Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 3 שנת 2014 (קומפורט), הפנס מגיע עם רפלקטור מובנה ומנורת הלוגן H11.

אני רוצה לציין שבדגם אחר (ספירט) זה מגיע מהיצרן כבר עם מנורות קסנון (מאושר משרד התחבורה).

אני רוצה להרכיב אצלי ברכב מנורות קסנון,

העניין הוא מבחינת החוקיות והטסט.

האם ניתן להסדיר את העניין בחוק כפי שזה חוקי בדגם ספירט?

תודה למשיבים.

עריכה אחרונה על ידי efistr70
אימייל
פורסם

במאזדה 3, 2014 יש פנס עם רפלקטור ומנורת הלוגן H11 כפי שציינתי וקיים פנס רגיל נוסף עם מנורת H15.

לגביי הניתוק שאתה מציע, הגישה למנורה לא פשוטה.

אין גישה מלמעלה, צריך לפרק את מגני הפלסטיק בתוך הכנפיים באזורי הגלגלים ולמעשה הגישה היא מלמטה.

פורסם
אין אפשרות חוקית להסדיר זאת.

אפשר בבקשה הסבר למה זה לא חוקי?

אם הבחור מוריד סט שלם ומלא כולל כל דרישות החוק והולך למוסך מרכזי להחליף, והסט שהוא מתקין מאושר ע"י משרד התחבורה, הרי הוא טוען שיש דגם אחר עם הפנסים האלה בדיוק, הוא לא מבקש לאשר מוצר חדש או לעשות שינוי שלא קיים מהיצרן...

מה לא בסדר? בסה"כ מדובר ברמת אבזור...

או שאני מפספס משהו?

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • תוכן חדש...