההשתתפות העצמית שלי מתקרבת ל2000.(רנו פלואנס 2014).

אחד מהם אמר שלא כדאי להפעיל ביטוח ולטפל רק בנזק הפח.

השני אמר שדוקא כדאי להפעיל ביטוח והוא יחליף גם את הפנס וישתתף בעלות ההשתפות העצמית.

דיברתי עם הסוכנת (פרטית) והיא שאלה אם יש לי את מי לתבוע.עניתי לה שלא כיוון שלך תמצא את חברת הבנייה אם היא קיימת בכלל.

הבנתי שמקיף מכסה נזקי סערה כך שלדעתי אני מכוסה במקרה הזה.

נא עצתכם המהירה.

תודה

ניצן

מכסה1.jpgמכסה2.jpgמכסה3.jpgמכסה4.jpgפנס1.jpgפנס2.jpg

פורסם

תודה.

לתבוע את הוועד (שכנים) קצת בעייתי.

אם יש להם ביטוח אין לי מושג.

השאלה אם יש אחריות של הקבלן(בניין בן 17 שנה).

פורסם

סביר מאוד להניח שאין ביטוח צד ג לבניין.

לפי התמונות נראה נזק רציני למכסה מנוע ואני במקומך הייתי עושה הכל ([emoji375]) כדי להחליף אותו.

אם הוא יעבור תיקון יהיה צריך שם המון חומר.

עדיף להחליף כך גם לא תהייה לך ירידת ערך.

פורסם

בנוסף הרכב שלך חדש כך שהצבע צריך להיות זהה בהחלפה ותבדק בפוליסה אם הם מחויבים להחליף לחדש אם הרכב בן פחות משנה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

התפתחויות לאחר פרק הזמן שעבר:

לא הצלחתי(עדיין)להשיג פירטי ביטוח של הבניין,לא ברור אם קיים.

הייתי אצל שלושה פחחים כאשר שניים מהם נקבו במחיר תיקון אשר נמוך מההשתתפות העצמית שלי וטענו שלא מומלץ להפעיל את הפוליסה שלי.

השלישי טען דוקא שכן מומלץ להפעיל את הפוליסה והוא ישתתף בעלות ההשתתפות העצמית.(כך שזה ישתלם לי בסופו של דבר).

הבעיה היא שוב עליית הפרמיה (סכום לא ידוע) בשנים הבאות ורישום תביעה אבל מצד שני גם פיצוי על אובדן ערך אם קיים או ביטול \הפחתת ירידת ערך ע"י ביצוע החלפה שתלויה בחוות דעת שמאי.

עדיין אובד עצות.

מצד אחד במידה ומבצעים תיקון פחחות ישנה ירידת ערך.

מצד שני אם מבוצעת החלפה(שזה תלוי גם בחוות דעת שמאי) הבנתי שאין ירידת ערך או שהיא קטנה יותר.

הרכב כאמור בן פחות משנתיים כך שבמידה ומבצעים החלפה זה רק לחלק חדש ומקורי.

מבקש את עצתכם האדיבה בהכוונה שתעזור לי להגיע להחלטה.

תודה

ניצן

פורסם

למה אנשים מחפשים להם חיים קשים

פנה במכתב רשום עם אישור מסירה לוועד הבית ,

ציין את הנזק שנגרם לך צרף הצעת מחיר של אחד הפחחים .

ודרוש את הכסף.

לא ישלמו תוך 10 ימים , תגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה אנשים מחפשים להם חיים קשים

פנה במכתב רשום עם אישור מסירה לוועד הבית ,

ציין את הנזק שנגרם לך צרף הצעת מחיר של אחד הפחחים .

ודרוש את הכסף.

לא ישלמו תוך 10 ימים , תגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות

תודה ישה.

לא מחפש חיים קשים פשוט המקרה מורכב מבחינתי ואין לי נסיון.

ההתנהלות מול ועד הבניין שלי:

לא ידוע להם לגבי ביטוח של הבניין ,הרגשה ש"מרחו" אותי,אמרו לי: "תביא הצעת מחיר"צריך להפעיל עוד לחץ אולי ו"לשבת" להם על הראש, לא עשיתי זאת עדיין מחוסר זמן וחוסר החלטה כיצד לנהוג.חוץ מזה בגלל שהם שכנים אני מנסה לשמור על יחסים טובים ולא ישר ללכת בכסח.

במידה וישנה ירידת ערך מסחרית צריך לזמן שמאי שיקבע זאת, משמע עלות נוספת שלא בטוח משתלמת במידה ולא אפעיל ביטוח

פורסם

מדוע אתה חושב שמרחו אותך?

ביקשו הצעת מחיר - הבא להם הצעת מחיר.

בכל מקרה אל תלך בכסח. תהיה מנומס וענייני. איש מהשכנים לא התכוון להזיק לך.

ההצעה של המוסך השלישי לא תמימה - הוא מציע לך "לקמבן" את התביעה והוא יזכה לבצע תיקון במחיר מלא ויישאר בידיו פנס קדמי מקורי וכמעט חדש על חשבון הביטוח. השריטה בפנס נראית לי זעירה.

פורסם
מדוע אתה חושב שמרחו אותך? -ביקשתי את פירטי הביטוח של הבניין אמרו שיש אבל "צריכים לחפש את זה" וכו'- שורה תחתונה התחמקו ממתן פרטים.

ביקשו הצעת מחיר - הבא להם הצעת מחיר.

בכל מקרה אל תלך בכסח. תהיה מנומס וענייני. איש מהשכנים לא התכוון להזיק לך.-ברור, ב"כסח" התכוונתי למה שישה הציע(מכתב רשום ןכו').

ההצעה של המוסך השלישי לא תמימה - הוא מציע לך "לקמבן" את התביעה והוא יזכה לבצע תיקון במחיר מלא ויישאר בידיו פנס קדמי מקורי וכמעט חדש על חשבון הביטוח. השריטה בפנס נראית לי זעירה.-גם אני חשבתי כך,בנוסף הוא נתן לי הצעה לתיקון פחחות בלבד ללא הפעלת ביטוח אבל "דחף" וניסה לשכנע אותי להפעיל ביטוח תוך מימון חלק מההשתתפות העצמית.

אמרתי לו שאני צריך להתיעץ ,זה באמת נראה לי "חשוד" והדליק לי נורה אדומה לגבי אינטרס נסתר ואני בספק אם שמאי בכלל יאשר החלפת פנס.

העניין שכבר עשיתי אצלו תיקון שיפשוף בטמבון לפני מספר חודשים והייתי מאד מרוצה.ובמידה ואחליט לתקן אעדיף אותו מבחינה מקצועית.אגב הוא אחד מהמומלצים כאן פורום.

תודה קומנדר.

הערותי בכחול

• תוכן חדש...