Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גומיות לדוושות הנן פריט חובה אלא אם הדוושה מחוספסת(כולל דוושת אוץ) - זה מעיד על חוסר מקצועיות?!

מה הקשר בין בד' קניה/מכירה לבין ביצוע טסט לרכב?! :shock:

מבחינתי - הבוחנים במכון הם הבוחנים במכון.

אין לי הפרדה בין בוחן רישוי לבין בוחן בדיקה - שהרי הייתי מצפה משניהם לרמת מקצועיות גבוהה.

לא, אל תנסה לעשות לסובב את זה.

אף אחד לא ״הבין את מצוקתי״.

לא קיים גומי כזה. נבדק בחברה. אין דבר כזה. הוכשלתי סתם כי היה בוחן משועמם.

כי הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם.

רנו קליאו ספורט 172, דור שני.

נכנסה למכון הרישוי הנ"ל והוכשלה עבור הסעיפים הבאים: גומי דוושות חסר, קסנון, ומספר מנוע מחוק.

למזלי הבעלים הקודם דאג להמציא אישור מקרסו בעבור הקסנון המקורי (גם היה תושב העיר, כנראה כבר היה למוד קרב מהמכונים בעיר).

למזלי הכרתי את הרכב כמו את כף ידי וידעתי בדיוק היכן נמצא מספר המנוע (הפשוט מאוד למציאה, רק היה צריך לטרוח ולהסתכל).

לגבי הגומיות לדוושות לא עזר כלום.

לא היו מוכנים בכלל לשמוע שככה זה הגיע מקורי מהמפעל בצרפת, אף בוחן במכון הזה לא "התחשב" בי בעניין הזה! הוכשלתי ונאלצתי לגשת שוב במקום אחר.

בלי שום קשר

האירוע "המכונן" שלי עם המכון המדובר היה כאשר בוחן מאותו המכון, מאגף הבדיקה טרם רכישה - לקח את הלאנדקרוזר שהייתה לי בזמנו "לבדיקת נסיעה", חזר אחרי 40 דק עם רכב מלוכלך וארגז תותים במושב האחורי (?!?!).

כאשר חזר אפילו לא התנצל, העביר את התותים מהרכב שלי לרכבו והמשיך כאילו כלום.

לא התפוצצתי בו במקום על מנת שלא תיהרס המכירה, אבל הטעם המר נשאר ועוד איך נשאר!

עברו כמה שנים, מה לעשות כבני אדם אנחנו שוכחים וסולחים.

נדרשתי שוב לבדיקה לפני קנייה. נכנסתי שוב למכון הזה, והפלא זה פלא - עולם כמנהגו נוהג, הפעם לא היו תותים רק רמה נמוכה ביותר של בדיקה.

יותר לא אעשה את הטעות הזאת.

פורסם

בחזרה לנושא השרשור... לא אמורה להיות בעיה לגשת לטסט עם צילום בלבד.

חידשתי השבוע את הביטוח וחברת הביטוח הודיעה לי שהם שומרים את התעודה המקורית אצלם ושולחים לי רק צילום. כך אוכל לערוך שינוים בביטוח מבלי שאצטרך להחזיר להם את התעודה.

פורסם (נערך)
בחזרה לנושא השרשור... לא אמורה להיות בעיה לגשת לטסט עם צילום בלבד.

חידשתי השבוע את הביטוח וחברת הביטוח הודיעה לי שהם שומרים את התעודה המקורית אצלם ושולחים לי רק צילום. כך אוכל לערוך שינוים בביטוח מבלי שאצטרך להחזיר להם את התעודה.

תודה.

ואכן מוזר, שכן שוטר יבקש לראות תעודה מקורית וישלח אותך להציגה בתחנה תוך מתן קנס.

בנוסף, הנימוק של הביטוח מריח לא טוב. כמה שינויים כבר נערכים בביטוח? על אחת כמה וכמה בביטוח החובה?

אגב, כך אפשר (בטעות או במזיד) לבטל את הביטוח שלך מבלי שאתה תדע שכן הדבר מצריך החזרה של התעודה המקורית.

שגיא

עריכה אחרונה על ידי sagim5
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

החודש חבר צריך לעשות טסט לרכב ועדיין לא קיבל ביטוח חובה עדיין האם יקבלו צילום בסוף במכון בדיקה או שלא?

ועד שאלה:

לאחר שהוא יעשה טסט רכב לא יזוז מחניה חצי שנה או יותר כי טס לעבוד זמני לחו"ל ?

האם לבטל ביטוח חובה לפני טיסה ? מה הכי נכון לעשות?

פורסם
אני עברתי טסט עם צילום של הביטוח.

שיפקיד את הרישיון ויקבל החזר על החלק היחסי של האגרה.

א. רכב מעל 20 שנה לא בטוח שניתן להפקיד רישיון ..או שכן ?

ב. שאלתי לגבי ביטוח חובה האם לבטל זמני ?

פורסם

1. ע"פ ההנחיות, אין לקבל צילום של ביטוח חובה.

2. כל רישיון רכב ניתן להפקדה, גם רכב שגילו מעל 20 שנים.

3. ביטוח חובה הנו חובה, גם אם הרכב בחניה(אלא אם זו חניה פרטית סגורה שאין לזולת גישה אליה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...