Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

לאחר החלפת מצבר במאזדה 3 שנת 2009 התחלתי לחוש בקושי לסובב את הגה הרכב (נסיעה רגילה) ובכלל בחנייות ופניות במהלך מהירות נמוכה. ההגה פשוט נהייה קשה מהרגיל בצורה ניכרת ביותר. אני זוכר תמיד שהתלוננתי על כך שההגה ברכב שלי היה קל להיגוי יותר מדי, ממש כמו חמאה.

-סורי מראש על החפירה אבל חושב שכדי להסביר את החשש שלי אני חייב לספר מה קרה:

הדבר קרה בעצם לאחר שיום אחד ירדתי באמצע העבודה לרכב והוא לא התניע לי. הזמנתי שגריר (כמובן לאחר נסיון כושל של התנעה עם כבלים ע"י חבר), הוא התניע לי את הרכב ואמר שהמצבר הלך וצריך להחליפו. כמובן שהייתי עקשן (בגלל המחיר שהוא דפק לי שם בע"פ וגם מכיוון שידעתי שכל עוד האוטו דולק ואני לא מכבה אותו, אני יכול לנסוע עד למוסך ולאן שארצה) ואמרתי לו תודה ונסעתי ישר למוסך הקבוע שלי (לקבל שם מחיר שפוי יותר...)

הסיבה שאני מספר את כל זה היא בגלל שבמהלך הנסיעה הרגשתי בין העברת הילוכים שהאוטו מתחיל לרעוד ולהיכבות, ובפניות וסיבובים ההגה מתחיל להתקשות בצורה שלא ניתן להשלים את הפניה.

מהיותי עקשן, נסעתי ככה למוסך כל הדרך. המצבר לא החזיק מעמד (בעיית פריקה כלשהי?) ולא נטען מכוח הנסיעה כמו שציפיתי. בכל פניה כמעט הרגשתי שההגה ממש נהייה קשה ושהאוטו הולך להיכבות, עד שנכבה לי מספר פעמים..

ומכאן החשש שלי-

האם יש סיכוי שדפקתי משהו במערכת ההיגוי/הגה הכוח (המשאבה או חלק כלשהו אחר) ע"י הצורה שבה נהגתי על אף הבעיה במצבר? על אף זה שהרגשתי שההגה מתקשה והרכב נכבה ובכל זאת סובבתי אותו בכוח כדי להשלים פניות?

או שמא זה משהו שקורה/מתאפס אחרי החלפת מצבר שאפשר לכוונו בחזרה?

**אציין רק שנוזל ההגה כוח מלא עד כמעט למקסימום וכן האוויר בגלגלים, כך שזו כנראה לא הבעיה (מלאתי אוויר לאחר החלפת המצבר כדי לשלול את האפשרות שזה נובע מכך).

לא חזרתי למוסך שלי מכיוון שאני מתחיל לאבד בהם אמון ורוצה לקבל חוות דעת מקצועית לפני שהולכים להכניס לי זמבורה..

תודה רבה מראש..

עריכה אחרונה על ידי foxhoundz
פורסם (נערך)
לך למוסך כי אתה רק מהפחדנות שישחילו לך בסוף תשחיל לעצמך.

יש משהו בדבריך, גם אני חושש לנסוע ככה.. אבל לפני כן רציתי להתייעץ.

עריכה אחרונה על ידי foxhoundz
  • תוכן חדש...