Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סיימתי לעבוד מוקדם, ואיזו דרך עדיפה על לבלות את השעות החופשיות שנוצרו לי מאשר לקפוץ עם כמה חברה מקארספורום לכלמוביל להתרשם מה-I20 החדשה.

כמו שכולנו שמנו לב - ביום א' הוצגה ה-I20 החדשה בארץ, החלו הפרסומים, פורסמו המחירים והחל קמפיין (כולל מבצע "חבר").

נתחיל רגע מהמחירים:

כרגע 3 גרסאות:

1) 1.2 ידנית INSIGHT- 80K.

2) 1.4 אוטו' - ברמת גימור ביניים INSPIRE - 105K.

3) 1.4 אוטו' - פרימיום -110K.

כבר מהמחירים וממסע הפרסום נראה שכלמוביל ויונדאי מכוונים גבוה.

הגענו למתחם כלמוביל, שכאמור שוב הזמינו אותנו, שם התרשמנו מדגמי ה-I20 החדשה - ברמת גימור ביניים והפרימיום. לצידם חנתה ה-I20 הישנה.

אני אתן את התרשמותי בזריזות ואציין רק שברשותי גם I20 יחסית מאובזרת משנתון 2013.

חיצוני - הרכב לטעמי יפה מאוד. המראה מחודד יותר לעומת המראה הבלוני של הדגם הקודם, כחלק מקו העיצוב החדש של יונדאי - הם קוראים לזה פיסול בתנועה. אני קורא לזה "נראה סבבה".

פנימי - הרכב מגיע עם אופציה לשילוב בין 2 גוונים בפנים הרכב -מוסיף המון. דווקא הגרסה הפשוטה היותר שהייתה עם שילוב בז'-שחור נראתה יוקרתית יותר מאשר הגרסה המאובזרת שהייתה כל שחור.

אבזור רב נפל בדרך מהמעבר בין הדורות. אין בקרת אקלים. אין סאנרוף. בנוסף, להבדיל מהנהוג כיום - אין מולטימדיה (*כלמוביל טענו שהם יוצאים עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד בפיתוח עצמאי לכל הדגמים שלהם - מהלך שיתחיל בשבועות הקרובים).

בדלתות אין בד למסעד היד. איכות החומרים - בינונית טובה, ממש לא הרגשתי "פרימיום".

מה גם שה-I20, לפחות בגרסאות המאובזרות שלה בדור הקודם לא הרגישה נחותה.

מרווח פנימי סביר. לטענת יונדאי יש שיפור של כ-4.5 ס"מ בבסיס הגלגלים באיזור שבין הגלגל הקדמי לאחורי.

מכני - המנועים 1.2 ו-1.4 לא מודגשים ועם תיבת 4 הילוכים שהגיעה ישירות מהמרכבה של אנטיוכוס.

תחילה הם ביקשו לציין שלא מודבר במנוע ה-1.4 הישן אלא מנוע מסדרה חדשה (ישן גאמא - חדש קאפה).

יש לו תזמון שסתומים משתנה כפול, מערכת להורדת העומס המופעל על המנוע בעת הצורך על ידי ויסות מתן כוח לגורמים כמו האלטרנטור ומראות צד בצורת "טיפה".

באשר למראות הצד - לטענת היבואן - היצרן עבד קשות על מנת לשפר את מקדם הגרר שעומד על כעת על 0.3 לעומת 0.33 בדור היוצא. לכן הרכב נמוך יותר, ישנו כיסוי מלא לגחון הרכב ועוד כהנה וכהנה.

הגיר הרציף שמוצע כבר בI25 1.4 לא יגיע ל-I20 בשלב זה.

גרסאות 3 דלתות, IX20 חדשה ומנועי 1.0 טורבו - ככה"נ בקנה.

הדיזל לא תגיע לארץ בשלב זה,עקב חוסר תביה אוטומטית ותמחור שימצב את הגרסה הידנית מעל הגרסה האוטמטית היקרה.

אותי זה לא שיכנע שמדבר ברכב שיוכל להתמודד עם האלטרנטיבות כפולות המצמדים והמנועים המשובללים.

אמרו לנו - תנהגו תבינו.

אז שננהג - אחזור לדווח.

עד אז - כמה תמונות (הלבנה ברמת גימור ביניים INSPIRE, הכתומה ברמת הגימור הגבוהה)

201.jpg

202.jpg

203.jpg

204.jpg

205.jpg

206.jpg

207.jpg

208.jpg

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד תמונות ומפרט אבזור.

תודה לכלמוביל על האירוח.

ואם יש למישהו שאלות כלשהן - שכנראה נשאלו על ידינו - אשמח להשיב.

209.jpg

210.jpg

212.jpg

פורסם

תודה על הסקירה!

סה"כ נראית טוב, חבל שאין גירסה ידנית מאובזרת (כרגיל).

נחכה לראות מה יוציאו מהקנה - נשמע מעניין.

פורסם

תודה רבה על המידע!

אהבתי מאד את סביבת הנהג ותא הנוסעים.

השילוב של החום עם השחור באמת תורם ללוק ולתחושת הפרימיום.

השאלה רק למה לשלם יותר על רכב פחות מאובזר משאר המתחרות בסגמנט ובטווח המחירים הזה?

פורסם (נערך)

המראה מוגזם לדעתי, נראה כאילו המעצב מתאמץ יתר על מידה (המינוח שעולה לי בראש הוא overdo) - קיצר 'נראה סבבה' זה מינוח שאני מסכים איתו.

מה שאני לא מסכים איתו, ולא מבין איך בכלל ניתן להסכים איתו, הוא התמחור. מחיר שערורייתי, מאוד... Kreios אתה הרי ממש עכשיו בודק משפחתיות ברמה טובה, וזכור לי שאתה מדבר על מחירים של ~130K לגרסאות שמאובזרות יופי. כשלוקחים את הI20 המאובזרת ומשווים אותה ראש בראש מבחינת value for money מול לאון או ראפיד (ואני בטוח שגם מול הקוריאניות והיפניות), התוצאה נראית לי אישית הזויה.

לי אישית נראה שהיבואן טיפס על עץ תודות להצלחה (המוצדקת) של הדגם היוצא, ישראל-ישראלי במיטבו - חשיבה לטווח קצר (מיקסום רווח בהינתן שם טוב) ולא לטווח ארוך (המחיר הזה אמור לגרום ללקוח הפרטי שיש לו גישה לאינטרנט לבחור באלטרנטיבות).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

את עיצוב הפנים פחות אהבתי אבל מה זה לעזזל תזמון שסתומים משתנה כפול?

אם הוא משתנה אז הוא משתנה ואין מה לשנות פעמיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

חבילה בינונית ביותר. נקווה שה-2 והפאביה יצילו את המצב (מעניין שאותי קטלו על זה שאמרתי פרימיום על רכב שנחשב במערב כפרימיום, ואת כלמוביל לא קוטלים על זה שהם אמרו פרימיום על רכב שאינו נחשב במערב כפרימיום).

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
.

השילוב של החום עם השחור באמת תורם ללוק ולתחושת הפרימיום.

תפנימו, אין שום דבר "פרימיום" ברכב הזה!

פורסם

הבדל של 25K עבור גרסת אוטומט 4 הילוכים ? מה הם הלחימו אותה ביהלומים? באמת גם אם היה לי אתה הכסף זה פשוט בזיון, אבל זה כבר קשור לעלות הגבוהה הכללית הגבוהה גם ככה בישראל, חבל שיונדאי מצטרפת לשם.

פורסם

הייתי גם בין המשתתפים.

כרגיל נותנים לנו יחס מאוד חם, נקודה לזכותם.

נקבל גם רכב הדגמה בקרוב כדי שנוכל לבחון האם מה שהוצג לנו מתורגם גם למציאות.

העיצוב מכוון לאירופה ועוצב על ידי מעצב גרמני.

מנועים וגירים חדשים מודרניים אינשאללה בשנה הבאה.

לגבי התמחור

מעריך שלא יושבים שם טמבלים ונדמה שהם מנסים למקסם במידה .

ימים יגידו מי צדק.

לדבריהם כבר יש הזמנות לכמה מאות יחידות .

שוב לדבריהם התפלגות המכירות של ה I20 הקודמת היה חצי ליסינג חצי פרטי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בואו ניקח דברים בפרופורציות... כולה יונדאי, הם מורידים את הערך של המילה פרימיום בזה שהם משתמשים בה על I20.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...