Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין...

לי המיצובישי מרגישה משמעותית יותר זולה מהייטי, החל בחומרי הגימור, הנדסת האנוש, איכות המתגים (והעובדה שכל 4 החלונות יורדים/עולים אוט'), איכות המושבים והריפודים. לזה תוסיף חבילת כח נמרצת הרבה יותר ושלדה הרבה יותר טובה. מבחינתי, אין מה להשוות. הדגם הידני של האוטלנדר מגיע בכלל עם ג'אנטים מפלדה + טאסות ואפילו המראות בצבע שחור.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם כך גם הטעם שלנו שונה בתכלית :-)

העיצוב של הייטי מוצלח מאד בעיני (אני מעדיף את ה-Pre facelift) ואילו של המיצי פשוט בנאלי עד כדי פיהוק.

אבל מילא, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אז לאחל שתתחדש?

פורסם

לי מאוד מפריע שרכב ידני בארץ זה תמיד רב עם מנוע קטן וללא אבזור (כלומר זול).

מיצובישי נותנת סוף סוף רכב שהמנוע לא קטן אבל עדיין האבזור בתחת וחבל שכך.

אני לא מבין למה לא ניתן היום להזמין רכב ידני חזק ומאובזר, מבחינתי שלא יחזיקו במלאי אבל שיביאו בהזמנה ?

אני נוהג על גולף 1.4 tsi, עם היה 1.8 tsi ידני ללא ספק הייתי רוכש, התכתבתי עם היבואן ומרחו אותי שחברת פולקסווגן אינה מסכימה למכור רכב זה לשוק הישראלי, אני מוכרח לומר שלא השתכנעתי.

פורסם

לטעמי האבזור מספיק בהחלט. יש בקרת אקלים, בקרת שיוט, מסך מולטימדיה גדול עם חיישני רוורס ומצלמת רוורס, דיבורית בלטות' ומאפרה (:-

נכון שחישוקי אלומיניום וחלונות כהים זה נייס טו הב אבל זה לא משהו שאי אפשר להשלים ב 2000 שקל לאחר הרכישה, כנ"ל ציפוי עור להגה ב 500 שקל ביהוד. ואז יש לך אחלה רכב ב 132 אלף. הבעיה שהיבואן לא מוכן לתת לפורום נסיעת מבחן אז אף אחד לעולם לא יוכל לבדוק אם כל זה נכון/עובד/שווה גרוש או לא. בגלל זה כולם ימשיכו לקנות ייטי וקשקאי ידניים ולעולם לא ישקלו את המיצי (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אלו הימים האחרונים שלי עם היטי שהולכת להתחלף עם המיצו.... בסוף שיש לך ילדים וצריך עגלה ושאר דברים אתה מגלה שתא המטען של היטי הוא לא גדול מספיק בשבילך. נכון איכות החומרים ביטי טובה יותר אבל המיצי לא כמה רמות נמוכה , לאחר נסיעת מבחן של אישתי במיצי דבר ראשון שהיא אמרה "היטי מהירה יותר" אבל שוב את זה אתה כניראה לא מחפש שיש לך ילדים ואתה צריך רכב פרקטי. אני חייב לציין שהמיצי מאובזרת יותר מהיטי גם בדגם הידני וגם באוטומט למרות שלצערי הרוב זה התקנה מקומית אבל עדין ללא תוספת תשלום. זו דעתי האישית כמובן. אוסיף ואומר שאים היתה יטי קצת יותר גדולה עם 7 מושבים היתי קונה אותה, למרות שלאחרונה הם עפים על המחירים שלהם משום מה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אכן, לייטי תא מטען לא גדול גם בהשוואה למשפחתיות קומפקטיות מהשורה. למי שעדיין מצויד בעגלות ילדים וכד', היא כנראה לא תתאים (שלא לדבר על כך שאין לה אופציה ל7 מקומות).

האם העדר פתחי מיזוג מאחור במיצו לא מפריע לך?

פורסם
ורק ל "אאוטוש" לא נשאר?

ואילו של המיצי פשוט בנאלי

לא ישקלו את המיצי (:-

להתחלף עם המיצו...אבל המיצי לא...במיצי דבר ראשון ...אני חייב לציין שהמיצי...

הוצאתם את החשק מלבחון את הרכב עם כל השמות האינפנטילים האלה, מה אתם? ילדות לפני בת מיצווש?

תגידו, אני אקנה לכם בובת הלו-קיטי ונסגור את הפינה בלי בלבולי מח של מבחני דרכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כבר שני אנשים רשמו פה שהיטי מהיר יותר. זה לא מסתדר עם הנתוני 0-100 על הנייר:

אאוטלנדר 2 ליטר ידני 10.6 שניות.

יטי 1.2 ליטר ידני 11.8 שניות.

אולי ביציאה הראשונית מהמקום היטי מרגישה מהירה יותר בגלל משקל נמוך יותר + מנוע טורבו, אבל על פניו בכל מצב אחר האאוטלנדר תהיה מהירה משמעותית - בעיקר במהירויות גבוהות - שם הבדל של 45 כ"ס יהיה מאוד מורגש.

פורסם
אני אקנה לכם בובת הלו-קיטי ונסגור את הפינה בלי בלבולי מח של מבחני דרכים.

את זה תשאיר למי שקונה אטראז'. :-D

האמת, שכמו ST12345678כתב, אבזור חיצוני אפשר להשלים בכמה אלפים ומה שאתה מקבל זה רכב גבוה ורחב, עם תא מטען ענק ונוחות במחיר של משפחתית.

משפחה ממוצעת לא צריכה יותר מזה ואם עד לא מזמן היה צריך לשלם אקסטרה, היום זה באותו המחיר.

ובלי קשר, יש לי SMAX ועד עכשיו הייתי בטוח שהפורד מרווחת יותר, במיוחד בשורה השניה.

היום יצא לי להעמיד את 2 הרכבים במקביל ולבדוק ראש בראש.

להפתעתי, האוטלנדר מרווחת בדיוק כמו ה SMAX בשורה השניה, וחשוב יותר, גם בשלישית. (אני מדבר על דגם ה 7 מושבים)

ועוד משהו, המושבים האלו מרופדים ונוחים הרבה יותר מה SMAX.

זאת גם נקודה למחשבה.

אם אני לא טועה, לאוטלנדר יש גם בקרת מניעת התדרדרות לאחור, מה שהופך את הנהיגה בגיר ידני נוחה הרבה יותר.

פורסם
הוצאתם את החשק מלבחון את הרכב עם כל השמות האינפנטילים האלה, מה אתם? ילדות לפני בת מיצווש?

תגידו, אני אקנה לכם בובת הלו-קיטי ונסגור את הפינה בלי בלבולי מח של מבחני דרכים.

תראה מר באגירוש, כמו שאני רואה את זה, מיצי זה שם לגיטימי. לי אישית יש 3 ילדות קטנות בבית שמלא בובות של קיטוש. אם אנחנו מחליפים את השרשור לתחרות השתנה מהמקפצה אז גם לא מפריע לי לכתוב שאני משתמש בקטטר. מה שיעשה לך טוב. אבואלבנאת אני אולי כן, קוקסינל אני לא.

אם תביאו את הרכב למבחן - סבבה, אם יזרום השרשור לכיוון אחר גם סבבה. רק שלא נשכח מי נגד מי,למה, איפה, ומדוע חבורת רפובליקנים עמדה ומחאה כפיים אתמול בלי שום סיבה נראית לעין

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני חושב שזה בגלל שהמיקרו ציפ שמושתל בתוך הויאגרה שניתנת בלעדית לסנאטורים מחובר לשלט המחשמל ששרה החזיקה בכיס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...