Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טד 2, חמוד. פחות קומדיה קורעת, יותר סרט מגניב כזה.

מישהו ראה את החדש של טרנטינו? הביקורות לא משהו.

כמו שרשמתי לפני כמה עמודים, הסרט מאוד איטי ולא מתאים לקהל הרחב, צפיתי שהביקורות עליו יהיו לא משהו.

חכו כמה שנים ואנשים ידברו עליו כסרט קאלט וכאחד הטובים של טרנטינו.

אני מאוד ממליץ בתנאי שאתה לא מגיע לחפש סרט אקשן נטו כמו ג'אנגו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז לא יכלת להתאפק וטרנטינו יחכה מעט,צפיתי אמש

בסרט ''היצור'' (The Thing) של ג'ון קרפנטר המצויין.

מדובר בסרט אימה-מתח מפחיד ביותר,

מוזר לי שזכרתי כמה אפיזודות קטנות ממנו בלבד בד''כ אני

זוכר סרטים שצפיתי בהם מזמן,

במיוחד זכרתי את השחקן שקרוי וינדוס ואת הקטע של הויכוח

על דגימות הדם.זה הכל.

האיכות של הסרט הפתיעה אותי לטובה למרות כל העשרות שנים שחלפו.

יופי של יצירה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז לא כדאי לך לראות את הסרט מ2011. הוא מתאר מה שקרה לפני, במחנה של הנורווגים ואיך מצאו את הצלחת המעופפת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז לא כדאי לך לראות את הסרט מ2011. הוא מתאר מה שקרה לפני, במחנה של הנורווגים ואיך מצאו את הצלחת המעופפת.

אין סיכוי,

אבל לראות שוב (ושוב) את הנוסע השמיני בא בחשבון.

פורסם (נערך)

The Wave בעיירה פסטורלית Geiranger שבנורווגיה חיים להם התושבים בשקט ושלווה לצד הר שמאיים להתמוטט לתוך המפרץ וליצור גל צונמי ענק בגובה 70 מטר שיחריב את כל העיר. גיאולוג נמרץ לא מוכן לוותר לאימת הטבע ועושה כל מאמץ להציל את התושבים ומשפחתו.

סרט שהיה אמור לצאת רק במהלך 2016 והצליח להגיע להקרנות אצלנו בבית -ואין לנו תלונות.

עשוי טוב עם נופים עוצרי נשימה. זה אומנם לא הוליווד (וטוב שכך) אבל יש גם אפקטים נחמדים.

משחק מעולה של כולם -אמין מותח ומרגש. רק מעט סבלנות כי לא קורה כלום בהתחלה עד שההר "מתעורר לחיים" לאחר מכן לא תרגישו איך הזמן עבר. מומלץ בחום למרות השפה.

אגב תופעה זו קיימת במציאות באזור.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
The Wave בעיירה פסטורלית Geiranger שבנורווגיה חיים להם התושבים בשקט ושלווה לצד הר שמאיים להתמוטט לתוך המפרץ וליצור גל צונמי ענק בגובה 70 מטר שיחריב את כל העיר. גיאולוג נמרץ לא מוכן לוותר לאימת הטבע ועושה כל מאמץ להציל את התושבים ומשפחתו.

סרט שהיה אמור לצאת רק במהלך 2016 והצליח להגיע להקרנות אצלנו בבית -ואין לנו תלונות.

יפה. המלצה מעניינת,יש תרגום בעברית?

פורסם
כמו שרשמתי לפני כמה עמודים, הסרט מאוד איטי ולא מתאים לקהל הרחב, צפיתי שהביקורות עליו יהיו לא משהו.

חכו כמה שנים ואנשים ידברו עליו כסרט קאלט וכאחד הטובים של טרנטינו.

אני מאוד ממליץ בתנאי שאתה לא מגיע לחפש סרט אקשן נטו כמו ג'אנגו.

תודה. אין לי בעיה שהסרט איטי ולא אקשן טרנטיני. אני דווקא אוהב קצב שונה וקצת עומק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

תודה על התרגום :oops:

נכון לפעמים נחמד להתבשל על אש קטנה,

גם לי אין בעיה עם זה,נהפוך הוא.

טרנטינו גם איטי וכבד לפעמים,למשל

בסרט (המצויין) חסין אש שעה ראשונה ממש רגועה

ואפילו קצת משעממת עד שכמעט הפסקתי באמצע.

עד כה טרנטינו לא איכזב אותי אף פעם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

Sicario נשמע מעניין

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Sicario מה לא נכתב כבר על הסרט הנ"ל -זכה בכל הסופרלטיבים, ובצדק.

ללא ספק אחד הסרטים החזקים שעשו ב 2015. הייתי אומר אפילו שביחד עם American Sniper אלו 2 הסרטים הכי טובים של 2015.

Sicario נשמע מעניין

אכן כן.

פורסם (נערך)

The Martian במהלך סופה חזקה על מאדים אחד האסטרונאוטים ננטש כי מניחים שהוא נהרג.

אך הוא מצליח להתעורר ומוצא את עצמו לבד על כוכב שומם. מכאן הוא חייב למצוא כל דרך לשרוד

בתנאים קשים ללא מזון מספיק ובלי אפשרות לתת אות חיים לכדור הארץ ונאס"א שיגיעו לחלץ אותו.

סרטו האחרון של רדלי סקוט שאחראי ליצרת המופת:Alien.

ולסרטים:

* Gladiator.

* American Gangster

* Prometheus

* Thelma & Louise

שלדעתי הם הכי טובים שיצאו תחת ידיו.

מאט דיימון נותן הופעת יחיד טובה על כדור שומם וחסר חיים. (שחקן שלא מרבה להופיע)

למרות אורכו של הסרט הוא מצליח לשמור על עניין ומתח. תמונה יפה, סאונד טוב אבל לא מרשים כפי שציפיתי. מזל שברקע מושמעים הרבה להיטי פופ/דיסקו ישנים שגרמו לי לפזז על הספה.

Sean Bean הנפלא נותן הופעה קצרה, אבל הליהוק שלו ממש לא מוצלח.

בסה"כ סרט טוב ומומלץ - במיוחד לחובבי מדע בדיוני.

אגב לדעתי Interstellar עשוי טוב יותר. אולי בגלל שמופיע שם שחקן בעל שיעור קומה בדמותו של

Matthew McConaughey.

פורסם

ראיתי את "סבא בהפרעה" בסופ"ש הזה. לא ציפיתי לסרט איכותי, בכל זאת, ציון של 6.1 ב IMDB אומר הכל וכך באמת היה, קומדיה קלילה ודי מטופשת לעתים. הדבר שאני הכי שונא בסרטים הוא שיש סצינות לא הגיוניות, כמו למשל שוטרים שצוחקים עם סוחרי סמים למשל ודברים שבחיים האמיתיים לא היו יכולים לקרות קורים שם די הרבה, זה סתם גורם לתחושה של אי אמינות ולהרגשה שאתה באמת ב... סרט.

בקיצור, מי שרוצה קומדיה קלילה, מצחיקה לעתים, די מטופשת עם בדיחות על בולבול וציצי, זה הסרט בשבילו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראיתי אתמול את dope, קומדיה נחמדה.

הורדתי גם את הסרט על ההוא שנתקע במאדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

Spectre אני משער שאין ממש צורך לפרט את העלילה של 007. כי כולם אותו דבר.

זה הסרט האחרון שיצא בכיכובו של דניאל קרייג.

מה היה לנו כאן?

צילומים ופעלולים איכותיים,יש. נופים יפים,יש. פיצוצים מרהיבים,יש. אקשן,יש. מכוניות אקזוטיות, יש. נשים יפות,יש. סקס,אין. עלילה,אין.(מי צריך בכלל...) טובים נגד רעים,יש -אבל לא צריך לדאוג הטובים תמיד מנצחים. ואחד שקוראים לו - "בונד...ג'יימס בונד" ועוד אחת יפה מוניקה בלוצי בזמן מסך קצר. (חוסר התחשבות מצידם)

מי שמחפש עלילה או טוויסטים מיוחדים,זה לא הסרט. בסרט הנ"ל לא צריך לחשוב יותר מדי אלא ליהנות מפס קול משובח + סצנות מרדפים/פיצוצים טובים, וזהו, כי הכל שם צפוי. רק לחובבי בונד. (אני לא נמנה עליהם)

• תוכן חדש...