Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי שמעתי הרבה תשבוחות, אבל אז ראיתי שהבמאי הוא אותו במאי שעשה את "בירדמן" שגם זכה להרבה תשבוחות, אבל מבחינתי היה פשוט נוראי.

מסכים, "בירדמן" פשוט איום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נסגר באמת עם אורך של סרטים בימינו?

נראה שמשלמים לבמאי פר דקה, או שהם מקבלים עמלות מאיגוד הבייביסיטריות. צריך לבוא לסרט עם תיק ותחתונים להחלפה.

מה קרה ל 90 דקות תמציתיות וטובות?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר גרוע, בקולנוע כבר אין הפסקה באמצע הסרט.

או שלא קונים קולה או שבאים עם קטטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי את האיש שנולד מחדש עם אשתי ועוד זוג הריוני. ההריונית בייתה עם הפנים בתוך הגוף של בעלה, אשתי שרגילה לזוועות הסיטה מבטים לא אחת.. אבל אני והחבר נהנינו. סרט מאוד גראפי ומאוד מציאותי. כל מי שאומר שהעלילה לא משהו חשוב לזכור שמדובר בסיפור אמיתי ואם הבמאי רוצה להיות כמה שיותר קרוב לסיפור אז העלילה לא תמיד תסחוף. היופי בסרט זה הצילומים והמשחק.

פורסם
אני תוהה, כדאי לראות את הסרט הזה בכלל?(האיש שנולד מחדש)

כי שמעתי הרבה תשבוחות, אבל אז ראיתי שהבמאי הוא אותו במאי שעשה את "בירדמן" שגם זכה להרבה תשבוחות, אבל מבחינתי היה פשוט נוראי.

שווה צפיה בסך הכול?

הייתי נותן לזה צ'אנס בבית, לצפייה באיכות HD עם הציוד המתאים לכך. הצילומים והנופים אכן מרהיבים, אין ספק.

וכן, העניין שכמעט כל סרט שיוצא היום עובר את השעתיים מעצבן לאללה.. די עם זה!

תודה למי שהמליץ על קפטן פיליפס, כבר חצי שנה הוא שוכב בממיר המקליט שלי ולא הזדמן לי לצפות. אתמול החלטתי להקדיש לו זמן לאור המלצותיכם החמות ונהניתי ממש (מה גם שהתחום בו עוסק הסרט די קרוב לליבי, ולעבודתי), טום הנקס משחק מצוין ובכלל, סרט מהנה ומותח. איך פיספסתי אותו בזמן אמת??

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
הייתי נותן לזה צ'אנס בבית, לצפייה באיכות HD עם הציוד המתאים לכך. הצילומים והנופים אכן מרהיבים, אין ספק.

וכן, העניין שכמעט כל סרט שיוצא היום עובר את השעתיים מעצבן לאללה.. די עם זה!

תודה למי שהמליץ על קפטן פיליפס, כבר חצי שנה הוא שוכב בממיר המקליט שלי ולא הזדמן לי לצפות. אתמול החלטתי להקדיש לו זמן לאור המלצותיכם החמות ונהניתי ממש (מה גם שהתחום בו עוסק הסרט די קרוב לליבי, ולעבודתי), טום הנקס משחק מצוין ובכלל, סרט מהנה ומותח. איך פיספסתי אותו בזמן אמת??

קפטן פיליפס זה המלצה של יוגב שמשקיע פה הרבה בתאורים והמלצות

מצויינות,אני אישית מאד נהנה מהן,ומדי פעם מגלגל אחורנית קורא ומתרשם,

ממליך לך לעשות כך גם.

אמש ראיתי גם את להרוג את ביל של טרנטינו..

(אגב גם בשרשור סדרות יש המלצות מצויינות)

לגבי הסרט האיש שנולד מחדש הוא לא מתאים לצפיב ביתית לדעתי,

כל היופי שלו זה האיכויות יוצאות הדופן,

ת'אמת ניסיתי לצפות בבית ואחרי כמה דק' החלטתי שזה רק לקולנוע.

פורסם

אם כבר סרטים מוזרים, אז COOL WORLD משנת 1992.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קפטן פיליפס זה המלצה של יוגב שמשקיע פה הרבה בתאורים והמלצות

מצויינות,אני אישית מאד נהנה מהן,ומדי פעם מגלגל אחורנית קורא ומתרשם,

ממליך לך לעשות כך גם.

עושה גם עושה, מתחילת השרשור. כל אימת שנתקל בהמלצה מעניינת, מוסיף לווישליסט .

אחלה שרשור, שלא ייגמר לעולם!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מכונת הכסף, מסביר בצורה טובה את המשבר ב2008 ומראה איך אנשים שידעו על העתיד להתרחש גזרו רווחיםשל מאות מיליונים.

ובלי שום קשר לפן עכלכלי המעניין - זב סרט טוב.

פורסם

המלצה למי שלא ראה, הסרט Oldboy או בעברית "שבעה צעדים". הסרט הזה ממוקם מבחינתי במקום הראשון, צפיתי בו כבר קרוב ל 10 פעמים. סרט קוריאני מטורף לגמרי על אדם שנכלא בחדר למשך 15 שנים, בתום הזמן משחררים אותו מהחדר ועכשיו הוא יוצא למסע להבין למה כלאו אותו ומי עשה זאת. לא לבעלי לב חלש!

** שימו לב לצפות בגרסה הקוריאנית ולא בגרסה המצונזרת האמריקאית.

פורסם

בנוסף הגרסה האמריקאית של Oldboy גרועה ומיותרת. ניסיתי 3 פעמים לצפות בה ללא הצלחה

בסוף השארתי אותה לרוץ ברקע... עד לסל המיחזור.

רק חובה להזהיר: הסרט לא מתאימה לבעלי קיבה רגישה. (אלימות קשה ביותר על גבול הטירוף)

• תוכן חדש...