Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע ספורט אמריקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סייקלוורלד האחרון הקדיש לו את כתבת השער.

ביום רבעי תקבל את הגיליון.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

נראה לי ....אופנוע רע מאוד.

עיצוב מדהים לדעתי.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

מצטער על הבורות...

אבל לא יודע מה איתכם.. אני לא ממש מצליח להבין מה כתוב שם...

קואים את הכתוב מטושטש... לפחות אצלי במחשב...

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
מצטער על הבורות...

אבל לא יודע מה איתכם.. אני לא ממש מצליח להבין מה כתוב שם...

קואים את הכתוב מטושטש... לפחות אצלי במחשב...

תחפש למעלה בתוכנת האקרובט, את סמל זכוכית המגדלת...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
הנה הקישור לכתבה. איך התרשמת מהכתבה?

הבחור הזה החליט להמציא את האופנוע מחדש. בכל מקום הוא החליט לנקוט בפתרון מקורי ויצרתי משלו. התוצאה עודף טכנולוגיה חדשנית. כשזה בא מבן אדם פרטי ועצמאי זה מלהיב, אני מלא הערכה לכישרון, ליוזמה ולתעוזה. אבל התוצאה פשוט מוגזמת.

הוא עצמו אומר שההשראה שלו היא מבריטן המנוח (זצ"ל) אבל הגאוניות של בריטן הובילה אותו לפתרונות פשוטים ויישימים לא משהו שאפשר לומר על המנוע המטורף שמוצג כאן.

אני מאחל לו בהצלחה, ומקווה כי למרות הפקפוק האדיר שיש לי הוא אכן יזכה לעלות על המסלול בלגונה סקה.

אגב מפליא אותי כל פעם מחדש שהאומה התעשייתית הגדולה ביותר עוד לא הצליחה לפתור את האובססיה הזו לאופנוע ספורט אמריקאי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
הבחור הזה החליט להמציא את האופנוע מחדש. בכל מקום הוא החליט לנקוט בפתרון מקורי ויצרתי משלו. התוצאה עודף טכנולוגיה חדשנית. כשזה בא מבן אדם פרטי ועצמאי זה מלהיב, אני מלא הערכה לכישרון, ליוזמה ולתעוזה. אבל התוצאה פשוט מוגזמת.

הוא עצמו אומר שההשראה שלו היא מבריטן המנוח (זצ"ל) אבל הגאוניות של בריטן הובילה אותו לפתרונות פשוטים ויישימים לא משהו שאפשר לומר על המנוע המטורף שמוצג כאן.

אני מאחל לו בהצלחה, ומקווה כי למרות הפקפוק האדיר שיש לי הוא אכן יזכה לעלות על המסלול בלגונה סקה.

אגב מפליא אותי כל פעם מחדש שהאומה התעשייתית הגדולה ביותר עוד לא הצליחה לפתור את האובססיה הזו לאופנוע ספורט אמריקאי.

אני נוטה להסכים איתך

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

• תוכן חדש...