Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו פה התנסה באחת מחבילות השירות שהחברה הזו מציעה?

נתקלתי בפרסומות שלהם על חבילות טיפולים ב100 שקל לחודש שמכסה טיפולי בלמים וטיפולים תקופתיים,העברת טסט ועוד כמה דברים שאני לא זוכר עכשיו.

האם למישהו יש ניסיון איתם מבחינת מקצועיות ומבחינת אמינות? והאם המחיר הזה אכן חוסך בטווח בין-שנתי?

פורסם

זאת חלק מהשאלה שלי:

האם זה באמת זול מדי? והאם זו חברה בעלת מוניטין?

כמה בערך יוצא לך להוציא על טיפולי מוסך בשנה ממוצעת?

פורסם (נערך)

אם מדובר על החברה מראשל'צ ברחוב פלוטיצקי אז מניסיון אעיד שמדובר בבחור (ברוך כמדומני) נהדר שעזר לי מאוד בעבר עם הרכב. מה שהיה זה שרכשתי ממנו חלק שכלל עלות החלפה והוא הפנה אותי למוסך שעובד איתו מבין כמה הניתנים לבחירה. מאז כבר נשארתי במוסך...

איני יודע מה הם מציעים כיום. מניסיוני הוא היה הגון.

עריכה אחרונה על ידי evyatar54
פורסם

מניסיון של לא מעט שנים עם ברוך , שמספק את השירות, מדובר ביוזמה נהדרת שהשתמשתי בה לא מעט פעמים, המחירים היו טובים מאוד , שירות מצויין ואכפתי וחלקים איכותים כמובן בהתאם לתקציב.

מתאים לרכבים ישנים יחסית או לטיפולים פשוטים כגון בלמים וכדומה .

פחות לתקלות טכניות מורכבות

פורסם

אני משתמש בחבילת פרימיום של תן גז. תכ'לס אני מקבל שני שינועים ככה שחוסכים לי פעמיים ביקור מוסך (תעשה לבד חשבון כמה כל ביקור כזה עולה) ובעיקר הרבה שקט נפשי מעבר לזה יש הטבות נוספות שחוסכות מאות שקלים. בהיבט השנתי הם בהחלט משתלמים הן מבחינה כלכלית והן מבחינת נוחות. אני לא יודע מה איתך אבל אני מבלה מ-8 עד 19 בערב במשרד ואישתי בבית עם 3 ילדים ככה ש"בילוי" במוסך זה ממש לא הבילוי המועדף עלי.

• תוכן חדש...