Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סוזוקי איגנס אוטומטי מנוע 1300 שנת 2002.

לפני כחודש התחילה בעיה, כשאני מניע את האוטו ומתחיל לנסוע, אין שום בעיה לרכב להגיע עד מהירות 60..

כשאני מנסה לעבור את המהירות 60 הרכב לא מעביר הילוך (אמור לעשות אוטומטי) לא משנה כמה אני לוחץ על הגגז והטורים עולים גם ליותר מ 3 עדין הרכב נשאר תקוע בין 60 ל 70 .. רק לאחר נסיעה של לפחות 7 8 דקות הרכב לבד חוזר לעצמו . מגיע למהירות בלי בעיה .. מעביר הילוכים באופן אוטומט בצורה תקינה.

יש למישהו מושג מה ניתן לעשות ומה התקלה..

תודה רבה מאוד לעוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

במזג אוויר קר הגיר לא משלב את ההילוך הרביעי עד שהמנוע מתחמם.

יכול להיות שלוקח לרכב שלך 7-8 דקות להגיע לטמפרטורת עבודה? כי אם כן, אז זאת כנראה הבעיה.

פורסם

אף פעם לא שמעתי דבר כזה.

היו לי עשרות מכוניות ובכולם הגיר העביר עד ההילוך האחרון גם דקה אחרי שהנעתי.

מוזר.

פורסם
במזג אוויר קר הגיר לא משלב את ההילוך הרביעי עד שהמנוע מתחמם.

יכול להיות שלוקח לרכב שלך 7-8 דקות להגיע לטמפרטורת עבודה? כי אם כן, אז זאת כנראה הבעיה.

ברוב הרכבים היפניים מהשנים האלה הגיר לא מפעיל נעילת מומנט כשהמנוע קר, אבל ההילוך הרביעי בהחלט נכנס.

פותח השירשור, האם באמת לוקח לרכב הרבה זמן להגיע לטמפרטורת עבודה? בשיוט בכביש מהיר היכן נמצא מחוג החום?

אם יש בעיה במערכת הקירור צריך לטפל בה. בכל מקרה הייתי שוקל החלפה של שמן ופילטר גיר

יום טוב גם לך

פורסם

בהילוך שלישי הרכב אמור להיות מסוגל להגיע להמהירות יותר גבוהה מאשר 60 או 70 ולכן אני מציע לחפש דברים אחרים כמו מפלס שמן גיר אווטומט וסריקת תקלות ממוחשבץ.

• תוכן חדש...