Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דין נסיעה ללא רשיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בחרתי דיזל כשמחיר הבנזין היה 4.53 ומחיר הסולר היה 2.25 (עם הנחה של 1.10 ש"ח)

היום מחיר הבנזין 5.15 עד 5.30 (עליה של כ15%) ומחיר הסולר אחרי 1.35 ש"ח הנחה הינו 3.70 (עליה של כ65%!!!!)

לפני שנה, כשהוסיפו "מס זמני" בגובה של 30 אג' על הסולר ע"מ לממן את גדר ההפרדה טענו כי יינתנו הנחות באגרות הרישוי? נתנו הנחה? ברור שלא, הרי הם שקרנים.

מאז אותה קפיצה גדולה - מחיר הסולר ממשיך לעלות בקצב כמעט אקספוננציאלי עד למצב בו ליטר סולר בתחנה עולה כמו ליטר בנזין! (לפני הנחות כמובן).

ומה לגבי תוספת האגרה? (בסך של 2323 ש"ח) כמובן - אם אפשר לחנוק עוד את אזרחי ישראל, למה לא?

תרמתי את מיטב שנותי לצבא, אני משלם מס הכנסה שערורייתי של 50%, אני משלם כמעט 140% מס על הרכב בעת רכישתו, אני משלם מחיר מופקע על דלק, די, נמאס.

את כל הרשימה למעלה אפשר להצדיק (צבא - אין ברירה - יש אוייבים, מס הכנסה- המדינה צריכה הרבה כסף לממן את הצבא, מיסוי לא הגיוני על כלי רכב - במצב מלחמה נהוג למסות רכבים מייובאים (נהוג בעוד מדינות במצב מלחמה בעולם, כגון קפריסין), מחיר גבוה על דלק? נניח שזה בסדר - פה הרי ממסים את השימוש שלי בתשתיות, המס מהדלק אמור לעבור לתיקון כבישים, לא? (מן הסתם זה לא ברור לדגנרטים שבירושלים, אבל לא משנה)).

אבל למה לוקחים לי 5049 ש"ח סתם ככה?

זה לא העניין של הכסף, זה העקרון, אם מישהו גובה עבור שירות סכום גבוה - דיינו, אבל פה פשוט גונבים לי כסף מהכיס.

אין הסבר אחר.

נראה מה נעשה, אני שוקל פניה לבג"ץ ביחד עם עוד כמה חברים, אם מישהו מעוניין להצטרף - בפרטי.

אין לך מה להצדק, אתה צודק בכל מילה, זה עצוב שאזרח שנתן את שרותין למדינה ומשלם 50% מיסים, נטפלים עליו ככה עם מיסים גבוהים.

צריכים לארגן לפחות 1000 מכוניות דיזל, לא מוניות אלא אנשים פרטיים כמוני כמוך, לחסום את מרדי הממשלה, גם יהיה סקופ תיקשורתי, וגם יורידו אגרה.

בינתיים תכתוב מכתב לליברמן ושיטרית.

המדינה עושקת אותנו במיסים, אנחנו מכרנו בית וקנינו חדש, שילמנו מס שבח, מס רכישה, מס קניה, אתה רוצה לדעת בכמה?

130 אלף שקל....:roll:

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זאת מדינה דמוקרטית, אתה לא רוצה לשלם? כנס לכלא.

לא מתאים לך החוק? תשנה לשנות, לא הצלחת? תעבור מדינה.

פורסם

ממתי נכנסים לכלא על שלא שילמת אגרת טסט?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תאמין לי יושבים שמה 120 שמנים שחוץ מלשבת על כסא לקבל VOLVO נהג ומשכורת ולצעוק כמו חיות לא עושים כלום.

ההוא עם ה AUDI: חבל לך על הזמן. התושבה שתקבל זה : "חוק זה חוק." ואתה כאזרח, מחויב לציית. אלא אם כן, כיום יש 10 אלף + מוניות קטנות ועוד איזה 500 גדולות , והם היחידים שיוכלים לעשות משהו. ואני לא יודע למה האיגוד לא מתערב בזה. לפני שלוש שנים נערך באשקלון מבצע של משרד התחבורה על נהגי המוניות, אחרי שכל נהג חטף 3 דוחות לפחות של 1000 ש"ח כ"א. סגרו את העיר לחלוטין, את בניין העריה ,את תחנת המשטרה , ואת הקניון בעיר.

יום שלם של עיר מתה .. גרמה לכך שראש העיר יסלק את משרד התחבורה מהעיר. 300 מוניות סוגרות לך עיר, זה כמות אדירה. והמשטרה , הדבר היחיד שהיא עשתה זה לשלוח אישה צעירה, לרשום דוחות , בסוף על מנת להרגיע את הרוחות כל הדוחות בוטלו. והם עפו משם כמו גדולים. אם לא במוח.. בכוח.

• תוכן חדש...