Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF GTI vs CTR vs MEGANE 225 vs C4 VTS vs corolla T-SPORT 190 vs STILO Abarth

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כותרת ארוכה, ונבחרת מכובדת של ספורטיביות.

אני מניח כי אין צורך בהצגת נתונים, כולן מוכרות (יותר או פחות).

ה-GOLF GTI נמכרת בישראל ,וחלקן (אולי) תמכרנה בעתיד(הלוואי).

סקר קטן

במי מהן אתם בוחרים ולמה?

בבקשה להתיחס ברצינות.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

הגולף. הכי הרבה איכות חיים, ומבחינת התנהגות - אם היא לא המובילה (וכנראה שהיא כן), היא השנייה הכי טובה. אז אין ממש איפה לטעות, אה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבעיה בסקר הזה היא שבקושי מכירים כאן חלק מהמכוניות וגם אם מכירים בשם אף אחד פה לא נהג על קורולה ספורט או על סטילו ספורט או סי-4

ים long time no

פורסם

גולף לא עושה לי את זה.

מגאן נקטלה יחסית במיוחד בהשוואה לאחותה הקטנה.

קורולה נקטלה מאוד וגם זו הרי קורולה אז...

סטילו - די נעלמה מהעולם, אז כנראה שיש סיבה.

CTR - מעניינת מאוד, אבל לוקה בתחום ההגה וההתנהגות.

C4 VTS - נראית מעולה לטעמי, איבזור מצוין, התנהגות ואיכות חיים גבוהות. הבעיה היחידה היא ההגה... אבל היא עדיין הכי עושה לי את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...