Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה160 כ״ס מנוע ייחודי ושונה

הבעיה היא שמרוב סדרות דפוקות, צריך תואר דר' רק כדי להבין מה מתקלקל ומה 'בסדר' (שים לב שכבר עברתי למונח 'בסדר' - כי אמינות טובה ברור שאין במכוניות האלה).

וגם אז - אם לא תקבל את זה מהמנוע תקבל בעיטה מהגיר - ואם שניהם יהיו בסדר אז הקארמה תתנקם בך בדמות תקלות אחרות שונות ומשונות.

שומר נפשו ירחק.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
די להכללות והגזמות.

נו טרול של צמפיון,גם את זה אני ממציא?!.

ברור,שכולם מגזימים,ממציאים..

לפותח השרשור,אני מציע לפנות ידיעות אחרונות,יש להם במוסף ממון ביום ג טור כתוב שבו עזרו לאנשים נגד חברות כאלה שמתייחסות ללקוחות שלהם כמו הפח של אתמול {סליחה מראש} למרות שהם יודעות שיש תקלות סדרתיות קשות במוצרים שלהן.

תעשה כמה שיותר רעש,זה רק יעזור לך.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם (נערך)
עדיף טרול של צ׳מפיון על סתם טרול

ההיפך,טרול של צמפיון הוא טרול מהסוג הכי גרוע,הוא טרול שלא רואה,לא שומע,ולא יודע..

תנסה לפחות לעזור לפותח השרשור,הוא כבר לא ירכוש סקודה או רכב אחר תוצרת VAGGGGGGG יותר,את זה אני מבטיח לך!.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם (נערך)

אתם מתעלמים מבעיה בסיסית: הרכב מחוץ לאחריות.

צ'מפיון אינם חייבים לו דבר. ההצעה שקיבל, עם כל הצער שבדבר, היא אפילו יותר ממה שמגיע לו מבחינה חוקית וחוזית.

חוזר על המלצתי לבדוק הצעות נוספות ולשקול את הצעדים הבאים.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

GUGY - אלעד גם טרול של ואג או סתם טרול? [emoji6]

אלעד - יש תקדימים, הרי ברור לכולנו שיש פה בעיה. מנוע מודרני עם 130 אלף ק״מ שטופל באופן מסודר בחברה (אחרת צ׳מפיון לא היו משתתפים בתיקון) - לא אמור להנזק באופן כזה.

יש סיבה לחשוד כאן בכשל תכנוני או ייצור כלשהוא

פורסם

לא אמרתי שזה לא אמין, אבל בתור הודעה ראשונה, אפשר היה להציג את הצעת המחיר של שיפוץ המנוע למשל, ואולי גם צילום של המד אוץ", או של הרכב עצמו. אתה לא חושב? רק כדי לכוון אותו לדבר הנכון לעשות ברכבו, ולא לזרוק סתם כסף.

גם יכול להיות שהגזמתי קצת. זה באמת לא מסמכותי להחליט מי יפרסם, מה, כאן בפורום, או מה נכון ומה לא.

רק להזכירך, כשאני פרסמתי כאן הודעות ראשוניות על יחס מזלזל משרות הלקוחות של "דלק" לאחר קניית הפיאסטה עם פגמים רבים, הרבה כאן לא כל כך "השתכנעו" מזה. רק לאחר הצגת תמונות, הגיבו ועזרו. כנ"ל במקרה הזה.

פורסם
GUGY - אלעד גם טרול של ואג או סתם טרול? [emoji6]

אלעד - יש תקדימים, הרי ברור לכולנו שיש פה בעיה. מנוע מודרני עם 130 אלף ק״מ שטופל באופן מסודר בחברה (אחרת צ׳מפיון לא היו משתתפים בתיקון) - לא אמור להנזק באופן כזה.

יש סיבה לחשוד כאן בכשל תכנוני או ייצור כלשהוא

בפורום יש רק אחד כזה,יחיד ומיוחד..

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

ההצעה שקיבלת נראת על פניו הצעה סבירה ,תבדוק האם היא כוללת הכל כגון שמן מנוע ,מסנן ,נוזל קרור ,החלפת

שרשרת ומותח תיזמון וכו כדי שלא יהיו לך הפתעות .

כדי שיהיה לך מושג אז שיפוץ מנוע כללי כזה אצלנו במוסך עולה 13000 שח כולל עבודה וכולל מעמ .

השיפוץ כולל הכל וגם החלפת שרשרת ומותח תיזמון .

אנחנו מתחייבים שלאחר התיקון הרכב לא יצרוך שמן בכלל .

עריכה אחרונה על ידי מוסך רון

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
נו טרול של צמפיון,גם את זה אני ממציא?!.

סוף סוף אתה מתבסס על משהו אמיתי. הצליח לי.

יש לך או למישהו אחר ספק שאלעד עשה הכללה שאיננה במקומה?

• תוכן חדש...