Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן דיאלוגים חכמים ומרשימים, והכל בחדר אחד קטן. אני נשארתי מרותק עד הדקה האחרונה.

זה מראה שלא חייבים אפקטים -מספיק תסריט מבריק,שחקנים מתאימים כדי להשאיר אותך במתח.

פורסם

רצתי היום בחדר כושר ובמקרה נפלתי על סרט טוב - S1mOne

אין טעות בשם, ככה הוא נקרא:

http://www.imdb.com/title/tt0258153/?ref_=nv_sr_1

זאת קומדיה על במאי שמאבד את הכוכבת שלו, אז הוא יוצר כוכבת וירטואלית במחשב, משלב אותה בסרטים שלו וזוכה להצלחה מטאורית. זאת היתה יכולה להיות עוד קומדיית מצבים, אבל זאת בעצם קומדיה שנונה עם ביקורת מוסווית על תופעת ההערצה ועל הטבע האנושי.

מה גם שהקאסט מעולה - אל פצ'ינו הוא הבמאי, במשחק מצוין לדעתי. גם שאר השחקנים מוכרים וטובים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
צפיתי בסרט 'the big short', מסכים עם מי שאמר שמדובר בסרט מצוין (גם כסרט, וגם כחומר לימוד).

אהבתי את זה שהסיפור נבנה ממצב של שיעמום ו'אוקיי, מה אתם רוצים ממני...?' למצב שבו אני יושב עם פה פעור של 'אין מצב!'.

לצערי אני לא מבין בכלכלה ולא את כל הפרטים הקטנים הבנתי (אם כי לרוב הדברים ניתנים הסברים).

בהחלט גורם לרצות להבין יותר בכלכלה.

זה לא גירסה אמריקאית ל"מגש הכסף"?

אם כן, אפשר לוותר מראש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

By The Sea סופר מוערך (בראד פיט) ובת זוגתו הרקדנית (אנג'לינה ג'ולי) ביחסי נישואין לא יציבים. הם מחליטים לנפוש בכפר פסטורליי ליד הים - אולי שם הם יצליחו להתגבר על המועקות שהאישה חווה ולגבר לטיפה המרה. בימוי ותסריט אנג'לינה ג'ולי פיט.

בדרך כלל אני מאוד מעריך את מה שאנג'לינה ג'ולי עושה. מתחיל בבימוי וממשיך במשחק. בסרט הזה היא גם המפיקה. אולי מפיק אחר היה גורם לסרט להתרומם מהאפרוריות מעיקה. הסרט נמרח על פני שעתיים שלמות ללא תכלית. רוב הזמן האישה אינה מדברת. מה הסיבה שבגינה בני הזוג במשבר? גם שזה מתגלה רק לקראת הסוף זה ממש מביך...עלילה ללא תפניות או עניין מיוחד. מונוטוני לגמרי. חבל דווקא מדובר על צמד שחקנים מצוינים.

אחד הסרטים שאנג'לינה תרצה לשכוח ובמהרה. מקווה מאוד שזה לא משקף את חייהם האמיתיים כזוג.

כישלון מוחלט.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

מי שאהב את ההמלצה האחרונה שלי, פשוט יתמוגג מ"לוק", כל הסרט מצולם בתוך מכונית נוסעת, כשלוק מנסה תוך כדי נהיגה בדיבור בדיבורית, להציל את הנישואים והעבודה שלו.

הסרט הוא למעשה דיאלוג אחד ארוך שבו אנחנו נוסעים לצידו של לוק ויכולים להתבונן באנושיות שלו מתוך שפת גופו והאינטונציות שלו, כשהוא מדמה את הילד ששם את אצבעו בסכר ומנסה לעצור את חייו מלהתפרק תוך שמירת הרוגע האופייני לו.

פורסם (נערך)

Im Labyrinth Des Schweigens גרמניה 1958 מנסה ללקק את פצעים מזוועות הנאצים. תובע כללי מנסה להגיע לארכיון בכל מחיר כדי לחשוף ולהעמיד לדין את חברי אס-אס ששירתו באושוויץ. במה שנהפך להיות המשפט הציבורי הגדול ביותר בגרמניה לאחר מלחת העולם השנייה.

סיפורו של תובע צעיר ונמרץ שאינו מוותר ונלחם כדי לגלות את האמת המרה שמנסים להדחיק את קיומה. או שבכלל לא שמעו על קיומה. סרט גרמני חשוב מאוד שמתאר את הווי החברה הגרמנית שמנסה להשתקם מזוועות המלחמה בכל מחיר, גם במחיר של הסתרת ראיות - או התעלמות מהפושעים הנאצים שחיים בקרבתם.

דרמה היסטורית בעלת משמעות עבורנו - מרגש אמין ועשוי טוב. מסמך חובה שלא ישאיר אף אחד אדיש.

אין כאן הרבה דרמות (לא סרט גדול) רק הצגת הדברים כפי שהם ללא פשרות. מומלץ וחשוב.

פורסם

לא בטוח שהיה פה, אני לא תמיד עוקב אחרי כל הפוסטים.

הסרט Spotlight, מבוסס על סיפור אמיתי ומספר על קבוצה של עיתנאים החוקרים את ההשתקה של מקרי אונס והטרדה מינית של ילדים על ידי אנשי הכנסיה הקטולית בארה"ב.

אספו לסרט כמה שחקנים טובים והסיפור עצמו מעניין והסרט עשוי טוב.

מאוד ממליץ.

פורסם

Room אם ובנה הקטן כולאים בחדר ללא יכולת לצאת לעולם שבחוץ

רק צוהר קטן נפתח מדי יום להגיש להם אוכל. גם אחרי שהם מצליחים להימלט -הם מתקשים

להתמודד ולבנות את חייהם מחדש.

הסרט מבוסס על ספרה של אמה דונהיו שגם כתבה את התסריט לסרט.

אקדים ואומר שזה אחד הסרטים החזקים והטובים שראיתי בתקופה האחרונה.

דרמה סוחפת ללא תקציבי ענק מצליחה לחדור לתוך הרגשות כמו סכינים. משחק משובח

במיוחד של הילד ג'ייקוב טרמבלי שיכבוש אותכם ויגרום לכם להתרגש עד דמעות. גם האם ברי לארסון מצליחה להעביר את תחושות המצוקה באופן אמין וחד.

סרט שלא ישאיר אף אחד אדיש. מטריד ומטלטל שיגרום לכם לנוע באי נוחות.

מומלץ בחום למרות שהנושא לא פשוט לצפייה.

פורסם

אותי אישית הסרט לא עניין ממש, סרט חביב אבל לא יותר מזה, היו יכולים לעשות אותו הרבה יותר מטלטל. מה שמראה שהכל עניין של טעם אישי ועדיף לראות טרלייר כדי לדעת האם הסרט מעניין אותך או לא :)

פורסם (נערך)

דבר ראשון טוב שיש חילוקי דעות. אם לכולם היה אותו טעם? החיים היו משעממים.

מעבר לזה חשבתי שזה ברור שכל מה שאני כותב מבוסס על טעמי ודעתי בלבד. שום דבר מעבר לזה.

דבר שני,שאני כותב ביקורות אני משתדל להעביר את התחושות שלי מהסרט עד כמה שאפשר

בפרטי פרטים. לומר סרט טוב? בלי הסבר? לא תורם הרבה. אני לא נוהג לקרוא "ביקורות מקצועיות" לפני שאני כותב כאן (מלבד פורומים) ורק לאחר שאני כותב את דעתי אני נכנס לביקורות מעמיקות (עכבר העיר,איזה סרט וכד') וברוב המקרים (להפתעתי האמת) קו המחשבה שלי די דומה למה שכתוב שם. (שוב רק לאחר שאני מביע את דעתי)

דוגמה לביקורת שראיתי לאחר שכתבתי על Room היום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759025,00.html

* אגב הדבר האחרון שהייתי מתבסס עליו? זה טריילר.

מטרת השרשור להעלות רשמים מסרטים בכמה מילים, רצוי בפירוט -זה מה שהייתי רוצה לקרוא. ברגע שזה מבוצע באופן כזה? אתה לומד להכיר את טעמם של החברים כאן, מה שמקנה לך כלים לסנן את מי שלא רלוונטי עבורך. מי שכן? תתייחס לביקורות שלו בהתאם. יש למשל פורום שזה האידאל לשרשור כזה ( הום תיאטר) שם הביקורות דומות לשלי (באופן הפירוט+ציון) ועל אותו סרט תראה 4/5 ביקורות שונות לחלוטין וזה היופי.

לפני שבוע כתבתי למשל ביקורת על הסרט Spotlight

וכמעט שלחתי (היו כמה תיקונים אחרונים)ואז הייתי חייב לצאת - כשחזרתי, כל מה שרציתי לומר ברח לי מהראש לכן לא שלחתי. בסרט הספציפי ראיתי דברים מעבר למה שרואים בדרך כלל... ולא בפעם הראשונה.

כמובן שהייתי שמח לקרוא כאן יותר ביקורות (עצמאיות) של חברי פורום ולא ביקורת על ביקורת (לרוב שלי)

זה מה שיפה ותורם לאוהבי הקולנוע שנחשפים לסרטים שאולי לא מכירים - וגם תרומה קטנה לפורום.(ככה אני חושב)

פורסם

יוגב אני בטוח שכולם מאד מעריכים את התרומה שלך,אני

אוהב לקרא את ההתרשמויות וההמלצות ואני בטוח שאני לא היחיד.

הרבה מההמלצות שלך מעולם לא הייתי אפילו יודע מקיומן,

ז''א שבזכותך ראיתי המון מקסימים..

אבל,

טעם זה עיניין מאד אישי ואינדיבידואלי,

בינתיים סיימתי את ''ROOM'' ולא כ''כ מצאתי ריגוש או עיניין,

קצת מאכזב לטעמי....אחי מאד אהב אותו למשל.

אני מתחיל את In.the.Heart.of.the.Sea מקווה שיהיה סוף סוף בינגו

על סרט כלבבי.

פורסם (נערך)

תודה.

לגבי Room לדעתי דרמה מרגשת עשויה טוב. רק מה הבעיה? מי שצופה בה חושב לראות אולי

התאכזרות מצד השובה,או דרמה סוחטת דמעות, וזה לא קורה. כאן מוצג מרקם יחסים רגיש בין אימא לבן, שכול עולמו (מה שהוא מכיר) זה חדר סגור -ואת הנסיבות שהוא הגיע לעולם האם מדחיקה בכאב. גם מפגש עם העולם החיצון מהווה מבחינתו חוויה מטלטלת. מי שלא רואה את זה בצורה כזו? לדעתי מפספס את המסר. אבל זה בסדר לא להשלים.

אגב אתמול התחלתי לצפות ב In The Heart Of The Sea ולאחר 10 דקות החלטתי שאשמור אותו להיום חברים/משפחה.

• תוכן חדש...