Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

האם מישהו יודע במקרה איזה צבע של חוט זה שנותן פולס נעילה לדלתות בנעילה מרכזית בינודאי איי 10 החדשה? או ביונדאי איי 30 החדשה?

ניסיתי לחפש בדלת הנהג אבל אני לא מצליח לעלות שם על שום חוט כי נראה לי שפקודת הסגירה ברכבים הללו מבוססת canbus.

אם מישהו מכיר איפה ניתן למצוא חוט של פולס של נעילת דלתות אני אשמח לדעת על כך.

או אם יש לכם רעיון אחר איך אפשר לתת פיקוד למנגנון הרמת חלונות אוטומטיים בזמן הנעילה אני אשמח לדעת על כך גם כן.

תודה מראש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואז כל פעם שאני אשים וינקר המנגנון ייכנס לפעולה? לא הכי חכם במקרה כזה, הרי זו לא אזעקה חיצונית שנותנת פיקוד לווינקרים בניפרד ושאפשר להתחבר אליה.

ממה שאני הבנתי שברכבים הללו דווקא כן, יכול להיות שאני טועה, אם אני טועה אז אולי מישהו יודע מה צבע החוט בקופסת הפיוזים שמתחת להגה? או צבע החוט ברתמה שמתחברת לדלת הנהג?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר, לצערי אין את זה ליונדאי, לפחות אני לא מצאתי לצערי, אבל קניתי מתאם כזה ייעודי שמתחבר לכפתורים המקוריים רק שאני לא אוהב את צורת הפעולה שלו, הוא סוגר את כל החלונות כשסוגרים את הסוויץ' ומוציאים את המפתח, אז חשבתי לבצע שינוי ושהפולס סגירה של הדלתות ייתן גם פקודה לסגירה של החלונות.

פורסם

עובד מצויין, שוב כמו שכתבתי מקודם החלונות ננעלים ברגע שסוגרים את הסוויץ ומוציאים את המפתח, אני רוצה שהחלונות ייסגרו בנעילה של הדלתות.

פורסם

אם אתה אתה לא מוצא פתרון תמיד אתה יכול לפרק את

הדיפון ולראות אילו חוטים - ו+ מתחברים למנוע החשמלי...

או עוד אופציה,

ל״דקור״ עם נורת ביקורת את חוט חוט בצמה שמובילה לדלת וכל פעם לנעול עד למציאת ה +...

שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

עשיתי את זה ותאמין לי שהתקנתי אזעקה/נעילה חשמלית לא פעם אחת בחיים שלי.

למנוע הנעילה של הדלת מגיעים 3 חוטים, 2 חוטים שיש בהם רמת מתח של 10 וולט (לא 12) וחוט אחד של אדמה וזהו, אף אחד מהם לא נותן פולס רגיל של נעילה, לכן זה גם מאשש את ההרגשה שלי שהנעילה המרכזית כאן על בסיס canbus.

פורסם

המד מתח שברשותך לא מסוגל להציג פולס מהיר לכן אתה רואה מתח של 10 וולט ולא מתח המצבר.

אם יש ברשותך מד מתח עם אפשרות של 'הקלטה' של MIN-MAX תוכל למדוד את רמת המתח האמיתית או בעזרת סקופ.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין בעיה יש לי סקופ, רק מה זה ייתן לי? עשיתי ניסוי וחיברתי את החוט הפיקוד של מנגנון הסגירה האוטומטית של החלון כל פעם לחוט אחר וזה לא נתן את הפיקוד הרצוי.

פורסם

לגביי canbus אין לי מושג כלל ולכן איני יכול לעזור.

אולי תנסה לתת פיקוד ל2 הפלוסים ביחד?

אם ניסית לתת לכל אחד בנפרד ולא עזר.

פורסם

כנראה שלא הבנת אני לא רוצה לתת פיקוד לנעילה מרכזית אלא לקבל ממנה פולס נעילה וה 2 הפלוסים המדוברים זה בנעילה המרכזית ולקצר את שניהם אני בטוח לא הולך לעשות זאת.

פורסם

עכשיו הבנתי אותך.

נסה באמצעות ריליי כלומר:

ממסר no/nc

30 פלוס קבוע מהמצבר.

85 מינוס.

86 פלוס מהמערכת נעילה ( יש 2 פלוסים, כל פעם נסה אחד אחר).

87 פיקוד + למרים חלונות.

• תוכן חדש...