Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

The Survivalist. גבר חי בבדידות בעולם פוסט אפוקליפטי מכניס שתי נשים לביתו

בעסקת חליפין תמורת אוכל ולינה. לאחר מכן מתברר לו שזה מהווה איום על העולם שבנה וחייו.

סרט מתח מינימליסטי ושקט. לא קורה שם הרבה, הרוב שתיקות ומבטים,לא ברור בדיוק מה הסיבות

והכוונות של כל צד כי לא מספקים הסברים,שקורה משהו זה נעשה באיפוק.

עבודת צילום טובה, משחק נחמד,עלילה לא תמיד ברורה, בכל זאת סרט לא רע.

אפשר לראות למי שניחן בהרבה בסבלנות. סביר +

Exposed. בלש (קיאנו ריבס) מחפש אחר הרוצחים של שותפו שהיה מעורב שעסקים מפוקפקים.

חבורת לטינים בריונים,תחנת משטרה חובבנית,נשים לטיניות היסטריות בצורה מוגזמת, תחנת רכבת,אישה בהריון ממלאך,אחד שהשתחרר ועובד קצב, גנגסטר שחום עור, אישה יפה על עקבים...מבולבלים? כן גם אני. עלילה לא ברורה עם משחק מגוחך שגרם לי לחוסר נוחות. מעיק למרות שהרעיון טוב. העיקר שהוסיפו "טוויסט" לעלילה... עד להיכן מוכן לרדת קיאנו ריבס? כל הסרט עם הבעת פנים קבועה ועייפה.

העיקר הצ'ק בבנק. בושה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואוו

Exposed קיבל ציון גרוע. 4 מ 10 ב IMDB.

לעומת ג'ון וויק שזה אחד הסרטים הטובים של קיאנו ריבס, למי שלא מכיר - סרט אקשן מצוין על בחור נחמד ועדין שעזב את דרך המאפיה לטובת אישתו וסוג של "חוזר" לאותם חיים בדרך אחרת.

מומלץ מאוד

Opel Adam S 2017

פורסם

Concussion. פתולוג מאבחן הפרעה נפשית שגורמת לשחקני פוטבול אמריקאי לשלוח יד בנפשם.

גילוי זה חושף אותו לתאגיד חזק שמגלגל מיליארדים - ולאחד המוסדות החזקים

בארצות הברית. סיפורו האמיתי של מהגר ניגרי ד"ר בנט אומאלו בכיכובו של ווילי סמית'.

נקודת מבט מאוד מעניינת על אחד התאגידים החזקים בארצות הברית שנוקט בכל האמצעים על מנת לא לגלות את האמת. למרות שהנושא מרתק הוא לא מצליח לגרום לך להזדהות מלאה עם הפתולוג שעושה כל מאמץ לחשיפת האמת גם במחיר אישי. ווילי סמית' מנסה להיכנס לדמות בחוסר טבעיות מצידו. כמה פרצופים מוכרים כולל ההוא "מאוז" בתפקיד קטן. עריכה טובה, שחקנים טובים. נחמד אבל מפוספס לגמרי.

Hidden. התפוצצות וירוס מסוכן גורמת למשפחה עם ילדה קטנה

להסתתר במקלט אטומי.

מזמן לא ראיתי סרט אימה טוב, כי לא עושים היום - רובם עלובים. דווקא הסרט הזה הפתיעה

לטובה,במיוחד שלא היו לי ציפיות. אווירה קודרת מצולמת טוב תכניס אותכם לתוך עולמם של זוג וילדה

שמפחדים מיצורים שמסתובבים למעלה... עשוי ומשוחק טוב,מתח באוויר,כמה קטעים חזקים

אבל ציפיתי לסיום שונה...סרט טוב עם עלילה נחמדה. מומלץ לחובבי הז'אנר.

פורסם

בזמן האחרון אני רואה פחות סרטים ויותר את הנשיונל wild,

עולם החיות מרתק מאד והצילומים פלא!!

יוגב תודה על ההמלצות שאתה טורח להביא לכאן.

ככה בין לבן הספקתי לראות את 8 השנואים ואמש את הסרט

''החיים יפים'' של בניני משנת 1998,למעשה ראיתי אותו אז

בקולנוע אבל דומה שנהנתי אפילו יותר כעת.אחפש עוד סרטים

שלו.

על הכוונת הסרט Regression (נסיגה) אני מקווה שאספיק השבוע.

פורסם (נערך)

בכיף.

אחרי שתראה את Regression מקווה שלא תגיד שאני המלצתי לך "בחום" על הסרט...כי אני לא.

אבל תיהנה.

אין קשר בין סרטים/סדרות למה שאתה רואה בנשיונל. זה עולם אחר.

גם אני אוהב את זה - אבל מחפש גילויים חדשים בתחום המדע/חלל/חיות שירתק אותי לצפות בהן.

שוב זו קטגוריה שונה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

הרגע סיימתי לראות את STAR WARS האחרון, סרט טוב ובהחלט יותר מהקודמים לו שהרגישו לי דיי ילדותיים, אבל הקדמה הטכנולוגית מבחינה הגרפית והאפקטים CGI וכו' עושים את שלהם ובאים טוב לידי ביטוי.

הולכת להיות טרילוגיה חדשה לא?

אתמול ראיתי את BATMAN VS. SUPERMAN ואני חייב לומר שהסרט טוב מאוד ועבר את הציפיות שלי, אני לא מבין מדוע הביקורות קוטלות, טוב אולי אני כן מבין את הבלרינות ב IMDB שחושבים שכל סרט אקשן / פנטזיה / מדע בדיוני צריך להיות דרמטי ומזיל דמעות (ולכן הציון הנמוך שהם נותנים).

בכל אופן בהחלט שווה צפיה וכדאי בקולנוע או בתלת מימד / IMAX, אכן יש המון דיבורים אבל כחלק מסרט של שעתיים לא חסר קטעי אקשן והם טובים ומעניינים, הסרט אפל בצידו של העטלף ואהבתי מאוד לראות את באטמן תחת שחקן חדש שהוא לא כריסטיאן בייל (ירד לי ממנו מאוד בשלישי), בן אפלק עושה עבודה מצויינת כברוס ווין.

היי אפילו יש את גל גדות בתפקיד דיי קצר אבל נחמד, נותן טיזר להמשך.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

התכוונתי ההמלצות/הביקורות,

וכמובן שאין קשר.

Regression אני רואה כי מעניינות אותי הכתות האלה

(אני באמצע)

הלואי היתה עוד המלצה על כאלה.

סתם לפעמים אני נהנה לראות סרטים הזויים קצת כמו 4 חדרים

שנהנתי ממנו מאד משום מה.

פורסם

fail-safe, בלב המלחמה הקרה, עומדים 2 הצדדים על-סף מלחמה גרעינית כוללת, מפציץ ארוך טווח אמריקאי, חמוש בפצצת אטום, נשלח בטעות להפציץ את מוסקווה, הטעות מתגלה מאוחר מידי ונשיא ארה"ב כבר אינו מסוגל להסיט את המטוס ממסלולו, מוסקווה עומדת להיות מושמדת ע"י פצצת אטום.

על רקע חוסר האמון הטוטאלי בין 2 הצדדים נדרש נשיא ארה"ב לעשות את הבלתי-נתפס ע"מ למנוע מלחמת עולם שלישית.

הסרט מצולם בשחור-לבן, ורוב רובו מתנהל בלשכת נשיא ארה"ב.

אין אפקטים, יש משחק פסיכולוגי ובלט מאלף בין 2 ראשי המדינות החזקות בעולם, דקות לפני פתיחת מלחמה גרעינית כוללת.

פורסם

אתמול ראיתי את BATMAN VS. SUPERMAN ואני חייב לומר שהסרט טוב מאוד ועבר את הציפיות שלי, אני לא מבין מדוע הביקורות קוטלות, טוב אולי אני כן מבין את הבלרינות ב IMDB שחושבים שכל סרט אקשן / פנטזיה / מדע בדיוני צריך להיות דרמטי ומזיל דמעות (ולכן הציון הנמוך שהם נותנים).

בכל אופן בהחלט שווה צפיה וכדאי בקולנוע או בתלת מימד / IMAX, אכן יש המון דיבורים אבל כחלק מסרט של שעתיים לא חסר קטעי אקשן והם טובים ומעניינים, הסרט אפל בצידו של העטלף ואהבתי מאוד לראות את באטמן תחת שחקן חדש שהוא לא כריסטיאן בייל (ירד לי ממנו מאוד בשלישי), בן אפלק עושה עבודה מצויינת כברוס ווין.

היי אפילו יש את גל גדות בתפקיד דיי קצר אבל נחמד, נותן טיזר להמשך.

עדיין לא ראיתי את הסרט, אבל אני מבין את הביקורות בעקבות הצפיה בMan of steel שלא היה מוצלח במיוחד, עם Origin story לא משכנע וסדר כרנולוגי מעצבן (שהבנתי שגם הסרט החדש לוקה בו).

בכלל, כל סדרת הסרטים המתוכננת של DC מרגישה לי כמו אילוץ בעקבות ההצלחה המטורפת של Marvel. ואני מדבר בתור מי שעדיין צופה באביר האפל בתדירות של כל כמה חודשים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

וואלה אמש לקחתי את יורש העצר לראות קונג-פו פנדה 3 לא יודע מי נהנה יותר הילד או אני ,ממש נהניתי מאוד מצחיק.

פורסם

קונג פו פנדה אחלה של סרטים, בהחלט הצליח להם טוב עם השטות ואני אחד שלא מת על אנימציות שכאלה.

AUDIR8 - הסרט מעולה, אכן יש קטעיםלא מובן שתסתכל על המסך ותגיד WTF? אני קראתי קצת מהקומיקס ברשת לפני שראיתי את הסרט כדי לדעת על מה בכלל מדובר, אבל בסוף אתה תבין את כל העילה לסרט.

הוא עשוי טוב, לא השתעממתי לרגע לעומת MAN OF STEEL שהיה בזבוז של שעתיים מול המסך, אישית אני לא מסתכל על ביקורות ב IMDB כשמדובר בסרטים כאלה גדולים, כי אז מבקרי הסרטים באים עם יד על ההדק.

נ.ב אין סצנת POST CREDIT לכל מי שימתין לחכות.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
בכיף.

אחרי שתראה את Regression מקווה שלא תגיד שאני המלצתי לך "בחום" על הסרט...כי אני לא.

אבל תיהנה.

ככה בדיוק,לא אזכור אותו בעוד חודש חודשיים בכלל,אבל

באמת החזיק אותי במתח עד הסוף למרות השעה המאוחרת והעיייפות,

והסוף היה מאד מפתיע.

בלי קשר,

לראשונה ראית אמש את ''ספרות זולה'' כמעט עד הסוף,

זו ממש קלאסיקה של טרנטינו,סרט משובח מעניין קצת מבלבל לכאורה,

אבל מסתדר בסוף,אני מחכה כבר לראות את סופו.

מעולם לא התאכזבתי מיצירה של טרנטינו עד כה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

אתה רציני שלא ראית את ספרות?

אני רואה את הסרט לפחות פעם בחודש כבר זוכר את רובו בעל"פ.

טרנטינו ללא ספק הבמאי שאני הכי מחבב.

אני תמיד מוצא נקודות דמיון לספרות עם הסרט הראשון שלו כלבי אשמורת.

חידה לסופ"ש מי הדמות בסרט שנפגשה עם כל שאר הדמויות.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם (נערך)

נכון,חשבתי במהלך הצפיה על הדימיון לכלבי אשמורת,

אותו DNA משובח,

עד אמש לא ראיתי את הסרט ספרות זולה בעוונותי הרבים.

בכלל לא ידעתי מי זה טרנטינו,לפני הפוסט הזה:oops:

כעת אני יכול להינות ממה שהפסדתי.

לגבי השאלה התשובה קלה אבל זה לא הוגן לענות כי זה עתה צפיתי.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

The Stanford Prison Experimen. בשנת 1971 צוות חוקרים בראשות הפסיכולוג פילפ זימברדו

עורכים ניסוי באוניברסיטת סטנפורד שבו תלמידים מתנדבים מגלמים אסירים וסוהרים. עד מהרה הדברים יוצאים מכלל שליטה.

דרמה פסיכולוגית נוגעת באינטראקציה בין בני אדם שאחד מהם מקבל עמדת כוח. משחק שהופך בין רגע

לאלים מילולית וגם פיזי. שחקנים טובים מציגים את המאורעות נאמנים למקור - עקב זאת אין התפתחות

ממש דרמתית, אלא דיאלוגים שגולשים לעתים למאבקי כוח. סרט נחמד עם בימוי ועריכה טובה, מנסה להבין לעומק מה קורה לאנשים נורמטיביים שמקבלים עמדת כוח, ועד כמה רחוק הם ילכו.

מעט מייגע אבל אפשר לראות.

yossy, תתחיל להשלים סרטים שהם לא רק בגדר חובה אלא סרטי קלאסיקה.

• תוכן חדש...