Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה 2006 ובספר רכב כתוב שצריך להקפיד על נוזל קירור של הונדה בלבד.

השאלה שלי היא, למה לא לקחת מותג טוב ואיכותי במקום? מה יכול להיות בנוזל קירור של הונדה שאין בנוזל של פרסטון, לדוגמה?

פורסם (נערך)
שאלו את השאלה הזאת מיליון פעמים, תריץ חיפוש בבקשה.

לא ראיתי תשובה לשאלה הזאת.

אני יודע למה צריך נוזל קירור איכותי, אבל למה להונדה יש נוזל קירור מקורי שמתאים במיוחד רק לה? ועוד בספר רכב יש אזהרה לא להשתמש בנוזל של חברות אחרת?

עריכה אחרונה על ידי yb23
פורסם

יש המון דברים שבהם ניתן "לעגל" פינות כשזה נוגע לאחזקה השוטפת של הרכב. התקמצנות על הסוג/איכות נוזל הקירור כשיש צורך לבצע רענון (פעולה שגם ככה נדרש לבצע אחת למס' שנים בלבד) היא לא אחד מהם.

פורסם

לכל יצרן יש נוזל קירור מקורי מסיבותיו הוא. רק נוזל מקורי מבטיח למערכת הקירור את כל מה שהיא צריכה למען פעולה תקינה ואריכות ימים.

יכול להיות שנוזל תחליפי יעשה עבודה לא פחות טובה, אבל נוזל מקורי הוא סוג של תעודת ביטוח.

 

מעבר לזה תעשה מה שבוקי אמר, הנושא הזה דוסקס לא פעם, לא פעמיים וגם לא שלוש.

 

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...