Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמיד מופיע תאונות בחברות הביטוח כי לא תמיד מפעילים ומתקנים מכיסם את הנזק.

לצורך העיניין, אני יעשה תאונות עם רכב שמובטח רק בפוליסת חובה ללא פציעת גוף אין לי סיבה לפנות לביטוח ופשוט לתקן בעצמי.

לגביי הק״מ אומנם אין הפרש משמעותי אבל זה מדליק נורה אדומה כמו צורת התנהגתו של המוכר וההתנהלות.

חברי הפורום מדברים מתוך ניסיון ולכן ממליץ לך להקשיב למה שנאמר כאן וליישם.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי אז המוכר ענה לי בוואטצפ והתמונה טיפה התבארה לי

הוא טוען שברישיון רכב שלו הק"מ עמד על 115 אלף ק"מ (ביקשתי תמונה והוא אמר שהוא ישלח לי שהוא יגיע הביתה)

שאלתי אותו למה ההפרשים הוא אמר שהוא לא יודע , שזה מוזר אולי זאת טעות , בכל מקרה שאלתי אותו עוד כמה שאלות

הוא קנה את הרכב עם הטסט ככה שהוא לא עשה את הטסט לרכב.

שאלתי אותו ממי הוא קנה את הרכב והוא אמר שהוא קנה את הרכב ממאזדה באזור תעשיה החדש בנתניה.

הוא הציע שנלך אליהם ביחד יום ראשון כדי לברר את העניין.

הסכמתי

מה אתם אומרים יש תפנית בעלילה ?

פורסם

לפי מה שהבנתי לא ביצעת בדיקה לפני קנייה. כלומר טעות גדולה. בדחיפות גש למוסך או מכון שיבדקו את הרכב (עדיפות למוסך). העסק נשמע לא טוב מה גם שלא ברור לך ההיסטורית של הרכב.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

נק' אדומות:

1. קניה ומכירת רכב תוך זמן קצר = סוחר-נוכל.

2. אי התאמה בכמות הנסועה.

3. קניה ממוסך/טרייד-אין ע"י המוכר/סוחר ככל הנראה מעיד על רכב בעייתי בעברו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

טוב ביצעתי עכשיו בדיקה מעמיקה יותר לבדי

שם הבעלים של הרכב הקודם הוא אינו אבא שלו. לא אח שלו , לא אמא שלו , לא סבתא שלו , ולא סבא שלו.

אם שאלתם איך בדקתי טוב נו דרך האגרון.

מדובר על שם של מישהו בשם מיכאל ששם המשפחה שלו אינו תואם לשם המשפחה של אותו אחד שקניתי ממנו את הרכב.

הוא גר גם בנתניה אבל במקום אחר אפילו לא קרוב אליו בנתניה ככה שהאפשרות שזה שכן שלו גם נשללת.

יש משו שאתם יכולים לעלות עליו מהמידע הזה?

פורסם

אתה יכול לנסות ליצור קשר עם בעל הרכב הרשום ולברר פרטים על עברו של הרכב.

נפלת באופן תמים ורשלני בידי מוכר. מקווה שמצבו של הרכב לא גרוע מדי.

פורסם

התכוונת בידי סוחר?

המצב החיצוני של הרכב מאוד טוב כמו כן הרכב לא עשה בינתיים שום בעיה כזו או אחרת מכאנית

אני התקשר יום ראשון למשרד הרישוי לברר ולשאול לגבי הנושא

פורסם

לא יודע אם הוא "סוחר" או סתם אדם לא ישר, אבל יש בסיפור שלך את כל סימני האזהרה הקלאסיים ( הרכב לא רשום על שם המוכר, ניירת חסרה, חוסר התאמה של נתונים למציאות, פקידה משת"פית, קונה תמים, לא בוצעה בדיקה, וכו').

פורסם (נערך)

בשביל לבדוק שאתה לא נוסע ברכב שהתפרק לשניים, הורד מהכביש ואז הודבק ברוק על ידי הלכאורה טיפוס בעייתי שמכר הרכב.

לחילופין, כדי שהרכב שלך לא יתפרק שוב לאותם שני חצאים באמצע הכביש ואז אתה תהרוג אותנו.

עריכה אחרונה על ידי sagim5
פורסם

שאלתי אותו עוד מספר שאלות

הוא הסכים שנלך למוסך שהוא טיפל בו כדי לראות את מספר הקילומטרים של הרכב בעת הטיפול

הוא הסכים לבוא איתי לסוכנות מאזדה כדי לבדוק את העניין איתם

וכששאלתי אותו אם יש מצב ששיחקו שם עם הק"מ הוא אמר שאין מצב כזה בעולם.

ששאלתי אותו מיזה המיכאל הזה שהרכב היה רשום על שמו

הוא אמר שזה השם של אותו אחד שהוא קנה ממנו רת הרכב.

האם זה יכול להיות אם הוא העביר בעלות והוא לא הוציא "רישיון חדש" במשרד הרישוי אז עדין הרישיון שהוא קיבל מהמוכר רשום על שמו , וכשמעבירים בעלות וזה אותו רישיון של המוכר הקודם שנשאר , העברת בעלות תתבצע על שם המוכר הקודם עם אישור העברת בעלות שלו

זה נכון?

פורסם

דבר ראשון שאני הייתי חושש לו זה תקינות הרכב, כי רכב לא סתם יגיע לסוחר.

גש בדחיפות למכון לבצע בדיקת שילדה.

אני הייתי אפילו דורש ממנו לבטל את העסקה ואם הוא לא יסכים אז לתבוע אותו ואת הדואר.

יש המון סימני אזהרה וחירטוטים הסיפור הזה.

פורסם

אני יום ראשון קודם כל התקשר למשרד הרישוי כדי לקבל אינפורמציה על ק"מ הרכב

ולאחר מכן יבדוק את טיפולי הרכב עם מספר הקמ האמיתי ולפי זה אני ידע פחות או יותר את הכיוון.

אני יגש גם לעשות לרכב בדיקה לאחר מכן

וגם לגבי השאלה ששאלתי

אם הרישיון רכב שלו עדין נשאר על אותו שם כי הוא לא הוציא רישיון חדש זה יתכן שהשם של הבעלים הקודם יהיה רשום ?

• תוכן חדש...