Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי טויוטה קורולה 2008 GLI, עם מערכת שנראית כמו זו:

Toyoya_Corolla_2007_2008.jpg

למערכת אין יציאה ל-bluetooth (או USB/AUX), ואני רוצה להחליף אותה כדי להיות מסוגל לשמוע תוכן מהסלולארי (פודקאסטים, קצת מוזיקה, וכו'). שווה לציין שבאופן כללי שהסאונד ברכב לא משהו בכלל, ואני מוותר על לשדרג את המערכת כולה.

חשבתי לנסות להחליף בעצמי את הדיסק. זה מה שתכננתי לעשות:

1. לקנות מתאם לרדיו סינגל דין עם מתאמים לכל החיווט. מצאתי את זה באיביי.

2. לקנות רדיו זול עם bluetooth. חשבתי על זה.

3. לעקוב אחרי אחד הסרטונים ביוטיוב כדי לבצע את ההחלפה עצמה. על פניו צריך להוציא פנלים בצדדים, לפרק 4 ברגים, את הפנל של המזגן ואז להוציא את הרדיו.

מה שלא היה ברור לי:

1. האם המתאמי החשמל בערכה מתאימים לרדיו? באופן כללי גדול עלי לפרק את הצמה ולחווט אותה מחדש. מקסימום להשתמש במתאם...

2. קראתי שבדגמים יותר ישנים היה קשר בין הרדיו למחשב דרך. זה נכון גם לקורולה 2008?

3. יש עוד משהו שאני מפספס? הצעות אחרות?

תודה!

עידו

פורסם

הקיט סבבה לגמרי,כשאתה מחבר את הצמה שאתה מקבל במשלוח לצמה של הרכב אתה צריך לחתוך את הקצה החופשי שלה ולהתאים צבע לצבע לצמה נוספת שתקבל עם הרדיו שתזמין (לא לחתוך את הצמה המקורית של הרכב!).

עכשיו הרדיו דיסק הזה...הייתי מוותר עליו. תזמין משהו ראוי בארץ שיעבוד וישמע כמו שצריך,ממליץ על דגמי פיונר.

בקורולה שלך אין שום קשר בין המחשב דרך לרדיו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בטח שהסאונד ברכב לא משהו בכלל, מה רצית לקבל מרמקול קרטון והיד יוניט מקלקר. (כשתפתח ותראה את הרקולים שלך תבין על מה מדובר-אם הם מקוריים של האוטו כמובן).

יודע, מניסיון.. יש לנו במשפחה אותו רכב, והכל הוחלף כבר, וכבר שכחתי בכלל איך ההיד יוניט נראה- כי הוא גם נמכר והספקתי להחליף כבר שתי רדיו דיסקים.

על הרדיו דיסק שפרסמת הייתי מוותר, אין לו מותג אפילו ואין לי מושג של איזה חברה הוא, אז אין לי מה לומר אליו ואל תזמין מחו"ל רדיו דיסקים(בתמונה אתה מתלהב ובמציאות הכפתור נופל לך מהיד).

כנס לכל חנות סאונד הקרובה באזור מגורייך ותקנה רדיו דיסק פשוט של פיונר עד 500-800שקל ואתה תהיה מבסוט פי 100 (תציין פשוט את הדרישות שלך והמוכר כבר יכוון אותך למשהו)

לגבי ההתקנה - אם אתה לא יודע איך לעשות את זה,גם לך למתקין או שאני ימליץ לך על אנשים שעובדים בזה ולוקחים גרושים ותהיה מבסוט, כי אם אתה לא יודע איך עושים את זה עדיף אל תיגע כי סתם תסתבך ותשרוף זמן יקר לחינם.

לגבי החוטים והצמה, אם מתקין יעשה לך הוא ידע מה לעשות כבר. במכשיר שתקנה יהיה לך צמה משלו (הצמה של הקורולה מתאימה רק לרדיו של הקורולה).

לגבי המחשב ורדיו דיסק - אין שום קשר אחד לשני ושום דבר לא יהרס במחשב אם תוריד את הרדיו דיסק(גם מנסיון אני אומר את זה.)

ודבר אחרון חביב- לגבי קיט התקנה מסגרת וכו' אם אצל מתקין הוא יביא לך מהחנות, אם אתה לא רוצה לבזבז על כסף, תקנה באייבי ותבוא אליו אם זה כבר והוא ידע מה לעשות. זה מה שאתה צריך :http://www.ebay.com/itm/Car-Radio-Fascia-Installation-Kit-TOYOTA-Corolla-E14-E15-2-DIN-08-003-022-006-/301488125204?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item463217b514

בהצלחה, מקווה שענית לך על הכל :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תוכן חדש...