Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות שירות הובלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צהריים טובים.

אני צריך מובילים לתכולת דירה של שני חדרים מקומה ראשונה בראש העין לקומת קרקע בקרית מוצקין.

הפריטים הכבדים הם:

- מכונת כביסה ומייבש.

- מיטת "דו סיטר" (כמו ספת נוער שנפתחת למיטה זוגית).

- שידת החתלת תינוק.

- מזרן.

כל שאר הדברים הכבדים לא מועברים (כגון תנור, מקרר, ארונות וכו...)

חוץ מזה יש דברים סטנדרטים כגון בגדים, ציוד מטבח וגם שתי ארוניות מדפים לא כבדות מאיקאה.

אני מבצע שתי עצירות בקרית מוצקין, אחת להורדת המייבש ומכונת הכביסה ושניה לשאר הדברים (העצירות הן במרחק שתי דקות נסיעה).

קיבלתי הצעה של 2400 שקל כולל קרטונים שמביאים לנו לאריזה (אנחנו רוצים לארוז), ביטוח הובלה ואריזה של הריהוט הכבד.

מכיוון שזו פעם ראשונה שאני עושה הובלה כזו אשמח לדעת אם המחיר הגיוני ואשמח גם אם למישהו יש המלצות על מובילים.

תודה ! :-P

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נשמע קצת יקר, אבל יש עצירות וזה מייקר.

העברנו לפני כמעט שנתיים:

מקרר, מכונת כביסה, 2 מיטות זוגיות, שתי ספות, כמה שידות, 3 שולחנות ועוד כ 35 קרטונים,

ההובלה הייתה בתוך השכונה (250 מטר) מקומה ראשונה בלי מעלית ל 3 עם מעלית, ההצעה הכי זולה הייתה 1500 כמדומני,

היו גם הצעות של 2,000 לפני מע"מ.

מציע לך להתקשר לעוד כמה מובילים לקבל הצעות מחיר, כשתקבל הצעה טובה, שיבוא אליך, יכתוב על דף את כל התכולה שצריך להעביר, מחיר ויחתום, שלא יהיו הפתעות ביום המעבר.

פורסם

אם הזולה היתה 1500 אז לכזו נסיעה 2400 זה זול. בכל זאת יש לו כמעט 200 קילומטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תביא בחשבון עוד הוצאות נלוות - כגון טיפ לסבלים (שיחליטו לנוח כשחצי המטען על המשאים וחציו עדיין בדירת המוצא), כמה בקבוקי משקה קל וכו'. יעול להכפיל את מחיר ההובלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בעקרון אפשר למצוא מובילים הרבה יותר זולים, אבל קח בחשבון שגם התמורה עלולה להיות פחות טובה.

עשיתי הובלה דומה לפני כמה שנים - מקומת קרקע בקריות לקומה שלישית (ללא מעלית!) ברחובות, ושילמתי חצי ממה שהוצע לך. ההובלה כללה ארון גדול מפורק, ספריה, ספות סלון, מזנון וכמה קרטונים.

אבל...

- לא שמרו כל כך טוב על הציוד ושרטו קצת את החפצים הגדולים.

- עשו הובלה נוספת בדרך (אחרי שאספו את הציוד ממני) מבלי להודיע לי ונאלצתי לחכות להם כמה שעות ביעד.

- התחילו לז**ן את השכל על זה שבין המדרכה לכניסה לבניין יש מרחק (בפועל כעשרה מטרים. אצלם זה כמובן 50 :evil:).

- כשקיבלו טיפ של 150 שקל, התחילו להתבכיין שזה מעט מדי ולא הסכימו ללכת עד שלא ראו שאין לי יותר אף שקל בארנק.

בקיצור כמו שאתה יכול להבין - לא ממליץ.

נ.ב.

תקשיב טוב לעצות שנתנו נוגי וספריאל. אותה חברת הובלות עשתה את הטריק הזה למכר שהוביל איתם בתקופה מקבילה (לא יצא לנו לדבר בין לבין ובגלל זה האחד לא הזהיר את השני). הם פתחו את המחיר למשא ומתן כשכל החפצים שלו כבר מועמסים אצלם במשאית :snipersmi.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

הובלה נוספת במקביל על אותה משאית היא עניין מסוכן ואסור להסכים לו - כיון שבמקרה הטוב חפצים יוחלפו, במקרה הרע סיכוי טוב לגניבה. לציין זאת בחוזה ההובלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נשמע קצת יקר, אבל יש ביטוח וזה מייקר.

תיקנתי לך.

אלון - המחיר נשמע הגיוני אבל גבוה. הגיוני אם אתה חייב ביטוח ומכיר את המובילים האלה, גבוה אם אתה מחפש פשוט להעביר דברים מנקודה א' לנקודה ב' בצורה בטוחה.

אם אפשר לוותר על ביטוח, שאל את הרוסים בסביבתך ותקבל המלצה למוביל הגון שכנראה יוכל לעשות את העבודה לא פחות טוב. אופציה נוספת היא להתארגן עם כמה חברים ולטפל עצמאית במשימות הסחיבה, כאשר אתה משלם רק על השכרת משאית עם נהג. אם הייתי בארץ הייתי שמח לעזור לך עם זה בעצמי (ואז פשוט היית שוכר משאית מאלבר ליום), אבל אפילו פה בפורום יש אנשים עם רשיון C1 שיכולים לעשות זאת, בטח מבין האספנים.

בשנים האחרונות עברתי דירה חמש פעמים, כולל גם מרחקים ארוכים יותר (ספרד-אנגליה) והכל בהובלה עצמית. אין לי רהיטים או מכשירי חשמל לבנים, אבל היה קטנוע ואי אלו חפצים גדולים נוספים שהועמסו ונפרקו בעזרת חברים או משפחה. זה לא תמיד חסך הרבה כסף אבל לפחות ידעתי שהכל יגיע בשלום, ליוויתי את התהליך לכל אורכו וגם נהניתי מתחושת הסיפק כשה"פרוייקט" הגיע לסיומו המוצלח. הובלות זה עסק מעצבן, ולטפל בעניינים בעצמך זו, באופן אירוני, דרך אחת להוריד קצת מהלחץ.

לשיקולך.

פורסם

בתור אחד שמתעסק עם מובילים, אולי עדיף לפעמים לא לחסוך על כאלה.

גדלתי בראש העין ד"א... תעדכן אותי אם אתה צריך שאחבר אותך עם מובילים טובים שאני עובד איתם.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על המידע והעזרה.

דריש, המון תודה על הרצון הטוב, זו היתה בהחלט יכולה להיות הזדמנות נחמדה להכיר גם ב REAL WORLD (ומה יותר טוב מכמה גברים מזיעים, פחיות קולה קרות ומשאית עם ארגזים בקבינה כדי באמת להכיר :-P)

לסיכומו של עניין ושל העצות שלכם - יכול להיות שאעשה שילוב בין העברה עצמית של הדברים לבין הובלה. לאבא שלי יש רשיון למשאית והוא יכול לקחת אחת ממקום העבודה שלו, כך שמבחינת השינוע אין בעיה.

מבחינת מכונת הכביסה והספה, אני לא רוצה לשבור לי או לחברים את הגב - המכונה מאוד מאוד כבדה והמדרגות שיש בבית בראש העין מאוד לא נוחות להורדה. את הספה ידרש לפרק לפני ההוצאה (לא ניתן להוציא אותה מורכבת) - החברה שקנינו מביאה בנאדם כדי לפרק אותה, אולי אפשר גם להוביל אותה דרכם בתוספת של כמה מאות שקלים, אני אבדוק את העניין.

SmartCoupe, אשמח מאוד לחיבור עם מובילים טובים שאתה מכיר, נראה מה ההפרש בין להוביל הכל לבין להוביל רק את הדברים הכבדים ולפי זה נחליט.

בכל מקרה - אשמח לקחת מובילים שאתה מכיר וממליץ. אשלח לך הודעה פרטית לגבי המשך טיפול :)... תודה !

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ!

מוביל מומלץ למעבר דירה מקומה 2 בלי מעלית לבניין חדש עם מעלית במרחק 8 ק"מ.

או לחילופין האם ניתן להשכיר פיאט דוקאטו עם רישיון B ולהעביר לבד?

כיצד ניתן להוזיל את כל העסק? לפרק לבד רהיטים ולהשאיר למובילים את ההובלה בלבד אפשרי?

תודה מראש!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתה שואל אותי?

תביא מובילים שיפרקו, ירימו, ויורידו את הרהיטים. למה? כי זו העבודה שלהם.

אם תתחיל לפרק רהיטים בבית כנראה שלא הכל יגיע בשלמותו לבית החדש, תן למובילים לעשות את זה, הם מקצועיים בזה וזו העבודה שלהם.

תדבר עם אלון לגבי מוביל, שלחתי לו מוביל תותח, אם הוא ממליץ לך עליו שווה לדבר איתו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אשמח אם תשלח לי גם את המוביל המומלץ.

אני מחפש לצמצם עלויות אם ההבדל הוא משמעותי בין פירוק עצמי לפירוק ע"י המוביל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מחזק לגבי נושא הרהיטים - המוביל שהעביר לי דירה לפני שנה וחצי עשה לי הרבה תרגילים, אבל לזכותו יאמר שהצוות כלל נגר שפירק והרכיב לי כמה רהיטים ועשה עבודה מצויינת. עוד שירות שנתן - אריזת כלי המטבח בארגזים עם עטיפת הכלים בנייר, ואכן שום דבר לא נשבר.

המחיר היה כ-4000 ש"ח לפני טיפ, אבל מדובר בסוג אחר לגמרי של הובלה - שני סבבים של משאית למרחק קילומטרים בודדים וגם נושא פיזור הארגזים והרהיטים בדירה החדשה יחסית מורכב.

• תוכן חדש...