Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד תהיתי על מה כולם פה רוכבים...

עם כל אחד יעלה פה את התמונות של האופנוע/קטנוע שלו יהיה נחמד מאוד...!

הנה אני יתחיל..

זאת הבטה הישנה שלי...

תמונות מגיל 14 שלי...

אשמח עם תביעו דעה, וכמבון תמונה של הKTM של אבא, הטרקטורון שלי שהיום אני נוסע עליו... לאחר שנמכרה הבטא, ו... הבטא שעוד הייתה שלי...

מוזמנים להגיב חופשי

התמונות:

www.geocities.com/eyloni17/DSCN0027.JPG

www.geocities.com/eyloni17/DSCN0052.JPG

www.geocities.com/eyloni17/DSCN0033.JPG

www.geocities.com/eyloni17/DSCN0018.JPG

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

חח לא אוהב טרקטורונים? גם אני לא ממש.. בגגלל זה אני עובר לאופנוע עכשיו...

אבל תודו שהרעיון של לקשור כריות לקשת זה גאוני.. חח בשביל שיהיה נוח בטילים ארוכים עם מורכב...

בוודאי שעכשיו כבר אין קשת...

ובקשר לבטא.. כבר אין לי אותו אז לא אכפת לי שאומרים שהוא גרוע.. חח..

אבל בכלז את חוות דעת קצרה, מניסיון על כלי 50 סמ"ק שונים ומשונים.. הבטא הוא אולי הגרוע ביותר בכביש, אבל בשטח הוא הרבה יותר ממפצה על כך, אין אופנוע 50 סמ"ק שיכול לעשות מה שהוא עושה בשטח.. הוא גבוה, חתיך, קל משקל, יש לו ג'אנטים מאלומיניום אבל החלק המפתיע והחזק ביותר שלו זה המיתלים.. (250 מ"מ קדימה, 300!!! אחורה) הם פשוט נהדרים ונותנים לאופנוע הרגשה של כלי יותר גדול..הרבה יותר.. אבל.. מה אני מדבר בכלל.. 50 סמ"ק, תסלחו לי על הביטוי, זה חרא של דבר, כן.. זה טוב בתור כניסה לעולם האופנועים, אבל לא בגיל 16.. אלה בגיל 12-14, לא יותר מאוחר..

וה-KTM...

פשוט אופנוע בהמה, פשוט נהדר, ככה זה!

ד"א זה ה-400

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...