Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק, איך מתקשר מה שכתבת בהתחלה למה שכתבת בהמשך?

אם זה מעיד על סדר ויסודיות אז הינה כבר שתי תכונות שכל הדיוט מסיק מכתב יד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לילית, אני צריך להעביר לך את המכתב שהמורה שלי צרפה לתעודה של סוף כתה ב'. כבר אז היא התלוננה על כתב היד המרושל שלי. ועדיין אני כנראה עובד מספיק טוב כדי להנות ממעמד מקצועי בכיר למדי (אם כי לא ניהולי, זה לא האופי שלי ואני לא מנסה להתקדם בכיוון זה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תמיד שנאתי לכתוב, היה, ועדיין יש לי כתב יד מזעזע, ומאז שנכנסה מקלדת לחיי, הפסקתי לכתוב עם עט כמעט לגמרי.

זה אומר שאני אדם מרושל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתור מישהו שעבר שלושה מבחנים מפגרים כאלה בשנה האחרונה אני יכול להעיד שמבחינתי זה באמת מתחיל את מערכת היחסים הפוטנציאלית עם טעם מר למדי.

למה אני צריך לעבור מבחן שרק מנסה להפיל אותי, והמעסיק לא?

מי אומר שהמעסיק הוא (או הם) אדם ישר שישלם כמה שצריך ומתי שצריך, ולא ינסה לזמבר אותי בשכר\נסיעות\תנאים\יחס\לא-יודע-מה?

אני עם Derish, זה סתם נועד להראות מי האלפא ומי האומגה, והחלק ההזוי הוא שמדובר על עבודות בשכר כמעט-מינימום, כאילו, למנכ"ל של הבנק שלי בטוח לא עשו מבחן כזה שבו הוא נשאל אם ומתי גנב, ומתי השתמש בסמים קלים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה הרי גם בוחן את המעסיק וזה יותר מלטימי. אתה שואל עליו, מדבר עם עמיתים לעבודה ואם זה מעסיק גדול בטח גם קראת עליו באינטרנט ובעיתונות.

אל תשכח שלך יש הגנה אם המעסיק לא משלם אבל למעסיק אין שום הגנה מפני הנזק שעובד לא טוב או לא ישר גורם.

פורסם
סיוויק, איך מתקשר מה שכתבת בהתחלה למה שכתבת בהמשך?

לא מהכתב כמו מהצורה, מההגשה. אולי, למשל, מחיקות ועיגולים של כוס קפה הן [בעיני אותו איש מבוגר] אינדיקציה.

אצלו זה מהתקופה שעבדו רק בכתב יד והוא כמנהל היה צריך אח"כ לפענח.

The first one to get angry loses

פורסם

גם את זה הגרפולוגים בודקים. בגלל זה כתב היד צריך להיות על דף חלק ועל ערימת דפים ולא על משטח קשיח.

• תוכן חדש...