Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אז ככה, ברשותי גולף MK7 (מנוע 1.4) משנת 2013. אצלי כבר כשנה וחצי. הכל אחלה ואין תלונות, אבל אני מעוניין לשדרג לאחת מתוכנות ניהול המנוע שנמצאות בשוק.

אני אומנם לא מבין גדול בעניינים הללו, אבל אני נוטה לכיוון APR. בכל מקרה, מסקר קצרצר שערכתי באינטרנט גיליתי שנכון להיום אין עדיין ל- APR תוכנה לרכב שלי. וגם ל- REVO ול- GIAC עדיין אין.

עם זאת, ראיתי של- UPSOLUTE כבר יש תוכנה.

בקיצור, השאלה שלי כמה זמן לוקח לחברות הללו לפתח את התוכנה? הרכב קיים כבר למעלה משנתיים בשוק ועדיין למרבית החברות שציינתי אין תוכנה לרכב. האם הן צפויות לפתח תוכנה כזו בכלל? האם מישהו יכול להעריך כמה זמן זה עוד יקח? (כדאי לציין שפניתי לחברות במייל ואין מידע בלה בלה בלה)

ועוד דבר, למישהו יש נסיון עם UPSOLUTE ויכול לשתף?

תובנות, הערות, והארות יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

למנוע 1.4 בדרך כלל זה תוכנת ״קאסטום״ זאת אומרת תוכנה ב״התאמה אישית״.

בונים לך את התוכנה על דיינו ועם מחשב, וצורבים לך אותה במקום.

פנה לדני מקסטיונינג בפייסבוק, בטוח שהוא ישמח לצרוב לך תוכנה, בהצלחה.

פורסם
שלום חברים.

אז ככה, ברשותי גולף MK7 (מנוע 1.4) משנת 2013. אצלי כבר כשנה וחצי. הכל אחלה ואין תלונות, אבל אני מעוניין לשדרג לאחת מתוכנות ניהול המנוע שנמצאות בשוק.

אני אומנם לא מבין גדול בעניינים הללו, אבל אני נוטה לכיוון APR. בכל מקרה, מסקר קצרצר שערכתי באינטרנט גיליתי שנכון להיום אין עדיין ל- APR תוכנה לרכב שלי. וגם ל- REVO ול- GIAC עדיין אין.

עם זאת, ראיתי של- UPSOLUTE כבר יש תוכנה.

בקיצור, השאלה שלי כמה זמן לוקח לחברות הללו לפתח את התוכנה? הרכב קיים כבר למעלה משנתיים בשוק ועדיין למרבית החברות שציינתי אין תוכנה לרכב. האם הן צפויות לפתח תוכנה כזו בכלל? האם מישהו יכול להעריך כמה זמן זה עוד יקח? (כדאי לציין שפניתי לחברות במייל ואין מידע בלה בלה בלה)

ועוד דבר, למישהו יש נסיון עם UPSOLUTE ויכול לשתף?

תובנות, הערות, והארות יתקבלו בברכה.

תודה.

עשינו מספר לא מבוטל של רכבים זהים לשלך

כל התהליך אורך כ10 דקות ובסופו תקבל תוספת של 25כ"ס ו5קג"מ! כמובן שהכל הליך הפיך ויש אפשרות להחזר כספי שבוע מיום הרכישה כך שאין לך מה להפסיד תגיע ותתנסה

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

• תוכן חדש...