Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Regression.

אין סרט שבו אית'ן הוק יופיע ואני לא ארצה לראות. כנ"ל בסרט הנוכחי.

מדובר בשחקן שאני מאוד מעריך. במיוחד אחרי ההופעה הטובה שלו בסרט

Before The Devil Knows You're Dead ביחד עם פיליפ סימור הזכור לטובה.

לפני שהשטן ידע,סרט מצויין,מצמרר,

צפיתי בו אמש התכוונתי להתחיל לראות אבל משך אותי עד הסוף לתוך הלילה,

עם שתי צמרמורות לפחות.

אכן איתן הוק (''האנק'') משחק מעולה פה,יש עוד מומלץ שלו?

פורסם (נערך)

לא חסרים המלצות, רק לקרוא בין השורות...(וזה מה שאתה עושה)

ללא ספק הסרט Before The Devil Knows You're Dead היה נפלא. אבל לא רק בגלל אית'ן הוק.

מה שתרם לאיכות הסרט זה תסריט מצוין ופיליפ סימור הנפלא. (הלך מוקדם -חבל)

לגבי המלצות על אית'ן הוק. זוכר, לא במדויק. נדמה לי שבסרט Sinister הייתה לו הופעה טובה

אבל זה אימה. גם את הסרט The Purge אישית אהבתי. נדמה לי שגם Boyhood

היה טוב, לא מצליח להיזכר ממש בעלילה -אולי זה מעיד על איכותו? יכול להיות.

שווה להתעכב גם בסרט Daybreakers.

שים לב לז'אנר שיתאים לטעמך.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

פיליפ סימור הלך ממנת יתר בגיל 48 גם בסרט הוא

משתמש,לא הכרתי אותו אבל הבנתי שהיה שחקן

מצויין,באמת חבל,

אני בטוח יראה שוב את הסרט הזה.

The Purge על הפרק!

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

The Keeper Of Lost Causes. בלש משטרה מעורב בתקרית ירי שבו נפגעים שותפיו.

לאחר התקרית וסיכסוך עם מפקדיו הוא נשלח למחלקה בארכיון. שם הוא מתחיל לחקור מקרה התאבדות מוזר של אישה למרות רוחם של מפקדיו -חקירה זו מובילה למקרה קשה ומסתורי.

סרט סקנדינבי. חשבתי שזה יהיה עוד סרט מנומנם שלא קורה בו הרבה, לשמחתי התבדיתי.

דרמת מתח עשויה טוב עם שחקנים נפלאים במיוחד ניקולאי לי קוס ופארס פארס (שחקן לבנוני) סיפור מעניין

נע בין הווה לעבר. מותחן מסקרן מוגש טוב,רק העלילה לא מספיק מתוחכמת. לא ברמה של The Hunt.

פורסם (נערך)

כעת סיימת את פרשת מאהוני עם פיליפ סימור ז''ל

שחקן באמת כלבבי,סרט מבוסס על מקרה אמיתי מאד

מעניין,

http://movies.walla.co.il/movie/2193/%F4%F8%F9%FA_%EE%E4%E5%F0%E9

ראיתי גם את הסרט ''אסירים''

למרות אורכו כ שעתיים וחצי מותח ומרגש עד סופו.

ראיתי עוד סרט אבל לא זוכר מה זה היה חח

The Keeper Of Lost Causes יהי הבא בתור,

מקווה שיש לו תרגום.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

The Revenant. בתחילה המאה ה 19 צייד (Leonardo DiCaprio) מושאר בשטח עוין לאחר שהוא

מותקף באכזריות על ידי דוב. הרצון שלו לנקמה מניע אותו למסע מפרך והרואי נגד כל הסיכויים.

מבוסס על סיפור אמיתי.

דובר רבות על הסרט. חלק אוהבו חלק לא. הסרט זכה בכמה אוסקרים בין השאר ליאונרדו דיקפריו ובצדק.כבר בפתיחה מבינים שמדובר על הפקה מרהיבה. השוט הראשון עוצר נשימה,גם בהמשך יש כמה שוטים מדהימים.איכות צילום ונופים מהממים. בימוי ומשחק ברמת על. עלילה מרתקת,סצנות פעולה אותנטיות מצולמות מושלם.למרות אורכו של הסרט לא תרגישו איך הם חולפות ומשאירות אתכם מרותקים למסך. סרט שלא תשכחו הרבה זמן. ליאונרדו דיקפריו במשחק מצוין ביחד עם טום הארדי הנפלא שציינתי כמה פעמים שמדובר על שחקן מעולה. מופע נדיר -חובה.

פורסם

סוף סוף סרט אימה איכותי, טוב, לא ממש אימה, יותר כמו מותחן אבל אני קטנוני.

The witch עוקב אחר משפחה בשנת 1630 שנאלצת לעזוב את מקום משבם באנגליה כדי להתחיל חיים חדשים בחזית הטבע הפראי.

עם החזית הפראית, מגיעות התופעות המוזרות אשר מטלטלות את ההורים וילדיהם.

הדמויות מעניינות, המניעים הגיוניים, העלילה מאוד צפויה אך זה כלל לא גורע מהסרט.

כמו שהסרט מתפתח לאט כך הוא גם שוקע אחרי הצפיה, הוא לא מבוסס על הפחדות בסגנון "בו! מפלצת!" אלה יוצר אווירה מדהימה שמזכירה אגדה אפלה מאוד (ובצדק, אגדות ופלקלור הם הבסיס לכל העסק הזה).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

Bronson

מספר את סיפורו של צ'ארלי ברונסון, הפושע הכי אלים שאנגליה ידעה אי פעם, שבילה את רוב חייו בכלא.

מבוסס על אדם אמיתי, תום הארדי במשחק משובח, הבימוי והצילום מעולים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

99 Homes. באמצע משבר הנדל"ן בארצות הברית אב לילד קטן מפונה מביתו בתוך כמה דקות.

הוא עושה כל מאמץ להחזיר את ביתו למשפחתו גם במחיר של העסקה אצל אותו אדם שזרק אותו מביתו.

סיפור קשה על חוקי הדיור בארצות הברית שבה מפנים דיירים שלא עומדים בתשלומי המשכנתא. מסופר דרך משפחה אחת שעוברת את המשבר. חשבתי שזה עוד סרט דרמה סטנדרטי -מודה שטעיתי. סרט דרמה חזק שלא ישאיר אף אחד אדיש. סצנת הפינוי הייתה אחת החזקות שראיתי לאחרונה בקולנוע.כמה דקות שבהם נשארתי מרותק מול המסך. משחק מרשים של אנדרו גארפילד ביחד עם מייקל שאנון הנפלא.

כואב לדעת שהסרט בהשראת אירועים אמיתיים. עשוי ומשוחק נפלא -מרשים.

פורסם
לקח לי שבוע לראות אותו כל לילה ראיתי פרק אחד,

יש שמונה פרקים ושמונה שנואים וסרט פגז!!

צדק מי שאמר שאפילו הדיבורים לא משעממים,אין על הטרנטינו

הזה,לא איכזב אותי מעולם וכן יש מצב גדול לצפיה חוזרת.

לא האמנתי שסרט שעשוי היטב, יצליח לשעמם אותי עד כדי כך.

אני בדיעה חצוייה. מחד, סרט משעשע וטוב- מאידך, כבד לי מדיי לצפייה בפעם אחת. יותר מדיי חראשור, לא יודע, לא בא לי בטוב כל כך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Deadpool. את הסיפור כלום מכירים. דובר על הסרט רבות

רובם נתנו לו ציון גבוה מעל 8.5/10. אחרי כל כך הרבה מחמאות הייתי חייב לראות

את החדש של מארוול. בקצרה, ריאן ריינולדס משחק את דדפול שעבר ניסוי מיוחד אחרי מחלה שנתנה לו יכולות ריפוי וכוחות מיוחדים.

אז מה היה לנו שם,הרבה הומור שחור שלא תמיד מצחיק,פעלולים טובים,מעברים חדים מדי בין מה שקורה כעת, למה שעבר עליו לפני. בדיחות לא מצחיקות במיוחד, מוזיקה מעולה, אקשן טוב אבל מבולגן, הרבה אלימות ואחת יפה שחבל שלא היה לה יותר זמן מסך Morena Baccarin.

בסה"כ חביב, לא משהו שאזכור מחר -לא נפלתי. (מזל שבן לא ראה איתי אחרי ששכנעתי אותו שזה סרט מעולה - היה מתאכזב אני בטוח)

Macbeth. עיבוד חדשני נוסף לטרגדיה הקלאסית של וויליאם שייקספיר על המצביע הצבאי מקבת' שעשוי לקבל את כתר המלכות אם מלך סקוטלנד דאנקו ירצח. עד נפילתו בשל שאפתנות וגאווה.

עיבוד מושקע מבחינת הפקה. צילומי נוף עוצרי נשימה לצד קרבות

בהילוך איטי לא מושקעים במיוחד. למרות משחק לא רע בכלל של מייקל פאסבנדר הסרט נופל בשטחיות

ומלא בחשיבה עצמית. רדוד ולא מעניין. אפשר לוותר.

פורסם

כמה סרטים שראיתי בזמן האחרון :

1. בטמן נגד סופרמן- פח אשפה. אפקטים נחמדים, ניכר שהשקיעו בו כספית, אבל העלילה כול כך מבולגנת, מטופשת, ואבסורדית(מרתה?! אתם אמיתיים?!), שזה ממש לא מפצה על זה.

קפטן אמריקה מלחמת אזרחים- בסה"כ אחלה. מכיל אחת מסצנות האקשן הכי טובות שראיתי אי פעם. הסרט עצמו מעט ארוך מדי ומדי פעם הולך לאיבוד בעלילה, אבל נסלח לו. זה לא סרט שמלכתחילה אמור להציג עלילה מהפנטת וסוחפת.

ספר הג'ונגל- סרט חביב ביותר. אנימציה ממוחשבת ברמה הגבוהה ביותר. לדעתי יכלו לעשות איתו מעט יותר(הוא מנסה אבל לא תמיד מצליחים להתחבר אליו) אבל בכול מקרה הוא חביב ביותר.

• תוכן חדש...