Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעות מכירה משעשעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היה לי שקל על כל פעם שראיתי על הונדה סיויק "הכי יפה בארץ", "נדירה ביופיה" ו"משופרת מאוד, לרציניים בלבד, מעל המחירון" (יש לו ספויילר ו"אגזוז לחץ"), כבר לא הייתי פה.

מישהו כאן ראה את הסיוויק קופה 95 בלוח פוקוס שרוצים עליה 90,000 ש"ח :shock::?:

No worries 8)

פורסם

מה שאני הכי אוהנ בלוח פוקוס זה את מודעות "יחידה בארץ". נורא משעשע לראות מודעה כזו ומתחתיה מודעה נוספת של רכב זהה לחלוטין...

ולמי שזוכר - היו זמנים שהייתי נתקל מדי פעם במודעה לאלפא 310. מכירים את הדגם? :wink:

פורסם
מה שאני הכי אוהנ בלוח פוקוס זה את מודעות "יחידה בארץ". נורא משעשע לראות מודעה כזו ומתחתיה מודעה נוספת של רכב זהה לחלוטין...

ולמי שזוכר - היו זמנים שהייתי נתקל מדי פעם במודעה לאלפא 310. מכירים את הדגם? :wink:

זה לא סוד שהרבה ערסים מפרסמים בלוח הזה...

עזבו שמי שמרוקן את הסטנדים של הלוחות האלו בתחנות דלק לרוב אלו ילדים שנהנים להסתכל בתמונות בחינם...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
WTF?!?!

:shock:

אם אני לא טועה זאת ההונדה שעשו אותה כאילו האקליפס ממהיר ועצבני

עלק שיכפול

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אם אני לא טועה, ההונדה הירוקה עשתה תאונה והושבתה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

מדי יום יוצא לי לנסוע אחרי שרייד למכירה שאני לא חושב שמישהו ירכוש אותה עד שלא יחליפו את המודעה בחדשה... מי רוצה לקנות אוטו מת ...

זה הולך ככה:

למכירה אוטומת במצב טוב

050-555555

ויש גם את הפיג'ו 305 סטיישן עם המודעה: הרכב למכירה, כמה אתה מציעה? אפשרות החלפה.

אני רציני, אני ממש מרחם על אלה שנוסעים עם מודעה שכתובה עם שגיאות.... אני מת להכין סטיקר עם הכיתוב: אני טיפש והנה הוכחה

ופשוט להדביק להם על האוטו

וכמעט בכל פוקוס יש איזו ב.מ.וו 325 M3 למכירה....

haters will hate

פורסם
אם אני לא טועה, ההונדה הירוקה עשתה תאונה והושבתה
לא היא לא....

לחבר שלי יש מוסך... "מוסך שגיא" אחד העובדים קנה אותה לבן שלו.... ועכשיו היא מוגדשת.

קו---------------------------------------

פורסם

אם הניסאן מגיעה עם 6 אנשים חסונים ומפחידים ועם נהג זאת יכולה להיות אופצייה מעניינת למישהו שחושש לחיים שלו וצריך רכב ליווי.....

haters will hate

פורסם

לפני מספר שבועות הייתה מודעה בלוח פוקוס על אימפרזה טורבו למכירה:

"נמכרת עקב מעבר לחו"ל.. בלה בלה.. אפשרות החלפה"

מוכר כי עובר לחו"ל אבל מוכן להחליף את הרכב?!

זאת מודעה שמריחה לא טוב.

פורסם
לפני מספר שבועות הייתה מודעה בלוח פוקוס על אימפרזה טורבו למכירה:

"נמכרת עקב מעבר לחו"ל.. בלה בלה.. אפשרות החלפה"

מוכר כי עובר לחו"ל אבל מוכן להחליף את הרכב?!

זאת מודעה שמריחה לא טוב.

בקיצור הוא אומר במילים אחרות "אנסתי את הרכב תעשו לי טובה ותקחו את הרכב המת במחיר מחירון"

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...