Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמי נתן את היונדאי שלו, שנת 96 במתנת לבן שלי.

חמי לא נהג הרבה והרכב שנת 96 צבר עד היום 66,000 ק"מ.

בשיחה עם מוסך יונדאי עכו (שם הרכב טופל לאחרונה בנובמבר 13 עם 60,000 ק"מ...) הומלץ כי למרות שרק

ב- 90,000 יש להחליף חגורת טיימינג, בשל גיל הרכב כדאי לבצע כבר עכשיו החלפת החגורה ובאותה הזדמנות ליישר קו - לעשות טיפול גדול : שמנים, פילטרים, פלאגים, שמן גיר וכול' - סה"כ העריכו הטיפול ב - 1950 ש"ח (כנראה לא כולל מע"מ).

הבן שלי קצין בסדיר, מתעקש לשלם על הטיפול בעצמו.

האם להמליץ לו להכניס למוסך מורשה יונדאי במרכז, או שיש בפורום המלצה חמה על מוסך אחר שהוא אמין ואפשר לבצע אצלו בעלויות יותר נמוכות?

פורסם

אני מטפל באקסנט שלי ברמי שירותי רכב בתל אביב, תושיה 4 .

המוסך עובד עם יונדאי שופ, זה אומר שהוא משתמש בחלקים מקוריים של יונדאי, שירות טוב ומחיר טוב.

פורסם
חמי נתן את היונדאי שלו, שנת 96 במתנת לבן שלי.

חמי לא נהג הרבה והרכב שנת 96 צבר עד היום 66,000 ק"מ.

בשיחה עם מוסך יונדאי עכו (שם הרכב טופל לאחרונה בנובמבר 13 עם 60,000 ק"מ...) הומלץ כי למרות שרק

ב- 90,000 יש להחליף חגורת טיימינג, בשל גיל הרכב כדאי לבצע כבר עכשיו החלפת החגורה ובאותה הזדמנות ליישר קו - לעשות טיפול גדול : שמנים, פילטרים, פלאגים, שמן גיר וכול' - סה"כ העריכו הטיפול ב - 1950 ש"ח (כנראה לא כולל מע"מ).

הבן שלי קצין בסדיר, מתעקש לשלם על הטיפול בעצמו.

האם להמליץ לו להכניס למוסך מורשה יונדאי במרכז, או שיש בפורום המלצה חמה על מוסך אחר שהוא אמין ואפשר לבצע אצלו בעלויות יותר נמוכות?

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
אהלן,

אם תעשה לבד אז יצא לך גג 1000-1200 עם חלפים מקוריים.

אם תקנה לבד ותיקח למוסך זה אולי יחסוך לך 100-300 שקל.

עם כל הכבוד, אין לי את הידע או את הזמן לעשות את זה לבד.

• תוכן חדש...