Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובהמשך לכותרת, לאחר שהותקנו לי בבית הישן 4 מצלמות ו DVR שעבדו טוב מאוד, רציתי להעביר אותם לבית של אחי והמתקין כל פעם דחה אותי עם סיפורי אלף לילה ולילה. איבדתי סבלנות והתקנתי בעצמי.

בחיבור ראשוני כל ה 4 עבדו מצויין, כיביתי אתת המערכת בכדי לעשות חיבורים סופיים + פינישים + איטומים \ קדיחות וכו'. לאחר כל הפינישים, מחבר מחדש, מדליק ואופס, לא זזה רוורס. החשמל מחובר, הDVR עובד תקין, הכל נראה כשורה. כלום. נאדה. גארנישט. חצץ בפיתה.

בודק הכל מחדש, הורדתי מהג'ק, שחררתי הנדברקס, בדקתי פלטים פלגינות עאמה, וכן, הכנסתי לרוורס :roll:. כלום. הDVR מראה שידור ריק\כחול מ4 המצלמות. אח שלי הזמין טכנאי והוא אמר לו שעשינו קצר חשמלי ושהמצלמות נשרפו. היום פתחתי את המצלמה וראיתי שאין לה פיוז בפנים ויש ריח של שרוף.

ולאחר מגילת אסתר:

החלק שבתוך המצלמה שכולל מעגל חשמלי ועדשה+לדים, מחובר עם 2 קונקטורים. האם אפשר איפהשהו לרכוש את החלק זה כחלופי?

מי שמכיר אשמח לקצת פרטים, הכל הולך מכרמיאל עד השפלה

תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

AD-TECH Security UV5606A

IR Color CCD Camera Sony ''1/3

TVL 700 HAD CCD Vary Focal 4mm

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

Hello, hello hello