Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוגב יקר כבר המלצת על ''המכשפה'' פה ממש לא מזמן,

ראיתי אותו ואף אהבתי אותו אבל לא יותר מכך,

אינני מצליח למצא את הסרט

cell 211 בכלל ברשת ואני ממש

מתבאס מזה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
יוגב יקר כבר המלצת על ''המכשפה'' פה ממש לא מזמן,

ראיתי אותו ואף אהבתי אותו אבל לא יותר מכך,

אינני מצליח למצא את הסרט

cell 211 בכלל ברשת ואני ממש

מתבאס מזה.

טעות שלי ''המכשפה'' הומלץ ע''י מישהו אחר פה.

מצאתי את

cell 211.

מנהלים יקרים אפשר להאריך את זמן העריכה כאן?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

13 hours the secret soldiers of benghazi

ממש אהבתי, מעניין מה באמת קרה שם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

נראה מעניין.יש על זה כבר דף בויקיפדיה,

https://he.wikipedia.org/wiki/13_%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA:_%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%A9%D7%9C_%D7%91%D7%A0%D7%92%D7%90%D7%96%D7%99

cell 211 נכנס לרשימת הסרטים האהובים עלי,

ראיתי גם את הסרט שעת הצוענים (שנת 89)

ממש מיוחד במינו.

https://www.sratim.co.il/tt16881/%D7%A9%D7%A2%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%9D-(1988)/

אגב ישנים ראיתי גם את הסרט הפרחח ובת השריף,ישן וטוב

שנת 77 אבל מצחיק בטירוף,מאד נהנתי.

אהבתי מאד גם את הסוחר מונציה (2004)

אל פצ'ינו מדהים בתפקיד ''שיילוק''....

עריכה אחרונה על ידי yossy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אהבת הפרחח ובת השריף (smokey and the bandit) כדאי לך לצפות בסרט ההמשך (השני, לא השלישי הגרוע) וגם ב-cannonball run.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

A Gang Story. גנגסטר בליון ואחד הבוסים שם מגן על חברו הטוב ממאסר ומוצא את עצמו בתוך

קלחת של אלימות וסודות אפלים של חברו הטוב שנחשפים לאט לאט ומסכנים אותו ואת משפחתו.

סרט נוסף של הבמאי הצרפתי אוליבייה מרשל שהביא בעבר כמה סרטי פשע מעולים כגון "תחנת משטרה 36" ו "MR 73"

קולנוע צרפתי במיטבו. סיפור מעניין מבוסס על אירועים אמיתיים. בימאי ועריכה ברמה גבוה.

משחק משובח ואמין. תיאור תקופה אותנטי כולל מוזיקת רוק משובחת של שנות השבעים ברקע.

אחד מסרטי הפשע הטובים שראיתי בשנים האחרונות. אמין,מותח,מרתק,עלילה עמוקה מוגשת בטוב טעם

כפי שהצרפתים יודעים לעשות. משובח.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כמה תובנות שלי לגבי סרטים חדשים שיצאו לאחרונה:

*שכנים 2 - סרט מאוד נחמד, עם הומור לא רע, אך הרגיש פחות מצחיק מהראשון ממה שזכור לי (אבל בכל זאת מומלץ).

*גרימסבי (עם סאשה ברון כהן) - קומדיה על גבול החולני, עם הומור מטומטם ונמוך (כיאה לסאשה). מי שאוהב את ההומור שלו יהנה מהסרט. אני באתי עם ציפיות גבוהות (אחרי הטריילר), אז אולי בגלל זה הסרט הרגיש לי בינוני+.

*אקס מן אפוקליפסה - אפשר לוותר. אורך הסרט כשעתיים וחצי, אני נשברתי אחרי פחות משעתיים. ההרגשה הייתה כאילו השקיעו יותר באפקטים מאשר בעלילה (ושעתיים וחצי בלי עלילה זה המון זמן). בכלל, עושה רושם שחלק לא מבוטל מסרטי האקשן/מד"ב בזמן האחרון מיועדים יותר לילדים שמתלהבים מפיצוצים ואפקטי מחשב מאשר מעלילה טובה (או לפחות הגיונית). חשבתי לראות גם את קפטן אמריקה החדש, אבל יש לי הרגשה שגם שם זה יהיה אותו סיפור.

פורסם

דווקא סרטי קפטן אמריקה (השני והשלישי, פחות הראשון שהיה יותר Origin Story) הם הסרטים המוצלחים ביותר של Marvel מבחינת עומק העלילה. לדעתי לפחות.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אקסמן היה ממש סבבה. לא חופר מדי ועמוק, אקשן עממי כזה עם אפקטים נחמדים אבל לא מוגזמים מדי כמו ברובוטריקים. גם החברה מאד נהנתה.

גרימסבי לעומת זאת זה סרט שצריך לראות רק עם החבר'ה ועדיף אחרי שהורדת ראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

*אקס מן אפוקליפסה - אפשר לוותר. אורך הסרט כשעתיים וחצי, אני נשברתי אחרי פחות משעתיים. ההרגשה הייתה כאילו השקיעו יותר באפקטים מאשר בעלילה (ושעתיים וחצי בלי עלילה זה המון זמן). בכלל, עושה רושם שחלק לא מבוטל מסרטי האקשן/מד"ב בזמן האחרון מיועדים יותר לילדים שמתלהבים מפיצוצים ואפקטי מחשב מאשר מעלילה טובה (או לפחות הגיונית). חשבתי לראות גם את קפטן אמריקה החדש, אבל יש לי הרגשה שגם שם זה יהיה אותו סיפור.

זה הפחד שלי מכל סרט MARVELL/DC שיוצא, נראה שלפעמים (חח, לפעמים עלאק) את הבמאי זה לא מעניין בכלל העיקר שימכור במליונים לילדים שמתלהבים מפיצוצים.

מקווה מאוד שאתה טועה בביקורת כי אני צריך לראות אותו השבוע :p

Opel Adam S 2017

פורסם

The Other Side of the Door. אם שאיבדה את בנה הקטן מנסה ליצור איתו קשר אחרון על מנת להיפרד ממנו. היא שומעת על מקדש עתיק בהודו שבו ניתן ליצור קשר עם המתים אבל אסור לפתוח את הדלת שחוצצת ביניהם. היא לא עומדת בפיתוי ופותחת את הדלת לראות את בנה בפעם האחרונה - דבר שמעמיד אותה ואת בני משפחתה בסכנת חיים.

סרט אימה על רוחות רפאים בכיכובה של Sarah Wayne Callies הנאה שזכורה מהסדרה TWD.

אחרי רבע שעה הבנתי שחבל על הזמן שלי. דווקא משחק לא רע מצולם בסביבה אקזוטית, אבל זה

לא מחפה על עלילה שטחית ולא מעניינת. ניסיונות הפחדה עם פס קול וכמה בובות לא מספיק משכנעים.

הדבר היחידי שאזכור מהסרט זה הישבן הנאה של שרה ויין קליס. לוותר.

פורסם

קפטן אמריקה שווה צפייה, לא סתם כל הביקורות של הגולשים חיוביות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני אצטרף לדעה על אקס מן, לא התלהבתי.

היה פחות טוב מהקודם.

הרבה דברים לא מסתדרים מבחינת הטיימליין של הקומיקס עצמו וגם מבחינה הגיונית (בונים בית בלי מסמר אחד?), כמה שניתן למצוא הגיון בסרט מסוג כזה.

הייתי מפרט את כל מה שהפריע לי אבל אני אחסוך מכם ספויילרים.

נחמד, לא להיט.

פורסם
קפטן אמריקה שווה צפייה, לא סתם כל הביקורות של הגולשים חיוביות.

יותר עלילה פחות בלאגן, אבל היה חסר לי משהו שם שאני עדיין לא יודע מהו, הסרט פשוט פחות שבה אותי.

ספיידרמן הציל את הסרט זה בטוח

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...