Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמרתי שאמליץ רק על ה i20, זו אחת מהאופציות.

איתמר

אני לא רואה בכלל שום סיבה להמליץ לאף אחד על ה-I20, אבל זו זכותך כמובן.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפאביה זה הפוביה של הפורום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא רואה בכלל שום סיבה להמליץ לאף אחד על ה-I20, אבל זו זכותך כמובן.

+1, ההפך, יש רכבים שאתה יכול להגיד עליהם, נקפוץ לנסיעת מבחן, אולי יש שם משהו שאני מפספס, אבל לא זה המקרה. לדעתי אפשר לוותר על לגשת לאולם התצוגה, בטח ובטח עם כל האלטרנטיבות הקיימות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה שאני לא הבנתי בביקורת שלך איתמר, זה איך אחרי שאתה אומר (ובצדק) שהI20 היא כנראה בתחתית הרשימה, אתה עדיין מסכם ב'הייתי ממליץ עליה'. מה, בגלל שיש לה מנוע ישן (ולכן מוכר) ובגלל שהאיכות חומרים כנראה תחזיק יפה...? אתה יודע כמה דיטיילינג פנימי ניתן לעשות בכסף שחוסכים אם הולכים על אופציה שמתומחרת בצורה הגיונית יותר? די והותר ;)

אני כבר המלצתי למספר חברים שהתייעצו איתי על I20 מהדור היוצא, אבל לא רואה שבריר של סיכוי שאמליץ למישהו לרכוש את הרכב המדובר, במחיר/גרסאות שהוצגו כרגע לקהל.

היבואן טיפס על עץ, מהביקורות שראיתי כאן כמעט כולם מסכימים (גם אלו שאהבו את הרכב) - ועדיין אנשים מוכנים לממן לו את ההשקייה... >_

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קחו פולו וקחו i20 בעוד 10 שנים - ה i20 תראה כאילו הרגע היא יצאה מהמפעל בעוד הפולו תיראה כמו חתול זכר בסיום עונת הייחום.

אולי זה נכון (למרות שב2013 יצא לי לראות I20 שנת 2009 יד1 פרטית עם 50KKM כשהעור על ההגה וידית ההילוכים היה שחוק אבל לא זאת הנקודה).

לרוב המוחלט של הקונים מהיבואן לא באמת משנה איך האוטו יראה בעוד עשור, רובם מחזיקים בו שנתיים-שלוש, אולי חמש-שבע שנים. אז הוא יהיה המלצה טובה בתור רכב משומש בן 5-7, אבל כדי שאפשר יהיה להמליץ על משומש צריך שמישהו יקנה אותו כחדש. כמו שזה נראה עכשיו הציפוי עור על ההגה לא יטריד רבים בעתיד כי גרסת הליסינג מגיעה בלעדיו ;)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מה שאני לא הבנתי בביקורת שלך איתמר, זה איך אחרי שאתה אומר (ובצדק) שהI20 היא כנראה בתחתית הרשימה, אתה עדיין מסכם ב'הייתי ממליץ עליה'. מה, בגלל שיש לה מנוע ישן (ולכן מוכר) ובגלל שהאיכות חומרים כנראה תחזיק יפה...? אתה יודע כמה דיטיילינג פנימי ניתן לעשות בכסף שחוסכים אם הולכים על אופציה שמתומחרת בצורה הגיונית יותר? די והותר ;)

למה אני אמליץ? פשוט מאוד, כי הלקוח הטיפוסי לא שייך לקהילה השורצת כאן, לא מדובר בחובב רכב ששם לב לכל הניואנסים האלה.

כמו שכתבתי בסיכום שלי, יונדאי הלכו בכיוון בטוח. לא תמצא כאן טכנולוגיית עילית ולא חומרים מורכבים. תמצא כאן קופסת פח בסיסית ואמינה שעושה את מה שמר ישראלי רוצה ו(כנראה) עושה את זה בצורה מצויינת, נתוני המכירות מדברים בעד עצמם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
kill me.

ואני באמת מצטער שטרם יצא לי לבדוק את הפאביה החדשה שעוד לא הגיעה לארץ. מבטיח לטוס לצ'כיה ולחזור עם רשמים.

:roll:

איתמר

נו באמת, אל תקח את זה באופן אישי, אבל כשמישהו קובע בכזו החלטיות שתא המטען לא רק נראה עצום, אלא גם כזה, וגם אומר שכנראה שהוא הגדול בקטגוריה אתה מניח שהבן אדם גם בדק את זה...

לגבי הפאביה, שלושים שניות בגוגל היו מספקות לך את התשובה - אין צורך לטוס לצ׳כיה לבדוק את זה פיזית... :)

פורסם (נערך)

אני אוסיף נתון נוסף שקיבלנו בהרצאה ולא קשור לשוק הישראלי בכלל.

יונדאי הציבה לה יעד מכירות להגיע ל 5 מיליון כלי רכב תוך 10 שנים, והם עושים זאת בערך במחצית הזמן.

כנראה שגם בארצות אחרות יש הרבה אנשים שרוצים כלי רכב אמין שמעביר אותם מנקודה א לנקודה ב' בלי לעבור בנס הרים.

קחו את הנתנוים שנמסרו לנו הכל בערבון מוגבל.

גם בהשוואות שהם עשו מול כלי רכב אחרים אני מאמין שהם ידעו מה לבחור כדי שלא נראה גם שיש טובים משלהם.

לדוגמה נפח תא המטען.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
ממש לא...

אמנם תא המטען גדול בכ10-20 ליטר מהממוצע בקטגוריה כרגע, אבל זהה בגודלו לזה שבקליאו, וקטן ב30 ליטר מזה שבפאביה החדשה.

לקחת את הזמן לכתוב סקירה יפה, והיה לוקח לך בדיוק 2 דקות נוספות לבדוק את העובדות :-)

גרמת לי לחפש קצת מספרים.

ממה שאני מצאתי ברשת: נפח תא מטען של היונדאי: 326 ל', של הקליאו 300 ל'.

הנפחים בקטגוריה נעים בין 211 (סוויפט) יאריס-286, איביזה 292, פיאסטה 281, פונטו 275, מאזדה 2 היוצאת 250 וI20 הקודמת 295.

אם נניח שהממוצע הוא סביב 285-290 ל' איך 326 מהווים קפיצה של 10-20 ליטר בלבד? ואיך הפרשה של 26 ל' בינה לקליאו אינו קיים?

מחילה, לא חיפשתי את המידע על הפאביה.

עריכה: מקור אחר כרגע אומר 301 ל', אם מאמינים לשני, אז הנפח זהה לקליאו אבל עדיין משמעותית גדול יותר מאשר מתחרות אחרות בקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
.

עריכה: מקור אחר כרגע אומר 301 ל', אם מאמינים לשני, אז הנפח זהה לקליאו אבל עדיין משמעותית גדול יותר מאשר מתחרות אחרות בקטגוריה.

לא יודע איפה מצאת את הנתון הראשון אבל 301 זה הנתון הרשמי של היצרן, אז כן הוא זהה לקליאו, קטן ב26 ליטרים שלמים מהפאביה, וגדול מרוב המתחרות האחרות, אבל משמעותית רק מחלק קטן מהן, ולמעשה עם 295 ליטר גם הדגם הקודם היה יכול להתהדר בתארים דומים.

בכל מקרה ״עצום״ זה קצת מוגזם לתאר את נפח הטעינה במקרה הזה.

פורסם

תשמע, אתה טרחן. משהו. לא מבין למה אני בכלל עונה לך.

תא המטען של היונדאי גדול. רשמתי שהוא ככל הנראה, כלומר לפי תפישתי הסובייקטיבית הוא תא המטען הגדול בקטגורייה, לא קבעתי. מדובר בתא מטען גדול ושמרגיש גדול ביחס לקטגורייה. הניסוח הזה יותר מתאים בעיניך? נו באמת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני חושב שמי שמחפש בעיקר אמינות ושרידות ואין לו כסף לסוויפט ימצא את עצמו אוכל שאוורמה בפקק מאחורי הגה של i20.

אני לא חושב שפולו תשרוד פחות טוב אצל אנשים פרטיים (לפחות במראה ובקוסמטיקה) אבל כרכב השכרה אין ספק שזאת המלכה הבלתי מעורערת. גיר טיפש, מנוע אטמוספרי, שפע מקום להעביר את המנגל, אוהלים, פרוג'קטורים וגנרטור לכל שמורת טבע בארץ שאסור להיכנס בה עם רכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אה באמת?! אז מי שקונה את זה טמבל.

אין ברכב הזה שום דבר מיוחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...