Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאכזב שאין ברמת הגימור הגבוהה אפשרות לסאן רוף.

אבל - יש משענת יד מקורית! פרימיום זה פרימיום. :lol:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הניסוח הזה יותר מתאים בעיניך? נו באמת.

נו בחייך זה לא עניין של ניסוח ואני גם לא חושב שאני טרחן (אם כי זכותך המלאה לחשוב כך).

אתה החלטת משהו על פי הערכה ומראה עיניים, ואני באתי עם עובדות זה הכל.

אני אישית לא הייתי כותב את מה שכתבת מבלי לבדוק האם זה נכון.

זה אני, ואם זה הופך אותי לטרחן ואותך למישהו שקשה לו ברמה העקרונית להודות שטעה (וזה לחלוטין המקרה פה) שיהיה.

מה גם שהסקירה שלך הפכה ללא אמינה/רלוונטית, ברגע שכתבת שהיית ממליץ לאנשים על הרכב הזה, כשיש כלכך הרבה אלטרנטיבות טובות ומודרניות יותר (שלא לדבר על מאזדה 2 שאוטוטו עולה ארצה ולפחות על פי המבחנים מחו״ל תאכל את היונדאי בלי מלח).

מבחינתי סיימתי את הדיון.

פורסם

בין 8-10 אלף שקל. זה ההבדל במחיר בין מכירת ה-I20 1.2 בהצלחה מסחררת לבין כישלון.

ב-עד 72000 שקל זו הייתה יכולה להיות עיסקה מצויינת. גג 75000 שזה גבולי כבר.

אבל ב-80 אלף, מצפים לה חיים לא קלים במכירות במגזר הפרטי.

זו דעתי בכל אופן

פורסם

זה 80K בשביל שהם יוכלו לתת הנחות ומבצעים ולמכור אותו ב כ72-75K כדי שהלקוחות ירגישו שהם קיבלו מחיר טוב.

וגם לתת הנחות גדולות על מחיר המחירון לחברות הליסניג.

פורסם
זה 80K בשביל שהם יוכלו לתת הנחות ומבצעים ולמכור אותו ב כ72-75K כדי שהלקוחות ירגישו שהם קיבלו מחיר טוב.

וגם לתת הנחות גדולות על מחיר המחירון לחברות הליסניג.

אתה באמת מאמין שתוכל להוציא מהם את האוטו ב-72000 שקל?

אנא שתף אותנו אם הצלחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עצוב שכדי לרכוש רכב בינוני במחיר הגיוני צריך לדעת להתמקח, אבל זה לא חדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^ברוכים הבאים למדינת היהודים, you must be new here.

איפה בדיוק נותנים לך מחיר טוב בלי להתמקח, חוץ מעוף בשקל אצל רמי לוי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה מאוד נפוץ בארץ בצורה קיצונית שהמחיר הרשמי הוא רק המחיר המומלץ לפראירים ולמי שמתבייש לבקש הנחות.

אבל גם כשגרנו בארה"ב שיגענו במשך שבועיים את הסוכנות של טויוטה עד שבסוף נתנו לנו תנאים יותר טובים על קורולה חדשה.

• תוכן חדש...