Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב מיוצר מטורקיה ונרכש בדולרים.

שער הדולר הגבוה הוא ככל הנראה אחת הסיבות למחירים הגבוהים יחסית.

טורקיה מעצמת ייצור רכב - עקב כוח עבודה זול ככל הנראה ולא מסיבות אחרות.

ARCO - בדגם הקודם המכירות היו כ-60-40% לטובת הליסינג.

אז אתה כבר מבין מי קבל היעד מספר 1.

אין דיבורית BT. אמורה להגיע גרסה מאובזרת יותר בהמשך - שתכלול את מה שחסר לך

בגרסה הזאת.

באשר לקהל הרוכשים - באמת שאני לא יודע. אם היו לי 110 אש"ח היום והייתי הולך לקנות סופר מיני חדשה - רוב הסיכויים שהייתי רוכש איביזה ב-83 (המחיר עלה) ושם 27 אש"ח בצד להחלפות מצמדים כל שנתיים :lol:

פורסם

הדולר הוא תרוץ עלוב.

שער הדולר במשך כמעט שנה נע סביב ה3.4 שקלים. אני לא זוכר שהמחיר של הI20 האוטומטית הכי מאובזרת באותה תקופה היה 93 אלף שקל.

המחיר לדעתי הוא משתי סיבות:

1. לחפות על הליסינג.

2. לא לדפוק את אלו שרוכשים עכשיו, כאשר בעוד שנה בטח יגיעו מנועים מודרניים יותר המחיר לא השתנה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
אתה רציני? אבל זו יונדאי! והיא פרימיום!

יש מצב שיראו את הסמלון שלך ויחשבו שאתה רציני. :lol:

ARCO - בדגם הקודם המכירות היו כ-60-40% לטובת הליסינג.

אז אתה כבר מבין מי קבל היעד מספר 1.

אין דיבורית BT. אמורה להגיע גרסה מאובזרת יותר בהמשך - שתכלול את מה שחסר לך

בגרסה הזאת.

באשר לקהל הרוכשים - באמת שאני לא יודע. אם היו לי 110 אש"ח היום והייתי הולך לקנות סופר מיני חדשה - רוב הסיכויים שהייתי רוכש איביזה ב-83 (המחיר עלה) ושם 27 אש"ח בצד להחלפות מצמדים כל שנתיים icon_lol.gif

השנתיים הראשונות תחת אחריות, אז חסכת עוד יותר חחח. מפחיד אותי לחשוב כמה תעלה גרסה יותר מאובזרת מפרימיום ומה השם שהיא תקבל. icon_rolleyes.gif אבל זה אפילו לא מצחיק להציג את הרכב כפרימיום ולהציע אותו ב-110K ללא דיבורית BT, זה אם נשכח ממולטימדיה שלא קיימת אבל לדבריך בדרך, השאלה היא האם המחיר יעלה עוד (icon_eek.gif) ומה יהיה טיבה של המערכת.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

מעל יש סופרים ואליט :drinking:

זה לא פרימיום ולא כלום. אני באמת לא מבין מי המשווק של יונדאי, אבל לשים סלוגן כזה לרכב שהוא בסיסי מאוד, זה... טמטום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בקשר לדיבורית והמולטימדיה - כלמוביל הלכו על מהלך של פיתוח מערכת מתוחכמת המובססת אנדרואיד שתכלול סים על כל המשתמע מזה.

המהלך הזה יתחיל בקרוב מאוד בix35 ויהיה חוצה קשת הדגמים. ככל הנראה ללא תוספת מחיר

פורסם (נערך)
מה לעשות, הרגילו אותי לקבל יותר, כמו בפרסומת, למשל ב-i35 הנוכחית שמאובזרת בנדיבות או ב-i20 הקודמת שהגיעה עם סאן רוף ושלל תפנוקים.

ב.

אבל גם את זה הם עשו אחרי מתחית הפנים, לפני זה היה רכב דיי בסיסי, ככה שלדעתי הם ממשיכים בסטנדרט שלהם, להוציא רכב בינוני ללסיניג והשאר לקוחות לא נבונים,ואחרי תקופה להוסיף לו את מה שאמור להיות הסטנדרט

הI35 ב2013 הייתה ללא מערכת מולטימדיה, כשבקורולה כבר היה לדוגמא.

עריכה:אולי הייתה גרסא מאובזרת, אבל למתחרים היו גרסאות בסיסיות עם יותר אבזור

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אגב מערכת מולטימדיה - כולנו אומרים את זה - כאילו זה בהכרח דבר טוב. ברוב המקרים מדובר באיזה תואם מקור סיני שנחות ממערכת סטנדרטית.

מבחינתי אם אם היא לא יכולה להציג וויז וספר טלפונים בעיברית - חבל על הזמן

פורסם

אם ה"פרימיום" כרגע עולה 110 אש"ח כמה תעלה הגירסא המפוארת שתגיע ?!:shock:

ומאוד ממליץ שהגיר הרציף של הI25 לא יגיע גם לI20.

פורסם
אגב מערכת מולטימדיה - כולנו אומרים את זה - כאילו זה בהכרח דבר טוב. ברוב המקרים מדובר באיזה תואם מקור סיני שנחות ממערכת סטנדרטית.

מבחינתי אם אם היא לא יכולה להציג וויז וספר טלפונים בעיברית - חבל על הזמן

אני בפירוש דיברתי על המערכת המקורית של היאריס, שעולה אגב 2K פחות מ-I20.

פורסם

אני בעלים של I25 גיר רציף כרגע,

הצריכה היא בין 9 קמ"ל ל10 בנסיעה בינעירונית.

ובנוסף הוא הרבה פחות נוח מגיר אוטומט רגיל, מניסיון גם עם אותו הרכב בעל גיר שונה.

פורסם

אני שונא כל סנטימטר של הרכב הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בסופו של דבר יהיה מעניין לראות האם יהודאי יהיו כמו סובארו ומיצובישי בעבר ?

שניהם היו חברות של רכב עממי (זול \ יעיל) וכשהעלו מחירים אנשים המשיכו הלאה.

לא חסר מבחר ואין סיכוי שהייתי שוקל I20 במחיר 110K - במחיר הזה יש טובים יותר.

פורסם
אני בעלים של I25 גיר רציף כרגע,

הצריכה היא בין 9 קמ"ל ל10 בנסיעה בינעירונית.

ובנוסף הוא הרבה פחות נוח מגיר אוטומט רגיל, מניסיון גם עם אותו הרכב בעל גיר שונה.

הדיווחים כאן בפורום על יונדאי I20/25 נעים בין 9 עד 15 קמ"ל ממוצע..... האם יש כזו שונות בין המנועים, ואם לא אז wtf?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...