Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול מאזדה 3 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי מאזדה 3 2010 עכשיו יש לי כמה דברים שאני צריך לתקן/להחליף

1)מגן תחתון -במורשה זה מעל 1000 שקל.. יש למישהו הצעות או ידע כמה זה עולה לא במורשה

2)תא מצבר(קורוזיה) ותומך מצבר פגום-(עלות ודחיפות החלפה כי התומך נעול יחסית מהקורוזיה שהייתה בתא מצבר)

טיפול 90000 במאזדה 3 מה כולל?..(ד"א אני מירושלים)

תודה מראש

פורסם

ככה נעשה סדר בדברים:

1.יש ברכבך 2 מגנים,אחד מגן מצננים והשני מגן מנוע גדול. וגם לו יש שני חלקים נילווים ימין ושמאל, איך שלא תירצה עלות של כל חלק אחד לא מגיעה, ל1000 ש"ח.(לחלק חליפי אין טעם להרכיב מקורי)

2.לגבי תא מצבר, יש את הרכב שלך בפירוקיות בשפע,מציע לך ליבדוק חלק ועלות מול המיגרשים. חדש יקר מידי מכפי שתדמיין.

3.טיפול 90000 במזדה 3כולל: שמן מנוע 5W30,פילטר שמן, 4 פלגים, ובדיקה מסנן אוויר ולנקות במידת הצורך/החלפה במידה והוא סתום.

מקוווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור לך בפרטי

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
ככה נעשה סדר בדברים:

1.יש ברכבך 2 מגנים,אחד מגן מצננים והשני מגן מנוע גדול. וגם לו יש שני חלקים נילווים ימין ושמאל, איך שלא תירצה עלות של כל חלק אחד לא מגיעה, ל1000 ש"ח.(לחלק חליפי אין טעם להרכיב מקורי)

2.לגבי תא מצבר, יש את הרכב שלך בפירוקיות בשפע,מציע לך ליבדוק חלק ועלות מול המיגרשים. חדש יקר מידי מכפי שתדמיין.

3.טיפול 90000 במזדה 3כולל: שמן מנוע 5W30,פילטר שמן, 4 פלגים, ובדיקה מסנן אוויר ולנקות במידת הצורך/החלפה במידה והוא סתום.

מקוווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור לך בפרטי

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.

1)מה שחסר לי זה מגן מנוע תחתון גדול מתחת למנוע.מה סדר גודל עלות של החלק פלוס עבודה?

2)לגבי תומך מצבר שכדאי להשיג מפירוק ..איך בדיוק אני בודק איפה ניתן להשיג את זה?

3) אם יש לי שובר של החלפת שמן ומסנן שמן כולל עבודה במורשה כדאי לעשות את הטיפול במוסך מורשה?

פורסם

היי,

בירושלים ברחוב הרכב יש את היפר חלף פירוקיה ענקית, כנס עם הרכב ותאשאל.

אני גם ירושלמי ואשמח לעזורלך בטיפול ועם המגנים, אם אתה מעוניין נמשיך בפרטי.

אני לא לוקח כסף.

רועי

• תוכן חדש...