Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8T FR חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן להתחדש בסיאט לאון FR חדשה (פחות או יותר), עוד לא החלטתי אם אקנה ישר מהיבואן או יד שניה (ירידת ערך גבוהה מאוד בשנה הראשונה).

יש מחלות כלשהן ברכב שצריך לדעת עליהן? (הבנתי שגיר DSG שנוי במחלוקת)

מה עלות הטיפולים הצפויה?

יש רכבים דומים בקטגוריה במחיר דומה שכדאי לבדוק?

זה רכב ראשון שאני רוכש, כך שאני מתחיל בתחום ומשתדרג משמעותית (מאזדה 626 99').

על מה צריך לשים דגשים ברכישת רכב חדש מיבואן?

אגב, עוד לא לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן, אני מקווה לעשות את זה בימים הקרובים.

תודה :)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שזאת אחת האופציות המשתלמות בלי הרבה מתחרים, בעיקר בגלל ביצועים ופוטנציאל שיפורים גבוה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אני לא מחפש לשפר את הרכב, רוצה לקנות ולהנות מהרכב כמו שהוא.

בנוגע לרכב מהצורה הישנה, אני מניח שבגלל שזה רכב שמוגדר "ספורט", בטח קרעו לו את הצורה (לאו דווקא מבחינת קילומטרז'), ולכן אעדיף לשלם יותר ולקבל רכב חדש / במצב חדש.

אשמח לשמוע המלצות נוספות ותשובות לשאר השאלות שלי.

תודה!

פורסם

לגבי התגובה האחרונה שלך - תמיד יש מציאות, רק סבלנות.

אם יש לך אופציה לקנות את הצורה החדשה לא הייתי חושב על הדגם הקודם, הדבר שאותי היה מרתיע אלו המבצעים שסיאט עושים, אם יש לך אפשרות לקנות אחת מיד שניה זה נראה לי יותר כלכלי.

תתחדש!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בצורה החדש הFR מדבר על רמת גימור ,ככה ש1.8 לא FR זה אותו רכב רק עם גימור שונה (תחליט אם בא לך לשלם את ההפרש בין הדגמים על גימור)

בצורה הישנה ההבדל הוא גם במנוע ושאר המכלולים כמו שאתה אומר מכוונים ל"ספורט".

ותמיד כדאי לקחת בחשבון את המבצעים של סיאט כי בסופו של דבר המחיר של הרכב יד 2 יהיה יחסית למבצע.

פורסם

הלאון 1.8 החדשה באמת אחלה רכב,אבל אני הייתי קונה אותו רק עם גיר ידני,את הDSG הייתי משאיר למישהו אחר,אין לי סבלנות לבילויים במוסכים.

פורסם (נערך)

למה לא הייתי קונה.

מחיר מופרך, ניתן לרכוש במחיר הזה סידרה אחת של ב.מ.וו או להוסיף קצת ולרכוש את ה 1 החזקה יותר

מבצע של לאון DSG 1.8 ב135 אלף בדיוק בעוד שנה.

חוץ מזה באמת שמדובר באחלה רכב במחיר הגיוני במבצע .

עוד משהו הקודמת היתה לא נפוצה ומיוחדת , החדשה זה תחליף למי שלא יכול לרכוש גולף.

גילוי נאות: יש לי כזו מודל 2010 שקנתה במחיר הגיוני ואני נהנה מימנה עד מאוד.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם (נערך)

יש לי את הרכב הנ״ל מודל 2015, עבר בערך 3000 קמ, נהנה מכל רגע, הרכב לא קורע אותי בדלק, מהנה לנהיגה יומיומית, ועוד יותר כיף שיוצאים לכביש בין עירוני אז באמת אפשר להנות מהנוחיות שלו והכוח שלו.

הרכב נראה מאוד יפה ומושך עיניים (אם זה מה שאתה מחפש), הפנסים מקדימה עושים את שלהם ואנשים שראו אותו זרקו מילים כמו ״נראה כמו איזה אאודי מטורפת, שורה תחתונה, זה כולה סיאט ?״, וזה מוכיח שסיאט עשו עבודה מעולה וקפיצת מדרגה משמעותית בלאון הזאת, בעיצוב החיצוני והפנימי והרכב נותן תמורה מלאה למחיר שמתחיל ב 161900 ל 5 דלתות ו 159900 ל 3 דלתות (ניתן להוריד אותם בקלות) אני בחרתי ב 5 דלתות ושילמתי לפני העלייה במחירים (שהייתה ב 1.1) 156 אלף עגול (קניתי בדצמבר קיבלתי בינואר את הרכב, אז הרווחתי את העליה במחירים).

החומרים נראים ומרגישים מאוד איכותיים בפנים (ברמה של הגולף, גרמני לכל דבר) מה שמעצבן זה המסך הקטנטן נטול האפשרויות (ללא gps) אבל יש וייז ובלוטות מלא שמתחבר למערכת.

בעיר קצת פחות נוח (וכל בור זה בור) אבל סביל, הגיר מעולה עובד חלק, כמעט ולא מרגישים את החלפת ההילוכים, טיפולים עוד לא הגעתי והאחזקה בו היא בנתיים ברוך השם רק בדלק (יש גם אחריות מהיבואן לשנתיים), וביטוח שיצא לי מאוד זול בגלל הגיל (מעל 24) והעדר תביעות.

לרכב באמת שיש הכל, שילוב של כוח, יופי, חסכוני (יחסית) ויש בו את כל הפיצ׳רים הטכנולוגיים העדכניים (בקרת שיוט, בקרת אקלים מפוצלת, מחשב דרך, חיישני גשם ואורות, סאנרוף נפתח וכו)

כמובן שאם אתה חובב ידני יש לך את הדגם 1.4 טורבו, עם אותה רמת אבזור fr ב 30 אלף פחות אבל מגיע רק ב 3 דלתות.

אני משוחד, אבל ממליץ בחום, בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם
למה לא הייתי קונה.

מחיר מופרך, ניתן לרכוש במחיר הזה סידרה אחת של ב.מ.וו או להוסיף קצת ולרכוש את ה 1 החזקה יותר

מבצע של לאון DSG 1.8 ב135 אלף בדיוק בעוד שנה.

חוץ מזה באמת שמדובר באחלה רכב במחיר הגיוני במבצע .

עוד משהו הקודמת היתה לא נפוצה ומיוחדת , החדשה זה תחליף למי שלא יכול לרכוש גולף.

גילוי נאות: יש לי כזו מודל 2010 שקנתה במחיר הגיוני ואני נהנה מימנה עד מאוד.

סתם שתדע, הלאון 1.8 עולה 20 אלף יותר מהגולף 1.4, אז איזה בדיוק תחליף ? אולי אתה מדבר על דגם ה 1.2 של הלאון ? או על ה gti ? שאין מה להשוות ביניהן, ה gti עולה באזור ה 220 וזה רכב בקטגוריה אחרת מהלאון 1.8.

פורסם

שים לב שFR בדגם החדש זה לא מנוע כמו פעם אלא רמת גימור/אבזור.

ה1.8T הוא מנוע מצוין, ובכלל, הדגמים החדשים של הלאון הם פצצה מכל בחינה ונותנים תמורה מצוינת למחיר (במיוחד ה1.8).

אם יש לך את הכסף אני מציע לעזוב בשקט את הדגם הקודם ולשבת על הלוחות עד שתצוץ אופציה טובה ביד 2 של הדגם החדש.

תתעלם מהערות של אנשים על הDSG - הם ניזונים משמועות או לא מעודכנים לגבי המציאות אחרי העדכונים שבוצעו. זה גיר מצוין והוא שונה מהDSG7 שהיה בדורות קודמים. בוצעו שינויים ושיפורים, מכיר 3 רכבים באופן אישי ואין בעיות. לא מכיר שיש תלונות או בעיות מיוחדות בעולם (עדיין...).

פורסם

כדי לאזן את דברי זה שמעליי - אמינותו של הגיר עדיין מוטלת בספק.

תתעלם מאמירות של אנשים שקנו לאחרונה רכב עם הגיר הזה (ובכדי להשקיט את חששותיהם מהגיר הם מנסים לשכנע את כל העולם להיכנס לאותה צרה), ותייחס חשיבות רבה יותר לאנשים שקנו את הגיר הזה לפני כמה שנים - וכבר למודי נסיון איתו.

כמעט כל מי שאני מכיר שהיה לו את הגיר הזה סבל מבעיות. אישית אני מכיר אוקטביה של חבר מ-2013 שבעייתית.

ייתכן שאכן הגיר שופר ועודכן, והבעיות נדירות יותר - אבל קח בחשבון שאמרו את זה גם ב-2012 וגם ב-2011, והסוף - ידוע. היו בעיות כמעט כמו השנים שלפני כן.

פורסם

"עדיין"? כמה שנים יש להם את הרכב?

כי בעיות של DSG הופיעו לרוב אחרי 2-3 שנים, גם אם סדרו את זה לך תדע מה ייקרה עוד 4-5 שנים.

* מאמין שיש שיפור, אולי יסתדר אולי לא, אבל צריך ניסיון של כמה שנים לפחות עם הגיר כדי לדעת. למי שיש מוזמן לפרט.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

יש להם מעל שנה והכל בינתיים מעולה. בגלל זה כתבתי "עדיין..." כי אי אפשר לדעת. mogo צודק ויכול להיות שכתבתי לטובת הגיר יותר מדי.

אז בקיצור, אי אפשר לדעת. הגיר עובדתית שופר, עודכן ושונה. זה לא אותו DSG7 שהיה עד 2014.

תזכור שזה גיר שהוא בין הטובים בשוק כשהוא עובד, כל היצרנים מנסים להעתיקו בדרכים כאלו ואחרות וידוע שVW הם פורצי דרך.

עדיין, אין (!!) 100% ואם אתה יכול לחכות עוד שנה שנתיים כדאי.

לי אישית יש בבית אוקטביה 2009 עם DSG7 שעברה את כל העדכוני תוכנה למיניהם והגיר עובד מושלם. לא כל הרכבים עם הגיר הישן עשו בעיות, אנשים נוטים לנפח את זה מאוד.

• תוכן חדש...