Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קרה לי משהו מוזר היום שיצאתי מהעבודה התנעתי את הרכב בלי בעיה, התחלתי לנסוע איזה מטר ופתאום הרכב נכבה וההילוך לא יכל להכנס לפארקינג כדי שאוכל להתניע או להוציא את המפתח, שניסיתי להתניע לא היה בכלל ניסיון. (חוץ מP יכלתי להעביר לכל ההילוכים)

אחרי דקה שהרכב עמד נכנס לP ואז התנעתי בקלות ולא הייתה שום בעיה. אבא שלי אחר כך קצת הלחיץ אותי ואמר שזה משהו מוזר ולא טוב.

יש ממה לחשוש?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

האם באופן כללי שאתה בולם או יוצא ברוורס אז בעצירה הרכב נוטה להיכבות או שהטורים יורדים יותר מדי ואז מתייצבים ?

מה עשית בדיוק בזמן שנכבה - נסיעה איטית, בלימה, עזבת הגז ?

בדרך כלל התופעה שכתבתי נפתרת בניקוי בית מצערת.

כמו שכתבתי לך בעבר - בדרך כלל בעיות סל"ד וכיבויים ברכב הזה נפתרות ע"י הניקוי הזה ו/או מצתים, חוטי הצתה, סליל הצתה.

לא מכיר את בעיית הידית אולי סתם מקרה. לא ניתן להוציא המפתח שהרכב לא ב-P ולא ניתן להניע מחדש אלא אם סוגרים הסוויץ' ואז מניעים מחדש עם רגל על הברקס. נראה לי שככה. דווקא מהעניין הזה לא הייתי מתרגש כלל.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

בקשר להנעה עם ברקס אני בחיים לא עושה את זה. פשוט מניע ככה.

כשאני בולם אז במהירות מאוד נמוכה 1-3 קמ"ש יש טיפה רעידות וברוורס גם האוטו רועד טיפה יותר אבל אני חושב שזה תושבת מנוע. הטורים אף פעם לא יורדים מתחת לסל"ד הרגיל בעמידה שעומד על 0.8.

החלפתי לא מזמן את התושבת הימינית מה שפתר לי הרבה רעידות אחרות.

הרכב בחצי שנה שאצלי אף פעם לא סתם נכבה. עשיתי עוד כמה נסיעות מאז אתמול בבוקר והכל נראה בסדר גמור.

מה שעשיתי לפני שנכבה היה שנסעתי קצת בדרייב, רוורס, וחזרה לדרייב, לחיצה קלה על הגז התקדמתי איזה מטר שתיים והרכב נכבה.

ניקוי בית מצערת היה לא מזמן, מצתים גם חדשים ומקוריים. חוטי הצתה וסליל לא יודע מה המצב שלהם או איך בודקים.

קרה לי עוד מקרה מוזר לפני איזה חודש גם עם נסיעה בדרייב, רוורס, וחזרה דרייב ואז ההגה כוח הפסיק לעבוד. כיביתי את האוטו התנעתי והכל חזר להיות רגיל. אבל במקרה הזה בחורה שהייתה איתי ברכב אמרה שסיבבתי את ההגה מאוד מהר וחזק והיה בום ובכלל לא שמתי לב.

תודה על התגובה.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כמובן שהנעה רגילה היא בלי ברקס. רק אם האוטו לא ב-P צריך ברקס - אני צודק ?

לגבי הכיבוי - נראה לי שעד שלא יחזור שוב או שיהיו תופעות נלוות אז אין הרבה מה לעשות. אולי סתם מקרה חד פעמי.

מבחינת ניקוי בית מצערת - הכי יעיל זה לפרק אותה מהרכב ולנקות על השולחן ואז להחזיר אותה ולא רק להשפריץ ספריי ניקוי.

תושבות מנוע - בטיפול הבא לבדוק את התחתונה של הגיר (לזכור שיש לה מק"ט שונה מזה של הידני).

סך הכל האוטו נראה שבמצב סביר.

שמתי לב שהרבה פעמים כל מיני תופעות קטנות בפונטו נפתרות ע"י ניתוק המצבר לאיזה חצי שעה וחיבורו מחדש ואחר כך נסיעה רגילה ככל הניתן.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לגבי ההנעה אני לא יודע, אני לא זוכר בדיוק מה קרה באותו רגע שניסיתי להתניע בחזרה, אני חושב שניסיתי גם לחיצה על ברקס אבל לא בטוח.

את ניקוי בית המצערת רועי עשה לי כשהוא פירק אותה והכל.

הבעיה בטיפול הבא.. שעד שהיום אין לי מוסך שאני מכיר וסומך עליו. כל מה שהייתי צריך עד עכשיו נעזרתי בחברי הכנופיה.

מקווה שבאמת היה סתם משהו חד פעמי. מאז האוטו מרגיש בסדר גמור. אם יחזור אני יעדכן.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...