Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה מטרת השרשור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בגגות תקינים אין בעית אמינות.

אם זה מקורי מהיצרן ניתן לבטח את זה כתוספת מקורית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כל רכיב שאתה מוסיף לרכב גורע מרמת האמינות שלו, פשוט כי יש עוד דבר שיכול להתקלקל. אותו הכלל תקף גם לגג השמש, יכול להיות שהוא יתקלקל. לא סביר, אבל יכול להיות. אם אכן יקרה המקרה המצער והוא יתקלקל, התיקון יכול להיות יקר.

מצד שני, יש כאלו שגג שמש עושה להם טוב בלב והם מוכנים לקחת את הסיכון הזה. יש גם אנשים שמבינים שמטוסים מתרסקים לפעמים, ועדיין טסים לחופשה בחו"ל. יש גם אנשים שמבינים שפלאפל זה לא בריא, אבל עדיין אוכלים מנה פעם בשבוע כי זה טעים רצח.

אין הבדל בביטוח. זה לא רכב קבריולט, בסך הכל סאן רוף. במקרה של הגטס גם אין לזה שום השפעה של ממש על מחיר הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב שלי משנת 2005 עם גג סאנרוף מקורי מהחברה כמובן, בלי שום בעיות עד כה. ( האמת שהגומייה נראה קצת יבשה אבל הכל תקין - עברתי את החורף יבש :) ).

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

גטס עם סאנרוף זה לרוב דגם 1600 gls.

הדגם מאובזר מאוד ובעל מנוע חזק שהופך את הרכב לנמרץ יותר מהדגם בעל המנוע הקטן.

ההפרש במחיר די זניח. לכן, אם מצאת אחת עם נתונים טובים, זו קניה לא רעה בכלל.

מומלץ לבדוק שהמנוע החשמלי של הגג תקין. להכניס את הרכב למכונת שטיפה (או סתם להשפריץ עם צינור מים על הגג) כדי לשלול נזילות.

מומלץ לנקות את איזור הסאנרוף (מסילות, גומיות, צינורות ניקוז) כל פעם ששוטפים את הרכב.

להימנע ככל שניתן מלהעמיד את הרכב בשמש הישראלית.

אבל... סאנרוף זה כיף!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

להימנע ככל שניתן מלהעמיד את הרכב בשמש הישראלית.

קשקוש מוחלט.

יש לי 2 רכבים עם סאן רוף.

דווקא אין בעיה להחנותם בשמש. משאירים את הגג פתוח בזות קטנה, כל החום העולה בתא הנוסעים משתחרר החוצה ובחניה בשמש הרכב נעים בהרבה מאשר להכנס לרכב אחר ללא סאן רוף שהיה עם חלונות סגורים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

גם לי יש רכב עם סאנרוף ובעבר היו במשפחתי כמעט רק מכוניות עם סאנרוף.

לא דיברתי על חום, דיברתי על שמירה על תקינות הגומיות והפלסטיקה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בגדול אין בעיות מיוחדות אבל הכל תלוי בתחזוקה של הבעלים הקודמים. כמו כל גומייה ברכב גם לגומיות האיטום בגג יש בלאי. אם הרכב חנה רוב הזמן בשמש אז הבלאי מואץ. בדוק סימני יובש וכמה עולה להחליף גומייה+עבודה במידת הצורך. מנוע פתיחת חלון הגג לא שונה מהותית ממנוע פתיחת כל חלון אחר במכונית. לרוב המנועים אמינים.

פורסם

הגומיה והמנוע הם חלקים יחסית זולים ופשוטים להחלפה.

מה לגבי המנגנון? שבר במנגנון זה שבר בכיס.

נדרש פירוק של כל תקרת הרכב ויש מעט בעלי מקצוע שמתעסקים בזה.

צריך גם את זה לקחת בחשבון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתם מתייחסים לסאן רוף כאילו מדבר בעליונות טכנולוגית רגישה.

כולה חלון רגיל שנמצא בגג ולא בדלת. הגומיות בו לא שונות מגומיות של חלון קונבנציונלי בדלת, ולא מתיישנות אחרת מחלון רגיל.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...