Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שרשור מעולה, צפיתי בסרטים רבים שהומלצו כאן.

רוצה להמליץ על הסרט משחק החיקוי - מתאר את חייו של אלאן טיורינג ומתמקד בעיקר בפועלו בפיצוח ההצפנה הנאצית "אניגמה".

בתפקיד ראשי בנדיקט קאמברבאץ (שרלוק). מאוג אהבתי!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

את רוקנרולה לא אהבתי, סרט סתמי כזה של שידורים חוזרים בhot. לא משהו ששווה להקדיש לו ערב.

המלצה על סרט שאהבתי: "בדרך למטה (falling down)" עם מייקל דאגלס. אחלה סרט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שרשור מעולה, צפיתי בסרטים רבים שהומלצו כאן.

רוצה להמליץ על הסרט משחק החיקוי - מתאר את חייו של אלאן טיורינג ומתמקד בעיקר בפועלו בפיצוח ההצפנה הנאצית "אניגמה".

בתפקיד ראשי בנדיקט קאמברבאץ (שרלוק). מאוג אהבתי!

מצטרף להמלצה, סרט מצוין!

ומוסיף עוד אחד משלי, במיוחד לחובבי הסרטים האירופאיים. מי שלא ראה, שירוץ לראות את Run Lola Run הגרמני מסוף שנות ה90. סרט ופסקול סוחף ומעולה.

ראיתי אותו בזמן אמת (בקולנוע!), אין לי מושג איך נזכרתי בו פתאום.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

La Isla Minima אי שם בשנות ה -80 של ספרד סדרת רציחות ברוטליות של נערות מטלטלת את השלווה של כפר שיושב על ביצות. שני בלשים עם חילוקי דעות ביניהם נשלחים לחקור את סדרת הרציחות המזעזעת מה שמעלה עבר אפל.

אני אוהב את הקולנוע האירופי - יותר מציאותי ואנושי. במיוחד הצרפתי,ספרדי,גרמני וארצות סקנדינביה. הרבה משחק פחות אפקטים.

הסרט עצמו משוחק להפליא ואמין. עלילה טובה ואפלה מצולמת באזור יפה ומנוכר. אין הרבה אירועים זה מתבסס יותר על משחק וחקירה מרתקת לגילוי האמת. אבל שיש כמה קטעי אקשן הם מבוצעים בצורה מקצועית.סיפור מעניין רק חבל שאני נשארתי עם כמה דילמות לא פתורות...זו התחושה שלי. אולי פספסתי משהו? כי הרגשתי תחושת החמצה. מי שאוהב קולנוע זר? ייהנה מהסרט.

רק לקחת בחשבון שמדובר בסרט מורכב ואיטי.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

אני לא בטוח שהסרט יתאים לך יוסי? תנסה.

רק תיקון מהתקציר.

כפר שיושב על יד ביצות. לא על כמובן.

פורסם

run lola run מעולה. בזמנו הייתי חזק בקטע של טכנו גרמני, אז ג'וני קלימק בא לי טוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני תוהה, כדאי לראות את הסרט הזה בכלל?(האיש שנולד מחדש)

כי שמעתי הרבה תשבוחות, אבל אז ראיתי שהבמאי הוא אותו במאי שעשה את "בירדמן" שגם זכה להרבה תשבוחות, אבל מבחינתי היה פשוט נוראי.

שווה צפיה בסך הכול?

ראינו עם אשתי, סרט ארוך עם נופים יפים וצילום איכותי.

בגדול נראה שהסרט יצא יותר כדי לשמח מבקרים בתעשיית הקולנוע ופחות בשביל הצופה הרגיל.

נראה כאילו הסרט משלב כל דבר "קולנועי" אבל לא באמת מעורר שום דבר.

צפינו בתקווה שיהיה איזה פאנצ' או התפתחות מעניינת אבל סיימנו לראות עם הרגשה שבזבזנו 3 שעות שיכלו ללכת לאיזה ערב בפאב.

בקיצור, אפשר לראות פעם אחת בשביל להתלהב מהנופים אבל לא הייתי רואה אותו פעם שניה.

פורסם

אני כל כך שמח כשאני קורא ביקורות כאלו על "האיש שנולד מחדש", עוד לא ראיתי ופשוט ברור לי שאני אמות עליו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בתור אחד שדיאלוגים ומשחק טוב בכללי זה אחד הדברים הכי חשובים בשבילי בכל סרט, השתעממתי. משחק טוב של דיקפריו, אבל הוא משחק הרבה יותר טוב כשהוא מדבר ולא גוסס, ראו ערך הזאב מוול סטריט.

פורסם

משהו ראה כבר את ''הבן של שאול''?

זה סרט בטוח שאני יאהב,

(למדתי המון על השואה, וראיתי אין סוף סרטי תעודה בערוצי

המדע וההסטוריה)

ראיתי כמה סרטי שואה טובים כמו הפסנתן,החיים יפים,רשימת שיינדלר,

משפטי נירמברג,אפילו ממזרים ללא כבוד שמאד אהבתי.

יש עוד איזו המלצות טובות לנושא המרתק הזה?

פורסם (נערך)

ראיתי כמה סרטי שואה טובים כמו הפסנתן,החיים יפים,רשימת שיינדלר,

משפטי נירמברג,אפילו ממזרים ללא כבוד שמאד אהבתי.

יש עוד איזו המלצות טובות לנושא המרתק הזה?

1. In Darkness סרט טוב עד כמה שזכור לי.

2. The Boy In The Striped Pyjamas סרט מקסים ומרגש. (ראיתי פעמיים)

3. Defiance סרט מצוין.

זה בשליפה -יש עוד כמה אני רק צריך לרענן את הזיכרון. יש סרט ממש מצוין ואיכותי על הנושא

הנ"ל שאני מאוד אהבתי - למרות שלא זכה לביקורות מלהיבות. (השם ברח לי, אבל זה יבוא)

אגב אתה חייב לראות את הסרט הזה My Sister's Keeper עכשיו נזכרתי בו.

חובה עבורך. אתה תאהב אותו אני כמעט בטוח.

פורסם

תודה רבה יוגב... מקווה שתיזכר בשמות הסרטים החסרים.

אני יתחיל עם ההמלצה האחרונה,

בינתיים הספקתי לראות את להרוג את ביל ואת

מיסטיק ריבר.

• תוכן חדש...