Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,חלה לא מזמן נזילה די חזקה באיזור הטיימינג,כרגע הרכב לא זז עקב בעיה זו.

בעת הנעה יש טפטוף חזק יחסית,בנוסף אני צריך כבר לעשות טיימינג.

ממה יכולה להגרם הנזילה? אני רוצה לרכוש חלפים ואני רוצה לדעת מה לרכוש.

כמה מחזירי שמן יש באיזור הטיימינג?

בנוסף לפני כ4 שנים בטיפול טיימינג האחרון הוחלפו משאבת מים ורדיאטור,מאז יש ברכב רק מים ירוקים של פרסטון,האם כדאי גם לרכוש משאבת מים או שלא אמורה להיות בעיה? האם הבלאי היחידי שלה הוא מקורוזיה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מאזור הטיימינג, הגיוני שמשאבת המים או פקק המים. המלצה חמה אל תמהר לקנות תפתח תפנה דרך פנס טוב ואז תראה בדיוק ממה נוזל ומה להחליף. ברכ זה ממש פשוט

.

הבחור שואל על מחזיר שמן אז אני מנחש שמדובר בנזילת שמן..

אם מדובר בנזילה חזקה אז אני יכול לחשוב רק על מחזיר שמן של הקראנק.

לנושא משאבת המים, אם אין לך בעיה בעת צורך לפרק טיימינג ולהחליף אותה אז אין צורך להחליף כעת.

אם אתה רוצה שקט נפשי בגיזרה הזו ופתיחת טיימינג זה לא מה בכך בשבילך, שווה להשקיע עוד 200 שקל ולהחליף גם את המשאבה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...