Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי, נזכרתי... Flammen & Citronen - לדעתי סרט מצוין שלא זכה מספיק להכרה.

עוד אחד - Valkyrie עם תום קרוז. סיפור מרתק מעט כבד.

משהו שונה ומאוד מיוחד. Perfume: The Story Of A Murderer. (לא יודע אם יקלע לטעמך? שווה לנסות) הבמאי הוא טום טייקוור גרמני מאוד מוערך שהסרט הכי מפורסם שלו זה Run Lola Run

אגב אני מקווה שכבר ראית את The Curious Case of Benjamin Button? אם לא? רוץ לראות.

תבלה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Valkyrie עם תום קרוז (מבצע ולקירי) ראיתי,

כבד קצת אבל מצויין.

Benjamin Button על הקנה כבר מזמן התחלתי אותו ומשום מה הפסקתי,

מאד מסקרנת העלילה.

תודה שוב.

פורסם
1. In Darkness סרט טוב עד כמה שזכור לי.

2. The Boy In The Striped Pyjamas סרט מקסים ומרגש. (ראיתי פעמיים)

3. Defiance סרט מצוין.

אגב אתה חייב לראות את הסרט הזה My Sister's Keeper עכשיו נזכרתי בו.

חובה עבורך. אתה תאהב אותו אני כמעט בטוח.

הרגע סיימתי The Boy In The Striped Pyjamas

סרט מאד יפה ומרגש לדעתי כדאי לצפות עם הילדים כדי שיקבלו

קצת מודעות,הילד הזכיר לי קצת את הילד שלי שנושא את אותו שם.

המלצה חמה.

פורסם

ידעתי שתאהב. תמימות של ילד שמובילה לטרגדיה...

Cartel Land סיפורו של רופא אמיץ שמוביל התקוממות נגד קרטל סמים במיקואקן שבמקסיקו.

ומנגד יוצא צבא שנלחם נגד החדרת הסמים בגבול מקסיקו ארה"ב.

סרט תיעודי על דר' חוזה מירלס מנהיג התקוממות עממית נגד קרטל סמים רצחני בשם "אבירי המקדש"

כשהממשלה עומדת מנגד בלי יכולת לספק הגנה לאזרחים. מסמך מזעזע על

קבוצת אזרחים אמיצה שלוקחת את החוק לידיים גם במחיר חייהם ובני משפחתם.

הסרט נא בין מראות קשים שמשאירים אחריהם קרטלי הסמים ומנגד מרד אזרחים בלתי מתפשר.

בנוסף אנחנו מתוודים ליוצא צבע שמקדיש את כל חיו לבלימת כניסת הסמים בגבול אריזונה.

דרמה מעניינת מרתקת עשויה טוב. מסמך לא פשוט לצפייה. חבל שלא ידעו להראות את שני הצדדים

באופן שווה ולא רק חד צדדי. אם היינו מתוודעים לו במעט מה עובר על הקרטלים שדוחקים אותם לפינה? גם במשחק (עושים את זה בהרבה סדרות תעודה) זה יכול היה להיות סרט תעודה מעולה. חבל, מעט פספוס לדעתי.

פורסם
ידעתי שתאהב. תמימות של ילד שמובילה לטרגדיה...

קצת התאכזבתי מהסוף, היה קצת קיצ'י,

ולא בגלל שנגמר ככה אלא בשל העובדה שציפיתי לראות

איך מתפתחת החברות שלהם בצל המחנה,

בכל זאת ממש סרט יפה וצילומים יפים.

פורסם
run lola run מעולה. בזמנו הייתי חזק בקטע של טכנו גרמני, אז ג'וני קלימק בא לי טוב.

סרט קצת הזוי, מרגיש כאילו הבמאי על ספידים.

פורסם

ראיתי אתמול את הDEAD POOL, חברים אחלה סרט לכו ליראות, מעביר את הזמן ממש בכיף בלי רגע משעמם.

הבאסה שזה הרכיש שנימגמר ממש מהר כי הוא עשוי כזה טוב, אקשן, וצחוקים ובדיחות חח.

מעניין כבר איך ישלבו אותו בX-MEN בעתיד :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ממליץ על הסרט "סיפורים פרועים": http://www.imdb.com/title/tt3011894

חוות דעת, ניתן לקרוא גם כאן: https://www.sratim.co.il/tt1141539/%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-(2014)/?q=WILD+TALES#!reviews

סיפורים פרועים כבר הומלץ פה כמה פעמים,ממש אחד היותר חביבים עלי פה,

הלואי והיהיה המשך לסרט ההזוי הזה.

פורסם

צפיתי בסרט 'the big short', מסכים עם מי שאמר שמדובר בסרט מצוין (גם כסרט, וגם כחומר לימוד).

אהבתי את זה שהסיפור נבנה ממצב של שיעמום ו'אוקיי, מה אתם רוצים ממני...?' למצב שבו אני יושב עם פה פעור של 'אין מצב!'.

לצערי אני לא מבין בכלכלה ולא את כל הפרטים הקטנים הבנתי (אם כי לרוב הדברים ניתנים הסברים).

בהחלט גורם לרצות להבין יותר בכלכלה.

פורסם

מבחינתי הוא יותר מדי שיעור בכלכלה והיה צריך קצת לגעת בפנים אחרים, יותר קומדיה, יותר משחק. גם את הזאב מוול סטריט היה אפשר לעשות באופן כזה רציני כי המיליונים שבלפורט עשה לא הגיעו מחגיגות נונ-סטופ במשרד.

פורסם

Maze Runner: The Scorch Trials המשכו של The Maze Runne

לאחר שבני הנוער הצליחו לברוח מהמבוך ממתינה להם התמודדות עם מגפה וזומבים עצבניים.

את הרעיון שהעולם נדבק בווירוס קטלני ראינו אין ספור פעמים. מה חדש כאן? לא הרבה.

חבורת ילדים מבולבלת שמצליחה להתמודד עם כל סיכון כולל כמה גברתנים חסונים ששכחו את הכוח בבית.

עלילה מבולבלת, שום התייחסות לפרק הראשון, בכל זאת רצינו לדעת מה פשר המבוך? ללא תשובה.

צפוי עד מגוחך. הדבר היחידי שטוב בסרט, זה איכות תמונה וסאונד טוב.

לא ראיתם את הראשון? וותרו על השני. ראיתם את הראשון? תעשו לעצמכם טובה וותרו על השני.

לא ראיתם אף אחד? הרווחתם.

פורסם
Maze Runner: The Scorch Trials

לא ראיתם את הראשון? וותרו על השני. ראיתם את הראשון? תעשו לעצמכם טובה וותרו על השני.

לא ראיתם אף אחד? הרווחתם.

חחח בדיוק.

ראיתי את הראשון ההתחלה היתה דיי מבטיחה אבל ההמשך סתם מייגע,לקראת הסוף

התייאשתי לגמרי.

פורסם

חברים גררו אותי לראות את הרץ ברעב בקולנוע, כל הסרט קיוויתי שג'ניפר לורנס תופיע פתאום ותתקע לדמות הראשית שם חץ בגולגולת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

The Last Witch Hunter וין דיזל בתור קאולרד צייד מכשפות בן 800 שנה האחרון שנותר על פני כדור הארץ. הוא מגויס להילחם מול מזימתם של המכשפות להשתלט על ניו-יורק.

פנטזיית אקשן עלובה עם עלילה בינונית. השקעה של עשרות מיליונים מורגשים באפקטים יפים וקרבות נחמדים אבל מגוחכים. וין דיזל מוכיח (ולא בפעם הראשונה) שהוא שחקן בינוני - שרק הטסטוסטרון השופע שלו מחפה על רמת משחק נמוכה. גם רוז לזלי החמודה שגילמה (בהמון חן) את ייגריט האישה על הסוס והחץ וקשת בסדרה "משחקי הכס" לא הצליחה להציל משהו.

רק אם באמת משעמם לכם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20

• תוכן חדש...