Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. אז מה אם מציינים? האופציה פתוחה בפניהם, הצילום כבר קיים, עם מהירות ולוחית רישוי (שזה בדיוק מה שכתבתי - יוכלו להתחיל לאכוף).

2. מה לתביעה ולחריגה כזו? גם ככה זה ברירת משפט.

בריירת משפט זה אומר שאנשים ינצלו את זכותם לערער. מדובר על עשרות אלפי פניות שיסתמו את המערכת. לא כולם רצים לשלם דו"ח ברגע שהם קיבלו אותו

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה אחוזים מתוך מי שמקבלים קנס ברירת משפט הולכים להישפט? ועוד על עבירות מהירות? זה ידוע וברור שהמצלמות האלה קיבלו הכשר וחזקת דיוק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא, עוד אין מצלמות בכביש החוף.

מה שכן, בימים האחרונים הרגשתי בנוכחות בלתי רגילה של משטרה בנת"צ (בעיקר על גבי שטחי ההפרדה המצויירים) ואפילו, הבוקר ראיתי מישהו אחד שנעצר על ידי שוטר (אבל כמובן אין לי מושג מאיזו סיבה).

אני, אישית, פתחתי במלחמה מול וויז, שעובדת בשירות העבריינים הנוסעים בנת"צ. אמנם אין עדיין ממש אכיפה, אבל אני לא רוצה שהנוסעים בנתיב יקבלו התראה על השוטרים ש(אולי) אורבים להם. ולכן, פתחתי במנהג חדש (ואשמח אם תצטרפו אליי):

1. במקומות בהם הייתי רוצה שיעמוד שוטר (אבל לצערי אין), אני "מציב" שוטר בוויז.

2. אם אני מקבל בוויז דיווח על שוטר ואכן רואה אותו במו עייני, אני מדווח מייד "לא שם".

אני לא יודע אם ומתי וויז מסירה שוטר מהמפה, אבל אני יודע ש(בינתיים) וויז מקבלת את הדיווחים שלי על שוטרים וירטואליים, לפי התודות שאני מקבל ממשתמשים אחרים.

כמובן, אני מדבר אך ורק על שוטרים העומדים בנת"צ כביש החוף.

אז מי מצטרף!?

:turn-l:
פורסם

אתה נוסע בנת"צ ופתאום שומע בוויז "שוטר לפניך". אתה (אולי) חוזר לנתיב, ולוחץ על אייקון :mm_yeah:. אני מניח שהם לא מחכים לראות את השוטר כדי להודות לי.

פורסם

חחחחחח, רעיון נחמד. אהבתי.

אני מאחל לאלה שנוהגים בנת"צ כמה ברכות וממשיך בדרכי.

ללא קשר, יש גם מקומות שנדחפים פני הרבה רכבים ואין לך מה לעשות, הרי יש כל כך הרבה אנשים חשובים כאן שצריכים לעבור לפנייך ולא להמתין בסבלנןת כמו כולם :x

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם (נערך)

אני גלוי לחלוטין. ואשכנזי.

אתה, לעומת זאת הצבני.

להתראות מחר בבוקר בפקק. תזהה אותי בקלות כשתחלוף על פני דרך הנת"צ, או אולי כשלא אתן לך להדחף חזרה במחלף רבין.

שיהיו לך חיים מאושרים.

עריכה: מקריאה של מספר הודעות של ההצבני, אני מבין שנפלתי בפח :oops:

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

לאן נעלם ההצבני. דוקא שיעשע אותי.

הבוקר "הצבתי" שני שוטרים וירטואליים בדרך לעבודה. כשהגעתי לעבודה, בדקתי, ושניהם עדיין ניצבים במקומם, אוכלים שווארמה וירטואלית (שוטרים וירטואליים ישראלים לא אוכלים דונאט וירטואלי).

אף פעם לא אהבתי משחקי סימולציה, אבל המשחק הזה מוצא חן בעייני. הרבה יותר שווה מ HAY DAY.

פורסם

WAZE לא טיפשים , דיווחי שווא ובמיוחד של שוטרים מוריד לכם ניקוד ובהתאם נדרש הרבה פחות 'לא שם' כדי להסיר מהמפה.

ברמה מסוימת כבר לא תוכלו יותר לדווח על שוטרים.

בכל אופן אני עוקב אחרי זה כל בוקר והשוטרים הלא קיימים נעלמים לי מהמפה מהר מאוד.

אבל אם זה מה שעושה לכם טוב , לכו על זה. בכל מקרה גם שהשוטרים שם אנשים חוזרים לכביש 100 מטר לפני ויורדים לנת"צ 100 מטר אחרי , כשיש שיירה של מאות רכבים על הנת"צ הם לא יכולים לעצור את כולם.

פורסם

גם אני חשבתי ככה לגבי וויז, אבל הופתעתי לגלות שוויז מציבים את ה"שוטרים" שלי והם נשארים שם גם 45 דקות אחרי (לא בדקתי מעבר).

אין לי מושג מה הנקודות שלי בוויז, ואם הורידו לי מהן. כמו ה-HAY DAY, העיקר הוא המשחק, לא הניקוד :-)

פורסם

עדכונים:

1. בימים האחרונים אני רואה ניצנים של אכיפה בנת"צ בכביש החוף. במספר נקודות שאינן תחנת האוטובוס במחלף פולג (המקום היחיד עד כה) עומדים שוטרים בניידות (היום, גם שוטר ברכב שכור) ועוצרים נהגים בנת"צ. כמובן זו טיפה בים, אבל בכ"ז חדשות חיוביות.

2. גם אחרי יותר משבועיים בהם אני מציב יום יום שוטרים וירטואליים, וויז ממשיכים לקבל את הדיווחים שלי (לפי התודות שאני מקבל ממשתמשים אחרים). בנוסף, אני נתקל לא מעט בשוטרים וירטואליים של אחרים, או שוטרים אמיתיים שהסתלקו, אין לי דרך לדעת, אבל נראה לי שאני כבר לא משחק לבד.

פורסם

מה קורה בכביש החוף?

בקטע קצר, מיד אחרי הירידה לשפיים, נחתך האספלט המחורץ שעליו צבוע הקו המקווקו של הנת"צ ובמקומו נסלל פס אספלט חלק. לחלוטין לא מובן לי מדוע. האם זו הכנה לביטול הנת"צ? :roll:

פורסם

גם אני שמתי לב לזה היום. אינשאללה מפיך לשערי שמיים.

בלי קשר, הבוקר ניידת שעמדה קצת אחרי וינגייט תפסה כמה דגים שמנים שנסעו בנתיב. שאלוהים יברך את השוטרים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן, האכיפה נמשכת. בדקתי ולא האמנתי - הנת"צ נפתח רשמית בספטמבר 2012 (אבל בפועל הנסיעה בו החלה עוד לפני כן). 3 שנים לקח למשטרה לפעול. לתפארת מדינת ישראל!

פורסם

יש נוכחות משטרה חזקה בשבועיים האחרונים , אבל זה צפוי לרדת עם תחילת החופש הגדול שגם ככה התנועה יורדת ואיתה מספר האנשים שנוסעים בנת"צ.

• תוכן חדש...